merhabalar..
gülşahcım sağol canım ALLAH herkesi kavuşursun,en kısa sürede sağlıcakla inş..
her yaz olduğu gibi annemlerin evi dolup boşalıyo..misafirler,(yurt içi,yurt dışı) koşturmaca devamlı...salı gidiyorum bende mersine artık..yeter kaldığım burdanda sıkıldım..her yerden sıkılıyorum..annem sağolsun,her işi üstüme atıp çıkıyo hergün dışarı misafirlerle..ev işi yemek hep üstümde..bıktım artık..kızımın son günleri yanında oturayım torunumla vakit geçireyim demiyo..kırgınım zaten buyüzden eskiden beri..kıymetimi bilen mi var ki..mersinden de bıktım aslında.ne var ki tek güzel tarafı kocişim gelecek..o zamanda yanımızda birileri olacak yalnız kalamıcaz ama hiç yoktan iyidir..(kaynanamlar kaynımlar,gelen giden)bıktım bıktım hayatımdan bıktım artık..kızımın huyuı suyuda değişti iyice kalabalıkta büyümekten..iyce uzaklaştı benden .herşeye inatlaşıyo..uyku saati yemesi herşeyi değişti..herşey üstüme üstüme geliyo..yaşlandım yaşama sevincim kalmadı artık ya..bu iki yıl çok şey götürdü benden..:çok üzgünüm:
adaşım bile gelmiş gülşahcım hoşgeldin canım şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dılıyorum sana
sağol tatlım..sizi takip ediyorum ama okuyorum yorumların birçoğunu :) ben de sizi çok ösledimişte geldimmm burdayımmmmmm:):)Şenizanammmmmmmm çok özlemişim sizleri :)melisim özlettin kendini gülşah 1 sende:) anam gülşahlar karışcak bi nümere 2 nümere diye adlandıralım:)kaydirigubbakcemile3nasılsınız kızlar ebuşum damadım nası kız dünür:)siz daha çok ugraşırsınız handan ablam la o uşak benim kıza gelecek:sinifsinif:
hehhehe eylemım oğlusum ıyı valla napsın tepikleyıp duruo yavrum :)
valla handan ablam begüme demıs,begumde he demıs ben bılmem vallaha :))))
Canım benim çok dolmuşsun sen ya çok iyi anlıyorum seni tatlım :teselli: artık yeter diyorsun demi biraz daha sabır ne olur bak sonunda eşinle beraber olacaksın işte..opuyorumnanaktan annenede sakın kırgınlığını belli etme olurmu ne kada kızsanda senin ailen onlar sonuçta...
hemde nasıl doldum..bütün gün yüzüm asıktı hiç gülmedim..anlıyolar kırgınlığımı ama işlerine gelmiyo..evden biriyim nasılsa 2 senedir başlarının belasıyım..kıymetim yok bu yüzden..misafirmiyim ev sahibi miyim bende bi yere koyamadım ki kendimi..uzakta olunca biliniyo kıymetin..bi gideyim evime kolay kolay gelmicem..özleyen yanıma gelsin..yüzüm eskisin biraz..yine gittiler yengemlere bıktım bir ora bir bura ben gitmedim.orda kalıcaklarmış..kızımıda gönderdim.anneannesi varken beni hiç aramıyo..evde yalnızım bugün keyif yapıcam..gecedende uykusuzum..bu geceyi iyi değerlendiricem başımı dinlicem...:çok üzgünüm:
eylemcim sağol canım..çeyiz işleriyle uğraşıyosunuz sanırım..bu işler ince işler..
seninde az kaldı..Allah kolaylık versin hepimize..
handan ablam inş. yaa..o günleride görürüz inş..daha nerden baksam 1 ay var ist gelmeme..gözümde büyüyoo..Allahtan yarıdan çoğunu kocişle geçircem..önce o gidicek..10 gün sonra biz gdicez..lojman sebebiyle..ağustos sonunu bulacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?