temmuz sonuna kadar buralardayım ablacım..napam gidipte...heryer aynı sıkıcılıkta benim için artık..bide sınava burda gircem kpss...hala oğlununda düünü var ay sonunda(temmuz 26)..işte bu nedenlerle..eşimin gelmesine 2-3 gün kala gitcem mersine..belli deolmaz gerçi..belki eşim ilk buraya gelir beraber gideriz mersine..o daha çok hoşuma gider aslında..:))şaka maka.. geçmiyo desemde günler geçiyoo..az kaldı..çok seviniyom bugünleri getirdiğimize şükürler olsun rabbime..
2 yıl dile kolay ablam yaa yaşlandım resmen iki yıldaa..içim geçti resmen...nasıl geçirdim o günleri inanamıyorum kendime..ölürüm zannediyodum..
bu arada şafaakk..34..ablam yaaa..istanbulll...bekle bizi iissttaannbuull...
hayılısıyla şu kalan günleride bitirmeyi nasip etsin rabbim....
iyi geceler herkese...ben kaçıyorum görüşmek üzeree...
inşallah ablam yaa...hiç yoktan istanbul buluşması felan olursa..orda görüşürüz inşallah....olmadı teke tek görüşürüz neden olmasın..seninle sohbet etmek güzel olur...bu arada siz neresindesiniz ist..
bakarsın yakınına gelirim bizimki henüz belli değil..belli olunca paylaşıtım..öpt hoşçakal ablam..
izmir eskifoçada yaşayan asker eşleriyle tanışmak istiyorum muhakkak vardır bu forumu bilmeyen bayanmı var bende bağımlılık yapmış durumda
mrb herkese günaydın
iyi akşamlar tülaycım ne haber nasılsın canım bizlerde özledik ya gözükmüyorsun hiç nerelerdesin bakalım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?