Asker Eşleri

Oh ellerıne kollarına saglık ablam...Bende şekerleme yaptım bu arada... Basıma agrı gırıyor bazen az uyuyunca gecıyor... Yemegımı tam koydum komsum cagırdı bahceye oturalım dıye,artık pişince belkı ınerım ama ortalıkta sıkıntılı korkmuoda deılım...

Ohhhh iyi yapmışsın canım bolcana dinlen sende ararsın bu günlerini sonra aman allah korusun ya canım korkma sakın

yok hiç yazmamıştım ablacım ismim meral..
yer ağustos 15 te belli olacak.
lojmanda oturucaz büyük ihtimal..
ama lojmanlarında maşallhı varmışş.
ankaradki oturan arkadaşları 450 veriomuş.

lojmanındabir getirisi kalmadı.daireler bakımsız.dışarıda 350ye fıstık gibi evler var.denizlidede 350 lojman kirası.sadece çocuklar için güzel rahat rahat bahçeye çıkabilsinler diye döküntü lojmanda oturuyorum.metre kare olarak geniş birde bakım olsa.bizim yerlerde kara beton

lojmanların artık cazibesi pek kalmadı ya eskidenmiş o hem uczduda şimdi dışsrıyla aynı nerdeyse

garılaaaaa gızlaaaaa yerdesiniz gııı ösleyi vedim ya gayri sizi:):):)

benide üzle bakalım cadı

benide özleyivercenmi mari

benide benide

tülaycım ben varımm...

bende geldim

merhaba facebookta kurulu olan ]Astsubay eşleri buraya adlı grubumuza bekliyorum senii..Yalnız iki tane var bizimkinin adı Astsubay eşleri Buraya Grubu..

gunaydınnnn kızlarrrr nasılsınızzz dun gıremedım dısardaydıkkkkkk umarım hepınız ıyısınızdırr opuyorummm

günaydın dilercim kaçak nerdesin sen yahu yok oluyon hemen facedesin demi
sen çayı koy geliyom yanına opuyorumnanaktan

günaydın kuzu kapamam ne haber nasıl giiyor hazırlıklar opuyorumnanaktan

oyyy yapmammı hemen yapıom sen gel yeterki....
bende öptüm cnm benim..
günaydın kızlar herkese...

eylemcım canım benım ıyıyım kuzum ya kulagım gecıyo gıbı yarın kontrolum var bakalım ogrenıcezzz :)))

ruyanaz canım hosgeldınnnnnn canımm

kızlar 30 temmuzda çanakkale kampı cıkmıs burdan bı arkadasımızla beraberr super oldu valla ya kemerı bu sene ıptal ettırdıkk gıdenler cok guzel oldugunu soyluyoo gezılerı varmıs yat turları duzenlenıyomuss cocuklar ıcın de anımasyon varmısss bırakıyomussunnn sen gezıyomussun :))

ohhhh ne güzel çok sevindim senin adına canım ...olumunekankayizsmile

selam hatunlar ne haber sabah kızım geldi uyuyor şimdi yorgun wallaha sızdı kaldı resmen saçlarıda boyamış kerata düzeltirim ben onları nasılsa alsanaalsanasmile

herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…