Asker Eşleri

günaydınlaarrrr...kızmla erkenciyiz yine..onun kahvaltısını yaptırdım sonrada kendim yaptım soluğu burda aldım..annemlerinde işi vardı dışarı çıktılar.

bu arada forum eski haline gelmiş ..sevindim..

esmacım hoşgeldin..sınav giriş yerin istanbulmuy du canım..iyi de geçmiş hadi gözün aydın..valla bende çalışmamama rağmen önceki birikimlerimle yaptım soruları.kolaydı ama sınav bu sene.eğitim zordu.atanıcamı sanmam ama ..geçen senekinden yüksek alırım heralde.bu da başka yerlere başvurmamda işe yarar belki.kız toparlan artık taşıncan yakında..yeter gezdiğin...:))

noldu handan ablaaaa...niya tırnaklarını yiyosuunnn..

günaydın elmascım sınav iyigeçmiş sevindim canım inşallah ataman yapılırda işe başlarsın hemen
demin patron burdaydı da ondan tırstım

handan ablacım ardada ıyı sukur hasta olmadı :))

eylemcım canım benım bende sızlerı ozledım sımdı bulmusken net hemen sıze bakayım dedımmm:)))
elmascım canım sınav yerım bursa yazmıstım 2.tercıhıme sansımada o cıktı yoksa afyona donucektım :))

aman hasta filan olmasında ardacık çocuklarda zor oluyor

he he he yaptım bıle bacum ama cay alabılırımmmm tulayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bı cayyyyy

bende alabilirim bir çay..gerçi fazla kaçırıdm kahvaltıyı..dikkat etmem lazım iki lilo aldım zaten..(

kızlar çayım taze .masamdasizi bekliyor
kilolarıda dert etmeyin akupunktur ne güne duruyor.1 ayda 4 en fazla 6 kilo garantili

skerler arda kalktı kahvaltısını yaptırayım pc ye kosytu hemen oyn oynamaya kaldırdı benı arada gırerım gene opuyorum hepınıxı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…