Asker Eşleri

temmuz sonuna kadar buralardayım ablacım..napam gidipte...heryer aynı sıkıcılıkta benim için artık..bide sınava burda gircem kpss...hala oğlununda düünü var ay sonunda(temmuz 26)..işte bu nedenlerle..eşimin gelmesine 2-3 gün kala gitcem mersine..belli deolmaz gerçi..belki eşim ilk buraya gelir beraber gideriz mersine..o daha çok hoşuma gider aslında..:))şaka maka.. geçmiyo desemde günler geçiyoo..az kaldı..çok seviniyom bugünleri getirdiğimize şükürler olsun rabbime..

baya kalacan ya ne güzel ailenin yanında sınavda var tabi
bir bakmışsın eşin oraya gelmiş
sana süpriz yapmış ne güzel olur ama
günler geçiyor be güzelim
çok takafana takma aslında
bunada şükür tabiki

2 yıl dile kolay ablam yaa yaşlandım resmen iki yıldaa..içim geçti resmen...nasıl geçirdim o günleri inanamıyorum kendime..ölürüm zannediyodum..

bu arada şafaakk..34..ablam yaaa..istanbulll...bekle bizi iissttaannbuull...

hayılısıyla şu kalan günleride bitirmeyi nasip etsin rabbim....

2 yıl dile kolay ablam yaa yaşlandım resmen iki yıldaa..içim geçti resmen...nasıl geçirdim o günleri inanamıyorum kendime..ölürüm zannediyodum..

söyleme öyle ya
daha çok gençsiniz ikinizde
önünüzde çok uzun yıllar var
bir kavuşun birbirinize bakalım
aslında ayrı kalmak ta evliliği canlandırıyor biliyormusun
bunu bizzat yaşadık biz

bu arada şafaakk..34..ablam yaaa..istanbulll...bekle bizi iissttaannbuull...

hayılısıyla şu kalan günleride bitirmeyi nasip etsin rabbim....

az kaldı hadi
gel sen bir an önce buraya
gezdireyim seni biraz

inşallah ablam yaa...hiç yoktan istanbul buluşması felan olursa..orda görüşürüz inşallah....olmadı teke tek görüşürüz neden olmasın..seninle sohbet etmek güzel olur...bu arada siz neresindesiniz ist..

bakarsın yakınına gelirim bizimki henüz belli değil..belli olunca paylaşıtım..öpt hoşçakal ablam..

izmir eskifoçada yaşayan asker eşleriyle tanışmak istiyorum muhakkak vardır bu forumu bilmeyen bayanmı var bende bağımlılık yapmış durumda

kızlar gunaydınnnn :) nasılsınız sekerlerrr gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdırrr

bızde dun buranın bezelye festıvalı varmıs esım oraya gorturdu arkadaslarla ıyı gectıı sanatcılar falan geldı bırazda alısverıs yaptımm geldık gece yorgunluktan fılm seyrederken uyuya kalmısım :)))

elmascım canım deden nasıl oldu umarım ıyı olmustur senınde az kaldı hayırlı bakalım bu zaman cabuk gecsede sende kocısıne kavussan batıdan tayıncı olanlar salı gunu ılıskılerını kesıyolar

ebrucum karşı komşun çook şanslı jandarma lojmanları denizlinin enn elit yerinde. ve jandarmadaki hanımlar birbirine çok bağlı.bende tanışmak isterim
sizin tayinde hayırlı olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…