- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.108
- 1.423
- 60
aminn eylemcimm inşallah büyüdüklerindede hayırlı evlatlar olurlar.ben normalinden fazla evhamlı bir anneyim.çocuklarıma takıntı derecsinde bağımlıyım.oğlum az önce bisikletle denizlide turlamaya çıktı oğlan gelene kadar hayat bana zindan oluyor.deliricem ya.kız büyüsede handan ablam gibi alışverişlere çıkabilsek
kel patronunun kafasını ezesim geldi:1hug:
yesinler senin evhamını bitanem ya o kadar da takıntılı olmayın ne olur oğlanı evlendirince neyapcan sen kaygana olacan birde bak gelin alacan ne güzel senin gibi şeker bir kaynana anammm oğlanıda verinde ne etcen o zaman büyüdü anacım ama dertleri bitiyormu sanki be tülaycım bide oğlanları götüremezsin ki gezmelere kızlar gibi değiller işte
kızlar cok yoruldummm ya offfffff hıcbana gore degıl bu ev tasımak kıyafetler mahvettı benı ay sonu tasınıyoruzz esıme kurs cıktı ızmıre gıdecek 15 gunlugune bende antalyaya anneme gıdıcemm:)))
29 da nakılıye sırketı gelıcekmıs ben bugun kıyafetlerı topladım öldum gerısını onlar toplayacak nede olsa perdelerımı yıkıyorum sımdıde :)
elmascım az kaldı datlum bak 11 gun ne kı hayırlısıyla kavusursunuz ınsallah :)))
eylemcım balım sen nasılsınn
ah ah benmkıde bı buyusee keskeeeeeeeeeee
esmaaaaa sana ben ızgara filan yollayım bak nasıl dirilirsin gezenti seni daha gençcecik hemen yoruldum diyorrrrrrr kalk bakım topla yine eşyaları
kızlar yenı avatarımız nasıll babamız cektı anne ogull ve turk bayragııı
ablam bende düğünden sonra dönücem işte.haftaya salı giderim heralde mersine..tekrar dışarı çıktım geldim bu arada.eltim doğum yaptı..bebeğine kıyafet aldık kızımla.gidince veririm artık.burda herşey daha uygun çeşitte bol alayım dedim:kedi:
az kalmış seninde elmascım eşinde hemen geliyor nasılsa şafak ta azaldı çok şükür
bekle istanbul geliyoz diyecen artık
şşşşşiiittttt gacılarrrr siziiiiii... patron kelse kellll sinirini adamın kelinden ne cıkarıyorsunuz bakiimmmklava: benim kocişimde keellll :dilcikar:
hehehehehe oyyyy nasılda koçişini severmiş sırnaşık şey
slm canlarım yine uzun zaman oldu girmeyeli ama ne yapım bie telaştır gidio. düğüne kaldı 8 gün nişanlımın gelmesine 5 ay çok özledim onu ama artık kavuşuoz hayırlısıyla düğünümğzde olup bideydi evime bir gitseydik ordada bir drü iş beklio eşyalar alındı düzenlenmesi için bne beklio neyse bakalım sizler neler yaptınız görüşmeyeli
selam fıstık az kaldı artık seninde heyecan varmı heyecan
o kadar kafayı yiyordun nişanlım diye diye yedin bitirdin bizleri sempatiksalakcinni
günayyydınnnnn tatlı hatunlarım benimmmmm Şeniz yavvv gece bile özlüyorum sizleri yaaaa
günaydın eylemcim rüyanda gör beni emiiii naniknanik
ebrum eniştemize laf yok müdürümüz biraz sinirlerimi oynattı napayım başka sinirlerim yatışmıyor indiriyorum keline :):):) esmaaaa karısıııııııı az gez yorulmazsınnnklava:handan ablaaaammmmm :1hug: serpilimin az kalmış yaaa beni heyecan bastı:)
dövdünmü kız müdürü :mymeka: heeeee canım burdayım