Asker Eşleri

yesinler senin evhamını bitanem ya o kadar da takıntılı olmayın ne olur oğlanı evlendirince neyapcan sen kaygana olacan birde bak gelin alacan ne güzel senin gibi şeker bir kaynana anammm oğlanıda verinde ne etcen o zaman büyüdü anacım ama dertleri bitiyormu sanki be tülaycım bide oğlanları götüremezsin ki gezmelere kızlar gibi değiller işte

esmaaaaa sana ben ızgara filan yollayım bak nasıl dirilirsin gezenti seni daha gençcecik hemen yoruldum diyorrrrrrr kalk bakım topla yine eşyaları

kızlar yenı avatarımız nasıll babamız cektı anne ogull ve turk bayragııı

az kalmış seninde elmascım eşinde hemen geliyor nasılsa şafak ta azaldı çok şükür
bekle istanbul geliyoz diyecen artık

şşşşşiiittttt gacılarrrr siziiiiii... patron kelse kellll sinirini adamın kelinden ne cıkarıyorsunuz bakiimmm klava: benim kocişimde keellll :dilcikar:

hehehehehe oyyyy nasılda koçişini severmiş sırnaşık şey

selam fıstık az kaldı artık seninde heyecan varmı heyecan
o kadar kafayı yiyordun nişanlım diye diye yedin bitirdin bizleri sempatiksalakcinni

günayyydınnnnn tatlı hatunlarım benimmmmm Şeniz yavvv gece bile özlüyorum sizleri yaaaa

günaydın eylemcim rüyanda gör beni emiiii naniknanik

dövdünmü kız müdürü :mymeka: heeeee canım burdayım

Kalkın hadi günaydın gelinsizi bi öpem mucckkk diye kaydirigubbakcemile5

Kahvaltı hazırladım gelin hadiiiiiiiii cokacimcoook

Kalkın hadi günaydın gelinsizi bi öpem mucckkk diye kaydirigubbakcemile5

Kahvaltı hazırladım gelin hadiiiiiiiii cokacimcoook

anammmmm ablam yine seksüüü öptü bizi hastayım öpüşüne anammmm:1hug: müdürümüze ben bişe yapmadım ablam allah yaptı :):) ama üzüldüm sabah firmaya geldim bi baktım herkezde bitelaş arabasının radyoteri su kaynatmış yüzüne sular sıçramış 10 gün ıstirat ..üzüldüm ama çok bunalmıştımmm abla bildigin gibi degil..18 gün sonrada ben çıkıyorum zaten

anammm ablam ellerine saglık ben kahvaltımı 7.30 yapıyorum ama olsun bunu ögle yemegi niyetine alayım :):)ellerine saglım ablam kızlarıda alayım da geleyim tülay esmaaa elmas serpil ebruuuu kızlarrr hadi çaylar soguyacakkkk

sen seviyon ya bu öpücüğü ondan şey ettiydim yani sempatiksalakcinni ayyy yazık adama yahu bişey varmı ki yüzünde acaba adamı o kadarda dövdük burada

afiyet olsun yarasın bizim tayfa yatıyor herhalde kimseden ses seda yok gelirler ama sona kalan dona kalır banane gelsinler işteeeeee biz içek çaylarımızı soğumasın buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

allahım çoluguna çocuguna bagışlasın ablam yinede ..bi bilgim yok yanımdaki arkadaşlar söledi ...onu bir ordu dövse yine nafileeeenaniknanik nişanlımın arkadaşı şehit olmuş ablam çok üzüldüm mafoldumben

Canım başınız sağolsun rabbim yakınlarına sabır versin kolay değil tabi ateş düştüğü yeri yakıyor sonuçta...

günaydınlarrrrrr...

