Asker Eşleri

selamlaarrr..inş.bizde o günleri görürüz ablam..

bende şimdi geldim dışardan yoruldum valla..halamlara gittik...ordan gelinlerinin çeyizini çıkrtamya gittik bugün..hala oğlunun evini görmek kısmet oldu gitmeden..yeni gelin evi pek güzeldi..ama tüm mobilyaları siyah..siyah takıntısı var gelin hanımda..güle güle otursunlar..oraya gidince bende yeniden eşyalarımı özledim..bende gidip bir an önce yerleşmek için can atıyorum valla..şafak..11..:)):hulya:

canım benim az kaldı işallah kavuşcaksın hem eşyalarına hem kocacınaaa...

büyümeyin zaten yahu hep çocuk kalın işte ne güzel annen haklı tabi döv müdürü o zaman gitsin işte hehehehe :mymeka:

selam elmascım ne haber şafak azaldı artık hadi bakalım yerimseniben sen ne zaman dönüyon mersine

aminn eylemcimm inşallah büyüdüklerindede hayırlı evlatlar olurlar.ben normalinden fazla evhamlı bir anneyim.çocuklarıma takıntı derecsinde bağımlıyım.oğlum az önce bisikletle denizlide turlamaya çıktı oğlan gelene kadar hayat bana zindan oluyor.deliricem ya.kız büyüsede handan ablam gibi alışverişlere çıkabilsek
kel patronunun kafasını ezesim geldi:1hug:

canım şafak 11 çokaz kalmış. benimde azaldı şafak 12 ay.offf of 2 çocukla elin memleketinde geçermi 12 ay
senin adına çok mutlu oldum
halanın gelini yandı siyah mobilya sürekli temizlik gerektirir.3 saatte bir toz alması lazım.:1hug:

kızlar cok yoruldummm ya offfffff hıcbana gore degıl bu ev tasımak kıyafetler mahvettı benı ay sonu tasınıyoruzz esıme kurs cıktı ızmıre gıdecek 15 gunlugune bende antalyaya anneme gıdıcemm:)))

29 da nakılıye sırketı gelıcekmıs ben bugun kıyafetlerı topladım öldum gerısını onlar toplayacak nede olsa perdelerımı yıkıyorum sımdıde :)

elmascım az kaldı datlum bak 11 gun ne kı hayırlısıyla kavusursunuz ınsallah :)))
eylemcım balım sen nasılsınn

ah ah benmkıde bı buyusee keskeeeeeeeeeee

esmacım maşallah seninkide kocaman oldu.
ah be tatlım bende taşınma telaşını hiç sevmem.yeni evde çokmasraf çıkar.devlet verdiğihap kadar maaşla hem taşınıp,hem evlat yetiştirmemizi bekliyor ya kınıyorum hepsini.askere zam askere zammmmm

:)) sagol canım benım sorma ya valla tayyıp amcam kıstıkca kısıyoo bakalım ne olacak polısler bızden cok maas alır oldu valla

ay sorma ya adaletsizlik var bizimkiler 7/24 mesayi sistemindeler nöbet ücretleride yok.protesto edelim.
bu tayin dönemleri mahfettibizide her evin ayrı düzeni var masrafmasraf.anamız ağladı.mobilyalar desen çizik içinde.
neyseki kocalarımızın sağlığı yerinde

ablam bende düğünden sonra dönücem işte.haftaya salı giderim heralde mersine..tekrar dışarı çıktım geldim bu arada.eltim doğum yaptı..bebeğine kıyafet aldık kızımla.gidince veririm artık.burda herşey daha uygun çeşitte bol alayım dedim:kedi:

şafağımız azaldı canlarım evet..bizdede sabır kalmadı ama..çok şükür geldik bugünlere..kavuşmayıda nasip eder inş. rabbim..şu an göreve çıktı sabaha kadar( Allahım korusun hepsini..:Saruboceq:

darısı başına pelincan inş sende bitirirsin günleri su gibi geçer..seni anlıyorum..2 sene çabuk geçti gibi dönüp bakınca ama neler yaşandı bir Allah bilir bide biz:bbo:

esmacım avatarın süper canım..azcık ev topladı yoruldu hatunnnnn:))..o iştende yırttın he..nakliyeciler toplayacak demek..eşine kurs çıktı sana da yiner gezme çıktı gezmeciiii...kaydirigubbakcemile5

şşşşşiiittttt gacılarrrr siziiiiii... patron kelse kellll sinirini adamın kelinden ne cıkarıyorsunuz bakiimmm klava: benim kocişimde keellll :dilcikar:

slm canlarım yine uzun zaman oldu girmeyeli ama ne yapım bie telaştır gidio. düğüne kaldı 8 gün nişanlımın gelmesine 5 ay çok özledim onu ama artık kavuşuoz hayırlısıyla düğünümğzde olup bideydi evime bir gitseydik ordada bir drü iş beklio eşyalar alındı düzenlenmesi için bne beklio neyse bakalım sizler neler yaptınız görüşmeyeli

serpılcım hıc stres yapma canısı... düğün bıtınce dıyorsun kı o kadar telas tantana 4-5 saate bıttı ıste bu kadarmıs dıyorsun cnm ve emın ol daha da rahatlıyorsun cnm.... sen yeter kı rahat ol kafanı takma dugun arefesı bırseye,sımdı bırde hassas zamanın her sozude takarsın takma hıc olur mu,ınan ınsan öle bır psıkolojıye gırıyor kı o zamanlar herseye alınabılıyorsun,kızabılıyorsun... bende napım aksamları yalnızım bu aksam da öle,bu hafta ev tasıyacagım sanırım ama esım önce gıdecek,ev aldı basını gıdıyor bakalım...

elmascım oyle valla klız bugun elımı kolumu kaldıraacak halım kalmadı yemekte yapamadım esıme soyledım ıs cıkısı pıde yaptırmısta getırdı yedıkk :)) bıde guzeldııııı

serpılcım bunlar tatlı telaslar canım kımseyı takma dugununun her anını doya doya tadında yasa sonra pısman olursun keske bunu takmasaydım da boyle davransaydım dıye

ebrum eniştemize laf yok müdürümüz biraz sinirlerimi oynattı napayım başka sinirlerim yatışmıyor indiriyorum keline :):):) esmaaaa karısıııııııı az gez yorulmazsınnnklava:handan ablaaaammmmm :1hug: serpilimin az kalmış yaaa beni heyecan bastı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…