Asker Eşleri

slm lar ;=) ben bugün işten erken çıktım geldim evime..arkadaşlarımız gelecek bugün yeemek yap et derken hala ortada bir şey yok gibi ( onlarla birlikte de iki günlüğüne tatile gidiyoruz )))
herkese tekrar tekrar hayırlı cumalar ,öpüyorum herkesi tek tek yanaklarından..

adaşım bile gelmiş gülşahcım hoşgeldin canım şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dılıyorum sana

bu kadar dyanmışsın biraz daha sabır dile allahtan ablacım annen senin varlığına alışmış son günlerin olduğunun farkında değil bence sen kızını nen kadar düşünüyosan o da seni o kadar düşünüyordur eminim ama bazen anneler herşeyin farkında olamamayabiliyorlar kırılma kızma ona nasıl olsa onu da özleyeceğin ginler olacaktır....eşin gelince onunla vakit geçirince streslerin azalıp gitsin inşallah ablacım allah kolaylık versin:Saruboceq:

işte geldimmm burdayımmmmmm:):)Şenizanammmmmmmm çok özlemişim sizleri :)melisim özlettin kendini gülşah 1 sende:) anam gülşahlar karışcak bi nümere 2 nümere diye adlandıralım:)kaydirigubbakcemile3nasılsınız kızlar ebuşum damadım nası kız dünür:)siz daha çok ugraşırsınız handan ablam la o uşak benim kıza gelecek:sinifsinif:

hehhehe eylemım oğlusum ıyı valla napsın tepikleyıp duruo yavrum :)
valla handan ablam begüme demıs,begumde he demıs ben bılmem vallaha :))))

sağol tatlım..sizi takip ediyorum ama okuyorum yorumların birçoğunu :) ben de sizi çok ösledim
öptüm canım
hehhehe eylemım oğlusum ıyı valla napsın tepikleyıp duruo yavrum :)
valla handan ablam begüme demıs,begumde he demıs ben bılmem vallaha :))))

oy oy yesinler oğluşunu :)) naparsın kuzuuum,ne zaman taşıyorsun böcüm evini ?

kuzum evımı yarın tasıyacak durumdayım ama gıdecegım lojmandakı ınsanlar bosaltmıslar ve bos evde kalıolarmıs sımdıde... gıt merkeze orduevınde kal halbukı,coluk cocuk bos evde rezıllık cekıolar...

hemde nasıl doldum..bütün gün yüzüm asıktı hiç gülmedim..anlıyolar kırgınlığımı ama işlerine gelmiyo..evden biriyim nasılsa 2 senedir başlarının belasıyım..kıymetim yok bu yüzden..misafirmiyim ev sahibi miyim bende bi yere koyamadım ki kendimi..uzakta olunca biliniyo kıymetin..bi gideyim evime kolay kolay gelmicem..özleyen yanıma gelsin..yüzüm eskisin biraz..yine gittiler yengemlere bıktım bir ora bir bura ben gitmedim.orda kalıcaklarmış..kızımıda gönderdim.anneannesi varken beni hiç aramıyo..evde yalnızım bugün keyif yapıcam..gecedende uykusuzum..bu geceyi iyi değerlendiricem başımı dinlicem...:çok üzgünüm:

canım benim yaaaa biz varızya olumunekankayizsmile çok azkaldı allahın izni ile sabırcanımolumunekankayizsmile

offffff ütüleri yaptık annemle hava sıcak yandım klima faydasız annecim yorgun yogunmakina da dikişlerde ugraşıyor kadın ufak tefek ama çok uraş istiyor bu işlerbilmiyorumkismile

geldim kızlarrrrrrrr
yarın begüm ankaraya gidiyor annemlere kalacak biraz
yanlız kalacaz kocayla yine bayanssulusmile

elmascım sen gel buraya ben senin moralini düzeltirim canım merak etme
takıl bana hayatını yaşa misali oluruz beraber
az kaldı dayan biraz daha canım ne olur..

kızzz eylem havanı alırsın sen
damat bizim kız bizim işte ona göre
altınlarda geliyor nasılsa kilosu kadar

melis casısı ne haber nasılsın kız
kayboldun artık arada ses ver buradayım diye

ebuşcum ne haber
nasıl gdiyor canım

eylemcim sağol canım..çeyiz işleriyle uğraşıyosunuz sanırım..bu işler ince işler..
seninde az kaldı..Allah kolaylık versin hepimize..

handan ablam inş. yaa..o günleride görürüz inş..daha nerden baksam 1 ay var ist gelmeme..gözümde büyüyoo..Allahtan yarıdan çoğunu kocişle geçircem..önce o gidicek..10 gün sonra biz gdicez..lojman sebebiyle..ağustos sonunu bulacak..

inşallah canım ya az kaldı bak gördün mü önemli olan eşinin gelmesi değilmi 10 gn dediğin nedir ki zaten hemen geçer nasılsa :1hug:

öyle ablam sağlık olsun da..çok yıprandık ama..

hayalim beraber binip gitmekti ..önce o gidicek ben yine beklemede kalıcam ya kaynanamlarda o sinirimi bozuyo..neyse ..boşver benim bu derdim konuş konuş aynı..bitince hep berber rahatlıcaz kurtulcaksınız benden:))))))))

gidip bir duş alayım sıcak bastı valla. sonrada misler gibi uyuyayım..dinlenmeye ve uyumaya ihtiyacım var..bugece yalnız kalmak iyi geldi bana...bide güzel aşk filmi, izledim..aşkım depreştiiii...

elmasım allah yardımcın olsun canım sende biraz kızı anana bırak kocişle kaççççç denizlere kumsallara kimseye hesapda verme:)bakarsın ikinciyi tutturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…