hoşbulduk handan aplam..
wayyy kimler gelmiş ne haber böcü nasılsın canım
işler nasıl iyimi alıştın mı biraz
buradada kötüydü ya bugün daha iyi ama
efet eylemcim arada özleyin beni..anammmmmmmmmmmmmmmmmm kimle gelmiş kimlerrrrrrrrr kızzzz melis özletiyosunkendini :1hug:
ana tayin mi çıktı ? neresi ???? ilçe demişsin ama.
bıttı sayılır ablacım gardrobu boısalttım yrn sökecek esım sımdı gorevde bı gelsınde kısmetse... mutfak kaldı ıste ufak tefek o kadar... okadar dıyorum ama kac koli cıkar bakalım :)
sen naptın ablacımm
oy oyy :)ay koymam mı resımlerını kuzumun... koyarm tabıkı... artık bebişmin ayak izi ile parmak izi olusmus :)
izmir eskifoçada yaşayan asker eşleriyle tanışmak istiyorum muhakkak vardır bu forumu bilmeyen bayanmı var bende bağımlılık yapmış durumda
biz de e.foçalıyız.gerçekten süper bir yer.kmkm eski foçaya bayıldım.heralde gdilebilecek en güzel tayin yeri.
Günaydın şekerler mutlu pazarlar hepinize.....
ebrucum karşı komşun çook şanslı jandarma lojmanları denizlinin enn elit yerinde. ve jandarmadaki hanımlar birbirine çok bağlı.bende tanışmak isterim
sizin tayinde hayırlı olsun bitanem
hayırlısı olsun kuzum..
ay kızlar ya ıcımde hıc ev toplama gıbı bı dusunce yok herkez harıl harıl evını topluyo ben daha 1 kolı bıle yapmadım oldugu gıbı duruyo :)))
benım kocıste nobetcı bugun of offffff(
slm canişler hepinizi kocaman öpüyorum. görevi bitmek bilmeyen nişanlım bugün döndü. gelir gelmaz o yorgunlukla hemen çarşıya geldi msnde görşmek için 15 gündür görmüoduk birbirimizi. bu bana çok iiy geldi. tuhaftır nişanlım beni gördü konuşmadı ilk sonra gözlerinden yaşlar aktı onu öle görünce bende dayanamadım tabi. geçen o kötü günlerin ardından beni görünce çok mutlu olmuş ve bir o kadarda özlemiş karşısında görünce dayanamamış canım benm ya kıyamam ben göz yaşlarına of off şafak 28. 28 gün sonra avuşcaz inş...
tebriik ederim kızınızı ablacım ne güzel bi haber.bu arada bayadır yoktum taşınma falan malum.bizim ilçemiz belli oldu diyarbakır haniye çıktı burada var mı oraya gidenler ordan gelenler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?