Asker Eşleri

melisss kuzum iyice iş kadını oldun kızzz maşallahhh kaydirigubbakcemile2 artık alışmışsındır şekerim
Aslı'cım canım valahi alışamadım kuzu ya. iş anlamında sorun yok da ortam garipliklerle dolu Allahıma şükürler olsun yine de..
bu arada iki hafta kaldı sınava kuzum başarılar diyorum senin nezdinde sınava gireceklere başarılar diliyorum.

OOoooo süper bir haber bu.....

ıyı aksamalr kızlarrr
bugun evde tekım ondan heralde canım sıkılıyooo (

serpılcım canım bak az kalmıs hayırlısıyla gelmesını nasıp etsın yuce rabbımm

melıscım ne yazık kı hep oyle kısılerrr cıkıyo takma sen ortamı falan canım

ne haber böcücüm nasılsın süper demi canım çok mutlu etti bizi ama :lepi:

yak kız mangalı at tavukları pişir bizee yola işte sempatiksalakcinni

ne haber böcücüm nasılsın süper demi canım çok mutlu etti bizi ama :lepi:

yak kız mangalı at tavukları pişir bizee yola işte sempatiksalakcinni

Esma'cım naparsın takmasam da aynı odada sabahtan akşama kadar onlarlayım malesef.bakıyorum yahu diyorum onca üniversite mezunları var , onca istekliler var vs..bunlar memnuniyetsizler ,isteksizler ,mesleklerine lanet ediyorlar.ooffs biz ne çabalarla geldik ,sözleşmeli de olsak şükrediyoruz hale bak demekle yetiniyorum şekerim ..ama kalite düşük canım.ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun..şükür şükür...
bu arada herkes toplanıyor mu ya :) bayadır uzak kalmışım
handan aplacım bu güzel haberi nasıl ıslatcas de hele bakaaaaaaaalım :))

sağol canım daha iyi çok şükür taburcu oldu..ayy inşallah canım yaa..çabuk geçer inşallah..kessinler bakalım ilişiklerini..sonra doooğğğruu yeni görev yerlerinee..sonra 15 gün beraber çalışcaklaarr sonradaa..benim kocişim geleceeekkk..inş..:Saruboceq:

Meliscim sende takma bu insanları meraba meraba deyip kestirip atacan işte iş bulmuşlarda bunuyorlar ne yapcan artık

Islatırız be güzelim merak etme sen yerimseniben opuyorumnanaktan

önce sen kavuşcan..sonra da biz inşallah..sizden bir hafta kadar sonra:))))

dimi ama bende.. gözlemlemiştim..ücretli yaparken aynı durumu..sinir oluyom o tiplere..
beğenmiyosan git kardeşim yerine gelecek olan çok dimi ama..zaten toplasan ne kadar çalışıyonda daha çok para istiyonki...bizim eşlerimizin yerinde olsalar napacaklar acaba..
bu durumda bizimkilerin 5 milyardan aşağı almaması lazuım..

handan ablam gözünüz aydın..kızının başarılarının devamını dilerim..opuyorumnanaktan

Teşekkürler elmascım saol canım darısı kızının başına inşallah o günleride hep beraber görürüz ne güzel olur opuyorumnanaktan

canımmmm kıyamam sana çok mutlu oldum oğluşuna benim içinde dokum....tain işinede sevindim öptüm seni.....
ablacım sagolll :))) toparlanmaya bbaslarım artıkkk

gözün aydın canım.......

günaydın kızlar herkese güsel bir gün diliyorum...
benim kocişim nöbetçi bugun yarında ankaraya gitçek toplantıya çarşamba gecesi gelcek yalnız kalcam yani 1-2 gün..

günaydın kızlar herkese güsel bir gün diliyorum...
benim kocişim nöbetçi bugun yarında ankaraya gitçek toplantıya çarşamba gecesi gelcek yalnız kalcam yani 1-2 gün..

günaydın dilercim kaçak nerdesin sen yahu yok oluyon hemen facedesin demi
sen çayı koy geliyom yanına opuyorumnanaktan

Günaydınlar..a.s.

günaydın kuzu kapamam ne haber nasıl giiyor hazırlıklar opuyorumnanaktan

günaydın dilercim kaçak nerdesin sen yahu yok oluyon hemen facedesin demi
sen çayı koy geliyom yanına opuyorumnanaktan

günaydın kuzu kapamam ne haber nasıl giiyor hazırlıklar opuyorumnanaktan

iidir ablacım.. seni gördüm daha iyi oldum..Şeniz

elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz işte..

ama sanırım evlendiğimizde borçlarımız olacak..:sinifsinif:

canımmmm kıyamam sana çok mutlu oldum oğluşuna benim içinde dokum....tain işinede sevindim öptüm seni.....

gözün aydın canım.......
saolll bebekiimm... oğluşum ugurlu gelır ınss bızee... optum senıı
@EBUŞ Hayırlı olsun canım..

Ne demiştim ben sana :smiley-cool:

saol kuzuuummm... bende hep erkek hıssedıyordum hemsıreler bıle anneler gercekten hıssedıyormus dedıler onlar kız dıyorlardı :))

Herkese gunaydınlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…