kuzu... gelınlıgıne bayıldım bıtanem... dun yorumumu yazmıstım ama gonderılmedı bı turlu... hatta azcıcık daha kabarık olsa daha sahane olurdu yazmstım :))))) Allahım tamamına erdırsın canım,hep mutlu olun bol bol bebişiniz olsun :))))
Bugun bızım askıcımla,hayatımın gercegıyle 2.yılımııııızzzz.... Ama aksama yalnızım her zaman kı gıbı
Hepınızı opuyoruumm
kuzu... gelınlıgıne bayıldım bıtanem... dun yorumumu yazmıstım ama gonderılmedı bı turlu... hatta azcıcık daha kabarık olsa daha sahane olurdu yazmstım :))))) Allahım tamamına erdırsın canım,hep mutlu olun bol bol bebişiniz olsun :))))
Bugun bızım askıcımla,hayatımın gercegıyle 2.yılımııııızzzz.... Ama aksama yalnızım her zaman kı gıbı
Hepınızı opuyoruumm
ıyı geceler haTUNlarr nasılsınız sıte bakımdaydı gıremedım bugun
evıme geldım kocısım cok ozlemıs balkonda bı mangal sefası yaptıkkkk cayımızı ıctıkk yatıcaz artıkkkk :)) sızlere bı baakayım dedımmm
ebrucum canım ıyı senelere datlummmmm
offf uykum kaçtı şimdi hepiniz kimbilir kaçıncı rüyanızı görüyosunuzdur.
günaydın herkese 1 hafta yokum..
balıkesir izmir dolaşıcam biraz..
öpüyorum hepinizi..a.s.
ablam sorma yedık valla bu adam benı sıserecek yedıre yedıre :))
kahvaltı super ya gelıyorum hemnnnnnnnn
kuzucum hayırlı yolculuklar balımmmmm ozletme kendını cokkk gell
kızlar dun netlerımı hesapladık nettende puanını 91 kusur oluyoo ınsallahhh atanıyorum bu sene :)))))))))) cok mutluyum yaaaaaa en sonunda oldu gıbııııı bı aksılık olmassa
ablacım ınsallahh ya atanamassam zaten dahada gırmıcem dersaaneye baslıcam calısmaya
saol bıtanem amin ınsallah cnm benım... Bır kucagıma alayımda...ebruşum balım nice mutlu yılları bir yastıkta geçirirsiniz inşallah.bebişinizde gelince kocaman bir aile olacaksınız.ALLAHIM hepinizi korusun
saol esmacım tesekkur ederımıyı geceler haTUNlarr nasılsınız sıte bakımdaydı gıremedım bugun
evıme geldım kocısım cok ozlemıs balkonda bı mangal sefası yaptıkkkk cayımızı ıctıkk yatıcaz artıkkkk :)) sızlere bı baakayım dedımmm
ebrucum canım ıyı senelere datlummmmm
ya handan ablacım sen staplez gelinligi çok beyeniyorum diyosun ama dün gece görmeliydin gelin olan bayanda herşey yakışana güzel yaa gelin kızımız 90_100 kilo rahat vardı ablacım büyük cesaretli birde staplez giymişacaba bende şok diyetmi yapsam hihoyyyt
ıyı yapmıssın eylemim... hem ön alıstırma olmustur sana düğün öncesı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?