Oh ellerıne kollarına saglık ablam...Bende şekerleme yaptım bu arada... Basıma agrı gırıyor bazen az uyuyunca gecıyor... Yemegımı tam koydum komsum cagırdı bahceye oturalım dıye,artık pişince belkı ınerım ama ortalıkta sıkıntılı korkmuoda deılım...
yok hiç yazmamıştım ablacım ismim meral..
yer ağustos 15 te belli olacak.
lojmanda oturucaz büyük ihtimal..
ama lojmanlarında maşallhı varmışş.
ankaradki oturan arkadaşları 450 veriomuş.
garılaaaaa gızlaaaaa yerdesiniz gııı ösleyi vedim ya gayri sizi:):):)
lojmanındabir getirisi kalmadı.daireler bakımsız.dışarıda 350ye fıstık gibi evler var.denizlidede 350 lojman kirası.sadece çocuklar için güzel rahat rahat bahçeye çıkabilsinler diye döküntü lojmanda oturuyorum.metre kare olarak geniş birde bakım olsa.bizim yerlerde kara beton
garılaaaaa gızlaaaaa yerdesiniz gııı ösleyi vedim ya gayri sizi:):):)
benide özleyivercenmi mari
tülaycım ben varımm...
benide özleyivercenmi mari
gunaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzz dun gıremedım dısardaydıkkkkkk umarım hepınız ıyısınızdırr opuyorummm
günaydın herkese
oyyy yapmammı hemen yapıom sen gel yeterki....
günaydın dilercim kaçak nerdesin sen yahu yok oluyon hemen facedesin demi
sen çayı koy geliyom yanınaopuyorumnanaktan
günaydın kuzu kapamam ne haber nasıl giiyor hazırlıklar opuyorumnanaktan
bende öptüm cnm benim..
saolll bebekiimm... oğluşum ugurlu gelır ınss bızee... optum senıı
saol kuzuuummm... bende hep erkek hıssedıyordum hemsıreler bıle anneler gercekten hıssedıyormus dedıler onlar kız dıyorlardı :))
Herkese gunaydınlarrr...
eylemcım canım benım ıyıyım kuzum ya kulagım gecıyo gıbı yarın kontrolum var bakalım ogrenıcezzz :)))
ruyanaz canım hosgeldınnnnnn canımm
kızlar 30 temmuzda çanakkale kampı cıkmıs burdan bı arkadasımızla beraberr super oldu valla ya kemerı bu sene ıptal ettırdıkk gıdenler cok guzel oldugunu soyluyoo gezılerı varmıs yat turları duzenlenıyomuss cocuklar ıcın de anımasyon varmısss bırakıyomussunnn sen gezıyomussun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?