Asker Eşleri

çok sağol ebuşcum..hepimizin bol bol bebişi olsun..
bu arada nice senelere..
beraber yaşlanmanız dileğiyle..

ebruşum balım nice mutlu yılları bir yastıkta geçirirsiniz inşallah.bebişinizde gelince kocaman bir aile olacaksınız.ALLAHIM hepinizi korusun

ıyı geceler haTUNlarr nasılsınız sıte bakımdaydı gıremedım bugun

evıme geldım kocısım cok ozlemıs balkonda bı mangal sefası yaptıkkkk cayımızı ıctıkk yatıcaz artıkkkk :)) sızlere bı baakayım dedımmm

ebrucum canım ıyı senelere datlummmmm

günaydın esmacım hoş geldin evine kızzzz yedin demi yineızgaraları götür bakalımmm

offf uykum kaçtı şimdi hepiniz kimbilir kaçıncı rüyanızı görüyosunuzdur.

günaydın tülaycım sıcaktan uyuymadın demi canım

kızlar günaydın hepinize site eski halinde yine çok şükürrrr hihoyyyt

ablam sorma yedık valla bu adam benı sıserecek yedıre yedıre :))

kahvaltı super ya gelıyorum hemnnnnnnnn

kuzucum hayırlı yolculuklar balımmmmm ozletme kendını cokkk gell

kızlar dun netlerımı hesapladık nettende puanını 91 kusur oluyoo ınsallahhh atanıyorum bu sene :)))))))))) cok mutluyum yaaaaaa en sonunda oldu gıbııııı bı aksılık olmassa

ablam sorma yedık valla bu adam benı sıserecek yedıre yedıre :))

kahvaltı super ya gelıyorum hemnnnnnnnn

kuzucum hayırlı yolculuklar balımmmmm ozletme kendını cokkk gell

kızlar dun netlerımı hesapladık nettende puanını 91 kusur oluyoo ınsallahhh atanıyorum bu sene :)))))))))) cok mutluyum yaaaaaa en sonunda oldu gıbııııı bı aksılık olmassa

az ye biraz sende yakında kiol neyim aldın dersen hatılatırım sana yediklerini heheheheheh afiyt olsun esmacım

hadi inşallah ya iyi puanda alırsında atanman yapılır

ablacım ınsallahh ya atanamassam zaten dahada gırmıcem dersaaneye baslıcam calısmaya

ebruşum balım nice mutlu yılları bir yastıkta geçirirsiniz inşallah.bebişinizde gelince kocaman bir aile olacaksınız.ALLAHIM hepinizi korusun
saol bıtanem amin ınsallah cnm benım... Bır kucagıma alayımda...
saol esmacım tesekkur ederım

cok sukur sıte acılmıs,kac gundur catladım yahu...

hepınızı opuyorumm

slmmm hepinizeee site kendine geldi:):):) düngece düğün vardı askeri gazinoda kardeşimin arkadaşının ne oynadık amaaa offffffffff ayaklarım kollarım benim degil ..birde dönüşte işyerinden arkadaşla kaldım gece 4 te yattık sabah 8 gözlerime mandal taksam nafile herkezi çift çift görüyorum :):)

ya handan ablacım sen staplez gelinligi çok beyeniyorum diyosun ama dün gece görmeliydin gelin olan bayanda herşey yakışana güzel yaa gelin kızımız 90_100 kilo rahat vardı ablacım büyük cesaretli birde staplez giymiş acaba bende şok diyetmi yapsam hihoyyyt

ne haber kız nasılsın bakaıyom güzrlcene oynamışsın düğüne hazırlık bunlar gelin dediğin oynar .

beğeniyorum da 100 kilo olan birindede güzel durmaz herhalde
sanki sende çok şişmansında şok diyet yapayım diyon

ıyı yapmıssın eylemim... hem ön alıstırma olmustur sana düğün öncesı :)))

brucum ne haber nasılsın canım
o gün akşam 11 gibi baktım sana yoktun msn de
bende erken yattım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…