Asker Eşleri

napım ablacım yemek yapıyordum... o aksam benım baglantım koptu gıremedım bır turlu nete... tv de cekmıyordu tam bı mahrumıyet ıcındeydım yalnızdım bıde... beklettıysem kusura bakma ablacım

napım ablacım yemek yapıyordum... o aksam benım baglantım koptu gıremedım bır turlu nete... tv de cekmıyordu tam bı mahrumıyet ıcındeydım yalnızdım bıde... beklettıysem kusura bakma ablacım

yok güzelim olurmu hiç Şeniz denk gelirsek konuşuruz tatlım ben fazla girmiyorum msn e ondan da denk gelmiyorum
bir ara tülayla konuştuk
bende erken yattım zaten

anladım ablacım... ya ablam benım tıckerde 19+5 yazıyor ya bu rakam doktorumun dedıgıne gore... en son gıttgımde bır hafta onde dedı bebegım ıcın yanı 20+5 haftalıkmısım... bu ıyı bırseydır deıl mı,doktor bısey demedı kotu olarak cok sukur ama hıc duymamıstım,o zaman dogumda 1 hafta erkene mı kayıyor kı acaba? kafam karıstı

ebrucum doktor acaba adet gününüde mi saydı yani oda olabilir
son adet tarihine 9 ay ekle üzerine de 1 hafta filan koy
doğum yapacağın zaman belli olur zaten
eskiler böle hesaplıyordu
senin kasımdı demi doğumun

doktorumun ultrason aletı gosterıo bebegın gelısımıne gore kac haftalık oldugunu yanı kesın sonuc ablam... ama dogum tarıhımı son adetıme gore hesapladı halıyle... kasım sonu...sımdı bebegım aynı ultrasonda 1 hafta onde cıkınca önde gıdıyor dedı,hemsırede ıyı bırsey dedı demek kı saglıklı dedı ama doktorum bısı demedı...

dogumun bir hafta öne geliyor canım bu bebegin saglık durumuna baglı degil ilk hetapta hesaplamada yalnışlık olmuş olabilir yani bir hafta önce oluyor

eylemcım ohhh oynamıssın bızde bı dugun bulsakta oynasak yahuuuuu :))))

ozlemcım bencede basta hesaplamada yanlıslık vardır datlum 1 hafta one gelıyosa gebelık net var ordan hesaplasana dogru cıkıyo ben hep oradn bakıyodum cokta guzel bılgıler oluyo hafta hafta gebelık dıye googleden gır cıkar

selamlar millettt..yengemlerdeydim.2 gündür..
uykum kaçtı buralardayım bu saatte..

kuzucum gelinliğin çok hoş gerçekten..sana mutluluk getirsin inş.

dedemde tam olarak iyileşemedi..yine yattı hastanede ..dün çıktı..annemler ona koşturuyo bi taraftan.yarın oraya gitcez bizde..bi kaç gün kalırım heralde..amcamda geliyo amerikadan..hala oğlunun düğünü var bide onun telaşı.bizim aile yoğun bu ara..bu yoğunlukta zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bende buna seviniyorum..

şafaakk..14...:) şükürkler olsun..

kız esma geldin en sonunda evine demek..gitme daha bi yerlere..yeter..

bu arada..bugün evlilik yıldönümümüz.....bu senede ayrı geçirdik...
ayrı geçen yıl dönümünden nefret ediyorum..5 yılımız doldu..ama hiç bişey anlamadım evliliğimden..2 yılı ayrı geçti..bana göre evliliğimiz 3. yılında donup kaldı.ordan devam edicez artık..sağlık napalım az kaldı..napalım..herşeyin acısını çıkarıcaz inş..yatayım artık. iyi uykular hepinizee...

canım acıl sıfalar dedene umarım ıyılesırr
ohh ne guzel zaman cabucak akıssınnn evlılık yıldonumunuz kutlu olsun canım ınsallah son ayrılıgınız olur kocısınlee yuce rabbım daha guzel saglıklı huzurlu yıllar nasıp etsınn

Merhaba,
Elimizde olmayan sebepten dolayı 16 Temmuz 2010 tarihine sistemi geri dönmek zorunda kaldık. Elimizde olmayan desemde hata bizden kaynaklanmıştır. Bu sebepten sizlerden özür dileriz.
Kadınlar Kulübü

kazen acıklma yapmıs bu yuzden sılınmıs canım

Selam kızlar ne haber dışardan geldik bizde outlete gittik begümle ayakkabı aldı kendine bir tane mangodan 20 liraya ya çok hoş ayakkabılar var orada çok ta sıcak bugün yemek ilavesi yapmam lazım geldim çakıldım wallaha yorulmuşum ama

ohh ablacım sefa sende valla.kızın da büyümüş. özeniyorum sana benimkilerde büyüsede senin kadar rahat olsam keşkee

ohh ablacım sefa sende valla.kızın da büyümüş. özeniyorum sana benimkilerde büyüsede senin kadar rahat olsam keşkee

büyüdü ya sorma tülaycım zaman çok çabul geçiyor zaten bir bakmışsın seninkilerde üniversiteye başlamışlar gerçi ne kadar büyüselerde dertleri bitmiyor beeee

slmmmm güzellikler Şeniz tülay ablacımmmmm seninkilerde büyüyecek evet annem hep der çocuklarım büyüse derdim gezecem tozacagım derdim diyor ama şimdi daha çok ilgilenmek gerekiyor muş:):) yani biz evlatlar hiç büyümüyoruzzzz :):) allahım hayırlı bişekilde hayırlı bir evlat olmalarını nasipeder işallah...handan ablacım ben bu müdürü napacagım ya son 19 günüm kaldı işyerimde ama gün geçtikce daha çok çıldırtıyor benikötükedihüso kel kafasına indircem yaaaaaaaaaaaaaa her söyledigi sinirimi oynatıyorrrrrrr ...sus lennn kel diyip çantamı alıp çıkasım geliyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…