hahahhahah :)garıııııılaaaaaaa beni çekiştirip duruyonuz handan gacısı ebru gacısı ben size sorarım yok size rahat yüzükötükedihüsohehehe aralarına girerim ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu handan ablanın kızı ben kerttim bilem sen umudu kes ogluma olmazsa kardeşime sırnaşık şey
Şimdi uyandı benimkide zor kaldırdım yataktan kızım yemekte yapıyor ama şimdi hakkını yemeyim ingilizce biliyor okuyor böcücüm gezeriz ohh sefamız olsun
yok kız kulaklarını çınlattık birazcık amanın talipler çoğaldı hadi bakalım buyrunnnnnnnnn
tüh benım oğluşta kışa gelecek o zamana kadar ben tesellı edem bari begümcüğümü.. :)))NBizimkide ayrılmış zaten arkadaşından dertli yani senağlama
kızlar oglusumu anaokuluna kayıt yaptırdık esım telefonla hallettıı gıdınce de kesın kayıtını yapacaklar ogleden aksama kadarrr cok sevındımm ya oglusum okullu oluyoo :))
handan ablacım gozun aydınnnn ohh zıyaeft vardır bugunnnn
canım gecen sene canakkale sanıyodum ben sıde kampı cıkmıs oradaydık bu senede canakkale :)))
kızlar oglusumu anaokuluna kayıt yaptırdık esım telefonla hallettıı gıdınce de kesın kayıtını yapacaklar ogleden aksama kadarrr cok sevındımm ya oglusum okullu oluyoo :))
handan ablacım gozun aydınnnn ohh zıyaeft vardır bugunnnn
canım gecen sene canakkale sanıyodum ben sıde kampı cıkmıs oradaydık bu senede canakkale :)))
hahahhahah :)
tüh benım oğluşta kışa gelecek o zamana kadar ben tesellı edem bari begümcüğümü.. :)))
sideyede gıttım balayında :) harıka bır kamp... ınan canakkalede yesıllıkler ıcınde cok nezih bır kamp...
ablacım sagollll bakalım hayırlı olur ınsallahhh :))
Aman ablam bu eylem gacısı nikahı falanda basar şinci:))
Bişi diycem bizim öbür elmas yok hiç gelmiyor artık buraya geçende mesaj attım cevabı gelmedi iyidir inşallah yağmurda hep hastalanıyordu nasıl şimdi acaba merak ediyorum ya ben onu..
Ben kaçıyorum kızlar görüşürüz yine yemek vakti yaklaşıyor
bugün bizim evlenme yıldönümümüz ama her sene olduğu gibi bu senede eşim evde yok... sabah göreve gitti akşam bölüğe döndüler ama bölükte sabahlayacaklarmış daha önce hiç böyle birşey olmamıştı...bu akşam burası çok karışık polis, asker alarmda. Allahım hepsinin yardımcısı olsun, hepsini korusun.
çok teşekkür ederim canım. hayırlısıyla bir gitsek burdan. ömrümü yedi bu doğu.ececım canım sagol hayırlı olur ınsallahh yuce rabbım sanada nasıp etsınn :)
allah hepsını korusun canım bısey olmazhayırlısıyla sıkma canını uzulme
evlılık yıl donumun kutluu oolsun sekerım bu arada allah daha guzel saglıklı huzurlu seneler nasıp etsınn
ev ısını kesınlestırdınızmı
Evet ablacım bayagıdır ugramıyor umarım bı sıkıntı yoktur...Bırde bebiş düşünüyorlardı sanırım belkı 2.bebiş gelıyordur :)
Kolay gelsın ablam...Gorusurzz
handan ablacım gözün aydın.
esmacım arda için hayırlı olsun. inşallah üniversiteye kaydolduğunu da görürsünüz.
ebrucum sizinde tayininiz hayırlı olsun.
bugün bizim evlenme yıldönümümüz ama her sene olduğu gibi bu senede eşim evde yok... sabah göreve gitti akşam bölüğe döndüler ama bölükte sabahlayacaklarmış daha önce hiç böyle birşey olmamıştı...bu akşam burası çok karışık polis, asker alarmda. Allahım hepsinin yardımcısı olsun, hepsini korusun.
nerdesiniz canım doğuda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?