- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
hmm anladım hayırlı olsun herkesin
Aslı'cım canım valahi alışamadım kuzu ya.melisss kuzum iyice iş kadını oldun kızzz maşallahhh kaydirigubbakcemile2 artık alışmışsındır şekerim
Eylülcüm yağmur geliyormuş burayada sıcakları yolluyamıyorum üzgünüm
Kızlar çok mutluyum ya kızım sınıfını direk geçti alttan hiç dersi olmadan hemde :lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/374368-cok-mutluyum-kizim-geliyor-yanimiza-vede-sinifini-gecti.html
Aslı'cım canım valahi alışamadım kuzu ya.iş anlamında sorun yok da ortam garipliklerle dolu Allahıma şükürler olsun yine de..
bu arada iki hafta kaldı sınava kuzum başarılar diyorum senin nezdinde sınava gireceklere başarılar diliyorum.
OOoooo süper bir haber bu.....
ıyı aksamalr kızlarrr
bugun evde tekım ondan heralde canım sıkılıyooo(
serpılcım canım bak az kalmıs hayırlısıyla gelmesını nasıp etsın yuce rabbımm
melıscım ne yazık kı hep oyle kısılerrr cıkıyo takma sen ortamı falan canım
ıyı aksamalr kızlarrr
bugun evde tekım ondan heralde canım sıkılıyooo(
serpılcım canım bak az kalmıs hayırlısıyla gelmesını nasıp etsın yuce rabbımm
melıscım ne yazık kı hep oyle kısılerrr cıkıyo takma sen ortamı falan canım
ne haber böcücüm nasılsın süper demi canım çok mutlu etti bizi ama :lepi:
yak kız mangalı at tavukları pişir bizee yola işte sempatiksalakcinni
elmascım canım deden nasıl oldu umarım ıyı olmustur senınde az kaldı hayırlı bakalım bu zaman cabuk gecsede sende kocısıne kavussan batıdan tayıncı olanlar salı gunu ılıskılerını kesıyolar
Esma'cım naparsın takmasam da aynı odada sabahtan akşama kadar onlarlayım malesef.bakıyorum yahu diyorum onca üniversite mezunları var , onca istekliler var vs..bunlar memnuniyetsizler ,isteksizler ,mesleklerine lanet ediyorlar.ooffs biz ne çabalarla geldik ,sözleşmeli de olsak şükrediyoruz hale bak demekle yetiniyorum şekerim ..ama kalite düşük canım.ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun..şükür şükür...
bu arada herkes toplanıyor mu ya :) bayadır uzak kalmışım
handan aplacım bu güzel haberi nasıl ıslatcas de hele bakaaaaaaaalım :))
slm canişler hepinizi kocaman öpüyorum. görevi bitmek bilmeyen nişanlım bugün döndü. gelir gelmaz o yorgunlukla hemen çarşıya geldi msnde görşmek için 15 gündür görmüoduk birbirimizi. bu bana çok iiy geldi. tuhaftır nişanlım beni gördü konuşmadı ilk sonra gözlerinden yaşlar aktı onu öle görünce bende dayanamadım tabi. geçen o kötü günlerin ardından beni görünce çok mutlu olmuş ve bir o kadarda özlemiş karşısında görünce dayanamamış canım benm ya kıyamam ben göz yaşlarına of off şafak 28. 28 gün sonra avuşcaz inş...
iyi akşamlar hanımlar şu sıcak havalardan butarafada gönderseniz ankara dün bu gün kapalı yağmurlu tuhaf bir hava var
Esma'cım naparsın takmasam da aynı odada sabahtan akşama kadar onlarlayım malesef.bakıyorum yahu diyorum onca üniversite mezunları var , onca istekliler var vs..bunlar memnuniyetsizler ,isteksizler ,mesleklerine lanet ediyorlar.ooffs biz ne çabalarla geldik ,sözleşmeli de olsak şükrediyoruz hale bak demekle yetiniyorum şekerim ..ama kalite düşük canım.ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun..şükür şükür...
bu arada herkes toplanıyor mu ya :) bayadır uzak kalmışım
handan aplacım bu güzel haberi nasıl ıslatcas de hele bakaaaaaaaalım :))
canımmmm kıyamam sana çok mutlu oldum oğluşuna benim içinde dokum....tain işinede sevindim öptüm seni.....yerımız bellı ablacım bız kendımız ıstedıgımız yerı yazmıstık zaten orası cıktı...yıne aynı ılcedeyım ama baska karakoluna gecıyoruz kısmetse...
bu arada oğluşumm oluyormuss :))))
ablacım sagolll :))) toparlanmaya bbaslarım artıkkk
günaydın kızlar herkese güsel bir gün diliyorum...
benim kocişim nöbetçi bugun yarında ankaraya gitçek toplantıya çarşamba gecesi gelcek yalnız kalcam yani 1-2 gün..
Günaydınlar..a.s.
günaydın dilercim kaçak nerdesin sen yahu yok oluyon hemen facedesin demi
sen çayı koy geliyom yanınaopuyorumnanaktan
günaydın kuzu kapamam ne haber nasıl giiyor hazırlıklar opuyorumnanaktan
saolll bebekiimm... oğluşum ugurlu gelır ınss bızee... optum senııcanımmmm kıyamam sana çok mutlu oldum oğluşuna benim içinde dokum....tain işinede sevindim öptüm seni.....
gözün aydın canım.......
@EBUŞ Hayırlı olsun canım..
Ne demiştim ben sana:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?