- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.102
- 1.423
- 60
hoşgeldin ablacım .... gözün aydınnnnn kavuştun gülüne :):) uyusun uyusun ne renge boyatmış saçlarını :)
slm handan ablamın kuzu kapaması nasılsın bakalım ŞenizŞeniz
selam hatunlar ne haber sabah kızım geldi uyuyor şimdi yorgun wallaha sızdı kaldı resmen saçlarıda boyamış kerata düzeltirim ben onları nasılsa alsanaalsanasmile
herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan
iidir eylemcik.. senden nbr.? geçtimi vucudundaki harita kaydirigubbakcemile3
bi fotodsunu koysaydın ablacım yaa belki biz beğeniriz..kaydirigubbakcemile3
arsuz nası bir yer bilen var mı: arkadaşlar?
herkese selamlar guzeller...
Ablacım gözunaydın... Vanılya sarısı nasıl ki acaba sarının tonumu oluyor belkı yakısmıstır ablam sana deıgısık gelıyordur :)
Esmacım canakkale kampı super... Iyı vakıt gecırecegınıze emınım ama gecen sene de cıkmamıs mıydı size kuzu?
Herkesı opuyorum... Esım yıne her aksam yok ve bu hafta uzun surelı gıdıyor son songörevden ev toplayamıyoruz nasıl olcak bılmem
bilgim yok hiç bilen arkadaşlar olursa yardımcı olurlar size
selam ebrucum saol canım benim
ya çok değişik geldi ilk başta
öyle sarı değil ama
dedim ama beğenmedim diye
daha önce kızıldı çok hoş olmuştu,
bak ebru bu gelin çok masraflı ona göre
takısı ruju saçı derken batırır bu adamı sempatiksalakcinni
slm mıllet
burayada ugramamıstım ne zamandır
tatılden yenı donduk herkescıkler ıyıdır ıns
ebrucum oglusun gelıyomus hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı gelsın pasamız ıns....
bu senede erzuruma gelen yokmu bacılar yalnız kaldım buralarda
hhahhahha ay abla hıc gulecegım yoktu... Gelin kaynana topragından olurmus ya :)))) Beraber takar takıstırırız ablam :))
slm mıllet
burayada ugramamıstım ne zamandır
tatılden yenı donduk herkescıkler ıyıdır ıns
ebrucum oglusun gelıyomus hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı gelsın pasamız ıns....
bu senede erzuruma gelen yokmu bacılar yalnız kaldım buralarda
teşekkrler
aman kımler gelmıs... nerelerdeydın canım sen ya...
oğlusum gelıyormus cnm amin cnm saolasın...
erzuruma gelen duymadım cnm ne kadar kaldı sızın orda kuzu
Ayağını kaydırır bu gelin ona göre pekte kıskançtır kendileri akannehir arada bende takılırım sizlere zemuszemus
Wayy kimler nerelerdesin sen aysuncum nasılsın oğlun nasıl iyimi büyümüştür artık
Rica ederim keşke yardımcı olabilseydim ..
Kadın dediğinde olur cnm kıskanclık... kıskanmayana sasarım ben :) Gel ablam senle bız gırerız kolkola,oğlusumlada gelınım gırer gezerız :))
Ayağını kaydırır bu gelin ona göre pekte kıskançtır kendileri akannehir arada bende takılırım sizlere zemuszemus
bızımde 20 gunluktu cnm ızınımız sonra ıptal ettıler... sonra acıldı ızınler dedıler gun vermdıler... sonra 20 gunlukler 10 gun gıdecek dedıler ve 10 gun gıttık ama 4 gunu yolda gectı 18 saat yol olunca bıseyde anlamadık... sımdı ıse yıne ızınlerı ıptal etmısler... yıne de şükür dıyorum ne dıyeyım cnm ıyıce sıkıntılı bu ara ortalık...hosbulduk cnmolumunekankayizsmile
20 gun ızne gıttık cnm 8gunu alanyadaydık tatıl yaptık sonra kaynanamlardaydık
ıyıkıde erken cıkmısız sımdı kımse ızne gıdemıyomus
cnm bızım 2 yıl kaldı erzurumda ama cok sıkıldım artık
ya bıde ızde lojmandayız ama yakıtla bırlıkte 200 falan herhalde 450 falan denmıs acaba onlar nıye o kadar yuksekkı gercı bızım lojman kucuk eskı ama jandarmanınkıler hep aynı zaten
handan ablacım ıyıyız sukur zemuszemustatıldeydık donduk artık....oglusum buyumezmı ama cok huyları degıstı sımardı sanırım artık zor zaptedıyorum ..........
sen nasılsın kızın gelmıs gozunaydın......
Kadın dediğinde olur cnm kıskanclık... kıskanmayana sasarım ben :) Gel ablam senle bız gırerız kolkola,oğlusumlada gelınım gırer gezerız :))
bızımde 20 gunluktu cnm ızınımız sonra ıptal ettıler... sonra acıldı ızınler dedıler gun vermdıler... sonra 20 gunlukler 10 gun gıdecek dedıler ve 10 gun gıttık ama 4 gunu yolda gectı 18 saat yol olunca bıseyde anlamadık... sımdı ıse yıne ızınlerı ıptal etmısler... yıne de şükür dıyorum ne dıyeyım cnm ıyıce sıkıntılı bu ara ortalık...
Canım ank da olunca lojmanda fıyat artıyor sanırm :)
Hımmm uyarılar ısrarla gelıyorsa ben bi kocişime dıyeyım yıne de o zaman :))) Gezeris ablam tabiki... Eylemede selam gönderırıs gezerken hihih :)
garıııııılaaaaaaa beni çekiştirip duruyonuz handan gacısı ebru gacısı ben size sorarım yok size rahat yüzükötükedihüsohehehe aralarına girerim ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu handan ablanın kızı ben kerttim bilem sen umudu kes ogluma olmazsa kardeşime sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?