Asker Eşleri

kızlar bende kaçıyom yemek yapmam lazım
ev işleri beni bekliyor
gelirim işim bitince
tülaycım çayları iç benim yerime
hadiiii görüşürük :a015:

ablacım iş ,iş nereye kadar bıktık bu nankör ev işlerinden.
bizim apartmanda çoğu temizlikçi alıyor önümüzdeki bayram bendemi alsam diyorumm.çok kararsızım.

Slm ben geldim bu aralar pek sık giremiorum girsemde geçmişi okuyamıorum kusuruma bakmayın telaş işte anca ne yapalım. Pelincan eylemin nişalısı bırakmayı düşünüo benim n,işanlımındaha sözleşmesi var bakalım zaman ne gösterri. Ayrı şehir gerçekten yorucak ama deiğin gibide eglenceli olucak eylemcim sen ne yaptın senin hazırlıklar ne alemde kız

ablacım iş ,iş nereye kadar bıktık bu nankör ev işlerinden.
bizim apartmanda çoğu temizlikçi alıyor önümüzdeki bayram bendemi alsam diyorumm.çok kararsızım.

ayy bıktım wallaha şu işlerden ben yapıyom o kirletiyor hemen gel beni temizle diooo sempatiksalakcinni al bir tanede kadın ya rahat edersin wallaha bizim buralarda 90 filan alıyorlar kadınlar bide 15 günde alırsan gelirim diyorlar yok yaaaa dedim bende sanki kalabalıkmışız gibi kendim temeizlerim daha iyi guclubacismile -tatlicadiarzu-

hoş geldin serpilcim ne haber kız nasılsın gözükmüyon sende bu aralar nasıl gidiyor işler az kaldı demi hayırlısı olsun bakalım senide everdik mi tamam muradına erecen artık :jeyyar: sırnaşık şey

size bir sorum olacak
oğlum lise 2 ye geçti ders çalışmayı ve okulu hiç sevmiyor:hipnoz yöntemiyle ders çalışma dürtüsü edindirsem diyorum ne dersiniz lütfen cevap bekliyorumm

serpılcım hosgeldın canım nasıl heyecanlısındır sımdıı az kaldııı hayırlısıyla bıter bu telasta canım merak etmee evlıler kervanına senıde beklıyoruz :))))))))) eylemcımıde tabıkıde

tulaycım ıcınden gelmıyosa bence zorlama ne kadar ustelersen o kadar ders calıusmaktan sogurr canım

bende yenı tuttugumuz evı apartamanın kapıcısına temızletıyorum esım 50 tl vermıs bakalım nasıl temızleyecek eve donunce teftıse gıdıcem :))

size bir sorum olacak
oğlum lise 2 ye geçti ders çalışmayı ve okulu hiç sevmiyor:hipnoz yöntemiyle ders çalışma dürtüsü edindirsem diyorum ne dersiniz lütfen cevap bekliyorumm

ne kadar faydası olurki bunun acaba çok ta üzerine gitme bence tam ergenlik döneminde çok dikkatli olman lazım üzerine düşersen hiç çalışmaz ama

bende yenı tuttugumuz evı apartamanın kapıcısına temızletıyorum esım 50 tl vermıs bakalım nasıl temızleyecek eve donunce teftıse gıdıcem :))

iyiymiş wallaha beğenirsen sürekli al o zaman hiç kaçırma bence

küçükken çok daha başarılıydı şimdi dersleri hiç sallamıyo.acaba dedim hipnozla bilinç altına işlenirse çalışırmı.

esmacım bencede 50 çok uygun aklına yatarsa alırsın.ben her yıl bahar temizliğinde almayı düşünürüm bi türlü cesaret edipte alamam.inşallah memnun kalırsın
arda paşa nasıl uyudumu
sen şimdi kimdesin. annenlerdemisin

canım sanmıyorum ya sımdı ergenlık donemı delı cagı dıyolarya o donemde bıraz usteleme bakalım nasıl olucak babsıda yanında degıl en buyuk etken bence

canım bakalım ınsallah ıyı temıxzler ıyı bırısıne benzıyo sevdım kadını cana yakın eıde oyle yardım edıyolar hemen :)) korkuyorum dıye kocıs camlara parmaklık demır taktırıyo alalhtan o ılgılenıyo

arda pasayı zorla kaldırdım pc den ben oturdum cızgı fılm seyredıyo canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…