Asker Eşleri

wayyy kimler gelmiş ne haber böcü nasılsın canım
işler nasıl iyimi alıştın mı biraz
buradada kötüydü ya bugün daha iyi ama
hoşbulduk handan aplam..
işe alıştım desem yalan olur.eh diyelim..
anammmmmmmmmmmmmmmmmm kimle gelmiş kimlerrrrrrrrr kızzzz melis özletiyosunkendini :1hug:
efet eylemcim arada özleyin beni..
ben bile kendimi aynada zor görüyorum kız.öğlenlere kadar yatan ben sabahın köründe kalkarsa işten gelir gelmez yatar benim gibi.o yüzden ne nete giriyorum ne de dizileri izleyebiliyorum ((
ana tayin mi çıktı ? neresi ???? ilçe demişsin ama.
ay koymam mı resımlerını kuzumun... koyarm tabıkı... artık bebişmin ayak izi ile parmak izi olusmus :)
oy oyy :)
izmir eskifoçada yaşayan asker eşleriyle tanışmak istiyorum muhakkak vardır bu forumu bilmeyen bayanmı var bende bağımlılık yapmış durumda

kmkm eski foçaya bayıldım.heralde gdilebilecek en güzel tayin yeri.
biz de e.foçalıyız.gerçekten süper bir yer.
Günaydın şekerler mutlu pazarlar hepinize.....

günaydın herkese .eşim nöbetçi bugün ben de evimi temizledim yemeğimi yaptım ; dinlenmeye çekildim :))

ay kızlar ya ıcımde hıc ev toplama gıbı bı dusunce yok herkez harıl harıl evını topluyo ben daha 1 kolı bıle yapmadım oldugu gıbı duruyo :)))

benım kocıste nobetcı bugun of offffff(

ebrucum karşı komşun çook şanslı jandarma lojmanları denizlinin enn elit yerinde. ve jandarmadaki hanımlar birbirine çok bağlı.bende tanışmak isterim
sizin tayinde hayırlı olsun bitanem

zaten lojmanda en ıyı yer onların ki... daha 6-7 aylık evlı gencecik cokta severim cok tatlıdır...Allah herkesı ıyı ınsanlarla karsılastırsın cnm...
saol cnm ıns hayırlı olur...

Melisim il içi tayın ıstedık bız... buralarda cok farklı sıkıntılar var gelen lanet okuyor öle yani... ev topluom ıste bıtmıyorr...

herkese ıyı pazarlar...

slm canişler hepinizi kocaman öpüyorum. görevi bitmek bilmeyen nişanlım bugün döndü. gelir gelmaz o yorgunlukla hemen çarşıya geldi msnde görşmek için 15 gündür görmüoduk birbirimizi. bu bana çok iiy geldi. tuhaftır nişanlım beni gördü konuşmadı ilk sonra gözlerinden yaşlar aktı onu öle görünce bende dayanamadım tabi. geçen o kötü günlerin ardından beni görünce çok mutlu olmuş ve bir o kadarda özlemiş karşısında görünce dayanamamış canım benm ya kıyamam ben göz yaşlarına of off şafak 28. 28 gün sonra avuşcaz inş...

ayy kızlar kociş nöbetçi ben de bunladım evde ders çalışmaktan artık.kalktım gittim koçişin yanına ayy ona da pişman oldum sıcak lar geri geldi buram buram valla bittim kafamçokkarıştı
herkes burda sanırım bugün herkes toplanma telaşında mı
EBUŞ kolay gelsin canım evlendiğinden beri bu zamanlarda hep ev topluyosun kzı profesyonel oldun iyice :lepi: inşallhh seneye uzun bi ara veririsin sositososito

kıyamam inşallh su gibi geçer o 28 gün

tebriik ederim kızınızı ablacım ne güzel bi haber.bu arada bayadır yoktum taşınma falan malum.bizim ilçemiz belli oldu diyarbakır haniye çıktı burada var mı oraya gidenler ordan gelenler falan

tebriik ederim kızınızı ablacım ne güzel bi haber.bu arada bayadır yoktum taşınma falan malum.bizim ilçemiz belli oldu diyarbakır haniye çıktı burada var mı oraya gidenler ordan gelenler falan

hoş geldin nurcancım hayırlı olsun tayininiz dilekay lar diyarbakıra gidiyor ama neresi belli değil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…