kahvaltı süpper görünüyooo..geliyorum çekiliiiinnnnnn,yer açııınnn...ist. gelince çalarım kapını handan ablaa..gerçekten isterim kahvaltıdan bak söylemedi demeee...:))

sabah gördüm bende hakkari çukurcada çatışma olmuş...Allahım hepsini korusun..ailelerine sabır versin..bende sabahın köründe aradım eşimi döndünmü görevden diye..çok şükür gelmiş.Allahım korusun hepsini..:Saruboceq:

günaydın elmascımm ne demek her zaman beklerim canımmm
sen gel beşiktaş ta balık ekmek yeriz seninle :lepi:

bu gün çok yoruldum kızı jimnastiğe yazdırdım 2 saat kursun önünde oturdum .

denizli yine yanıyo cayır cayır. acayip bunaldım duşa gireyim görüşürüz

ayy canım çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin. ailsine sabır versin.bu sabahki çatışmadamı şehit olmuş.
çok canım sıkıldı.
ahh elimde olsa bütün pkk yandaşlarını bir kuyuya atar üstlrinede benzin döküp yaturkbayragikardım.

kızlar bengeldımmm :))))))))

napıuosunuz bakım kaynatmıssınız ben yokken esım dun nobetcıydı sabah geldı bızı kahvaltıya goturdu superdı valla senın kahvaltı gıbı olmasada handan ablacım harıkaydı :)

aksamada arkadasına gıdıcez mangal partısı yapıcaz ohh lup lup goturucem gene

selam ablacım balık ekmeğe bayılırım. bende geliyorumm

selam canımcım gel senide götüreyim hep beraber yerizrtık ne güzel olur

handan ablam öpüçüğüne,kahfaltı masana bayıldım

öpücük süper ama masamızda süper oldu

ben sana ne deyim şimdiiiiii

harbiden öyle ebuş sürekli kim ne dese alınıyorum hemen parlayıp gider ayak kalplerini kırıyorum aradan geçio farkına varıyorum yanlış yaptım kusura bakmıolar onlarda anlıo beni sağolsunlar dediğin gibi olur inş canım öpüyorum bebiş ne durumda baklaım

Herkese selamlar kuzular...
Serpılcım bebişim ıyı cok sukur,bugun doktora gıttık ayrıntılı ultrasona gırdım her yerını gördum miniğimin ama yüzünü sakladı gostermedı bıze yuzunu goremedık... onun dısında her yerıne baktı doktor amcamız... acmıs el parmaklarını dua eder gıbı onları ıncelıyor sankı benım oğluşum yumuk yumuk... yarında aşı olmam gerekıyormus streslendım valla,ates yapar dedı doktor bıde kol agrısı cekersın dedı korkma dedı ama yalnızım ya aksamları tedırgın oluo ınsan...
Hepınızı opuyorumm

günaydın elmascımm ne demek her zaman beklerim canımmm
sen gel beşiktaş ta balık ekmek yeriz seninle :lepi:

gideriz valla neden olmasın...sabırsızlanıyorum artık ist .gitmek için sıkıldıımm ..her şeyden..
ablam bişey sorcam lojman çekilişi olduğunda hemen ogün anahtarı teslim ediyolar mı..hemen o gün gire bilir miyiz eve yani..:hulya:

ebuşummm yerim ben onu yaaaaa kıyayam ben bebişe
gösterdimi bi yerlerini bari
korkma canımcım bişey olmaz ya geçer hemen opuyorumnanaktan

sen gel gezeriz beraber
canım ya pek zannetmiyorum ama yinede pek bilgim yok aslında
pekte zannetmiyorum anahtarı vereceklerini
zaten teslim alınca ev kontrolü filan yapılıyor kırık dökük filan varmı yokmu diye opuyorumnanaktan

gösterdı ablam,gördük bamyasını yıne :))))

ama benım kasık agrılarım cok bugun,her ultrasondan sonra agrım oluyor ama bugun cok ınceledı ya doktor bastırdı bıraz ondan heralde,yatıyorum bende napım...

elmascım ablamın dedıgı gıb hemen vermezler,demırbaslara vs bakarlar,eksiği gediği var mı ona bakarlar daha sonra teslım ederler ama cok beklemzsınız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…