oyle ablacım ya ınsallah temız yaparda alırım devamlı
küçükken çok daha başarılıydı şimdi dersleri hiç sallamıyo.acaba dedim hipnozla bilinç altına işlenirse çalışırmı.
selamlar bayanlar..
wayyyy kimler gelmiş bide cigara yakmış kuzu kapamamdur sana eşlik edeyim biraz
evet ablam yaa canım sıkılıyo.. yaktım bende bitane..
slm bayanlar sizden bişey oğrenebiliri miyim
eşim astsubay.evleneli 3 ay fln oluyo.acaba ben kendi aileme askeri kimilik karıtı çıkartabiliyomuyum
teşekkür ederim ben bi kaç yerden çıkarılıyo diye duydum da tam oğrenemedim bi türlü
slm kızlar naber maalesef suyum yok ve tüm işler kaldı
merkan askeri kartı eşin sana çocuklarınıza ve kendi anne ve babasına çıkartabilir kesin biliyorum emin olabilirsin yani
rherkese selamlaarr...
Ev topla topla bıtmıoorr.. yatak odasını komple bıtırdık bazayı dolabı vs söktuk hepsını... mutfakta da ufak tefek kap kacak kaldı,koltuklarım sarılacak okadar bakalım ama ev dar oldugu ıcın bı rahat rahat toplanamıyoruz yayılamıyoruz..
Eylemcım nasıl oldu gecmişi okuyamadım hıc...
Hepınızı opuyorumm...
öyle yapıcam ablacım sıcaktan hıc halim yok gercekten... 15 km falan uzaklıkta gıdecegı yer ama yolu cok kötu yınede beyaz esyaları ıyı sarmak lazım :) gerıye kalanda kap kacak vs toplamak dısında benım yapacagım bısey yok ablam... esım halledecek artık evde oldugu saatlerde...
r
kalanlarıda koliye tıkarsın artık
nasılsa gideceğin yer yakın değilmi sorun olmaz
koltukarıda çok uğraşma ya yorma kendini o kadar
herkese çook slm lar..
umuyorum ki sınavınız iyi geçmiştir.kolaydı sorular .ama ben zamanı ii kullanamadım(
bu arada iş yerimden gizli gizli girdim :) slm verip çıkayım dedim..
ebrucum sana da kolay gelsin bebem..
öptümmmmm mucuk
öyle yapıcam ablacım sıcaktan hıc halim yok gercekten... 15 km falan uzaklıkta gıdecegı yer ama yolu cok kötu yınede beyaz esyaları ıyı sarmak lazım :) gerıye kalanda kap kacak vs toplamak dısında benım yapacagım bısey yok ablam... esım halledecek artık evde oldugu saatlerde...
slm kuzu...
saolll canımm...
bende snvda yetıstıremıyordum neredeyse... o yuzden uzerınde bıraz dusunmem gerektıgı soruları bos bırakmak zorunda kaldım...
herkese çook slm lar..
umuyorum ki sınavınız iyi geçmiştir.kolaydı sorular .ama ben zamanı ii kullanamadım(
bu arada iş yerimden gizli gizli girdim :) slm verip çıkayım dedim..
ebrucum sana da kolay gelsin bebem..
öptümmmmm mucuk
ayy canımm senın yazını sımdı gördum:kedi: .. bakan körlerdenımde :)))
biz d.dere yalı mah. oturuyoruz şuan.. ben hiç sevemedım orayı nedense sadece evim orda oldugu için gidiyorum .. kucuklugum denıze hasret gecen ben,şimdi denıze sıfır bir evdeyım ama bakasım yok, nefret edıyorum denızden hiç sevmıyorum sırf evim orda ;eşimle paylastıklarım var diye gidiyorum.. deniz beni sevdıgımle arama hep hasret bırakıyor nası sevebılırımkı :çok üzgünüm: :gitme:
şuan belkı yas olarak senden buyugumdur canım ( 26 yasındayım)..öyle dusunmemi gerektiren sebeplerden bir tanesıde diyordum nasılsa TIP çok ilerledi 45e kadar saglıklı normal bir gebelık-dogum yaptırtabılıyor doktorlar,benım neden olmasın :)))
ailemızdede ıkızlık var belkım Allah verirde 2 tene olsa tamam diyordum :))
tabıkı dünya halı ne olacagını bilinmez..
eşimin ailesınde de gec hamılelık yaygın..
(eşimin kuzen eşlerı ilk çocuk 35,gorumcem 32,, haa onlarınkısı 7yıl bekleme değil;geç evlılık - eşimin ailesine laf sokar gibi olmasında kaydirigubbakcemile3 )
hatta eşim beni annesıne soyledıgı zaman,k.validem oğlum sen daha kucuksun dedıgınde -anne çocuklarım olunca bana dede demesini istemıyorum demıs :)))
gerci haşmetli k.validem ,benım ailemi arayıp çocuk filan yapmasınlar benım oğlum daha kucuk kıyamam ona demışşş :))) sankı bende dunden meraklıydım bi düzine yapacaydım çocuk töbee yaaa.. neyseeee...
uzun lafın kısası siz diyene kadar ve dahası cevremdekı insanlar (kendi ailem) 7 yılın çok oldugunu olumsuz sonuclarını soyleyene kadar hiç okadar cok gelmemısti.hatta bu rakamı 8de olabılır diye gecırmıstım içimden..
nede olsa evlııkte tecrubelısınızsanırım eşimin dediği olacak yada 3yıl olsun en azından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?