Asker Eşleri

kaç kere sölicem ablam sana yaaa saydıklarının hepsi sensin güzinabla prenses ana kraliçe yeri geliyor annemiz ..canımmızsın yavvvv ....iyiyim ablacım nasıl olayım ıspartadan dayımcımlar geldi yıllık izne akşamları yogun geçiyor birde düğün koşturmaları başladı bir oraya bir buraya koşmaktan bittim yaaa sitres sinir heyecan hepsi karışık bir de nişan hediyesi olarak nişanlımın aldıgı yüzügü kaybettim bulamıyorum abdest alırken mi yoksa iş yaparkenmi kaybettim bilemiyorum ne işyerinde ne evde bulabiliyorum çok taksitim olmasa alacam takacam amaaaaa senağlama

ayyy ablam çok yaşa emiiiiii:) evet esma habire geziyo yiyor içiyor :) ama bu günlerde yogun ev taşıyoooo:dance:

serpilll çokkk yogun gelin ettik:):)

elmasımızda yogun olmalı ama onun yollar çamur :dance:

EBRUCUM KOLAY GELSİN CANIM

evet keşke yakın olsaydıkya ebuşa yardm gitseydik ne güzel olurdu gerçiçene çalmaktan işe sıra gelmezdi haaaa ..
bak kurtardım seni demiii yorulmadın işte ...
bende iyiyim canım ya kızda yok
ankaraya gitti annemlere yanlız kaldım gene poffffff işte ...

artk havamdan geçemem wallaha eylemcim gözünüz aydın olsun ev kalabalıktır şimdi bide koşturma dediğin gibi ossun ya tatlı teleşlar bunlar ne güzel işte..yüzüğe üzüldüm ya inşallah bulursun bide en olmadık yerden çıkar bak gör bir kere küpemi kaybetmiştim bende bulaşık makinesinin kapağının içnde bulmuştum nasıl düştüyse artık

kısa bir özet geçtim işteeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aman esmaya sorsan 3 koli topladı canı çıktı alsanaalsanasmile :roflol::roflol:
serpili heçç demiyom senin başınada gelçekkkkk -tatlicadiarzu- naniknanik
elmasta durum vahim enişte duvarları tırmalıyordur şimdiii:teytey: :roflol: :roflol:

ayyyy kızlar bunları görmesin şimdi opa tutarlar beni :tomato: :tomato: :roflol: :roflol:

:):):)Elmascım okadarda bekledi bekledi patlicak zamanı bulduuuuuu aman ablam ben hiç o konulara girmeyeyim benim durum biraz farklı korku yaşıyorum sonra duyarsınız buralarda kızımız baygınlık geçirdi :):):) die :)ne 3 kolisi ablammmm esmanın kıyafetleri sadece 7 yada 8 koli olur :):)

kız sen beni niye görmuyorsun küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm :umursamaz:

sağol ablam benim Şeniz bak burdada kızların var ablam bayanssulusmile gelsin kızında kavuşun biran önce opuyorumnanaktan

ayyy ewwt ya o kadarda bekledi şafak saydı tamda geleceği gün tuttu işte anacım neden korkuyon ya bu kadarda abartmayın ne olur zaten ne olursa bu korkudan olur rahat bırak kendini o kadar işte ..
yok kız o gün sadece 3 koli taoplamış yoruldum dediydi sempatiksalakcinni

sağol ablam benim Şeniz bak burdada kızların var ablam bayanssulusmile gelsin kızında kavuşun biran önce opuyorumnanaktan

biliyom camımcım zaten sizlerde olmasanız varya ne yapardım bilmiyom ya önümüzdekş hafta filan gelecek kısmetse biraz gezsin orada dayıda filn da kalacak vakit geçirir işte opuyorumnanaktan

biliyom camımcım zaten sizlerde olmasanız varya ne yapardım bilmiyom ya önümüzdekş hafta filan gelecek kısmetse biraz gezsin orada dayıda filn da kalacak vakit geçirir işte opuyorumnanaktan

sende olmasan biz ne yapardık ablam bide onu düşün Şeniz hayırlısıyla gezsin dolaşsın gelsın ablacım

merhabalar hatunlarr..
geçin bakalım siz dalganızııııı:)))...napalım her hatunun başına geliyo iştee:)))eylem düğün gecesi bak bende senle nasıl dalga geçcem:)))bugün 3. günüm..2 gün sonra gerdeğe gircez inş..bayanssulusmile
çok mu açık verdik yahu neyse şurda kadın kadına konuşuyoz demi..kociş bilse varya buları buraya yazdığımı beni topa tutar valla

bizde dün eltimlere gittik bebek görmeye kaynımla aram bozuk ama kocişin hatrına bişey yok gibi davrandım.bugünde kızım ve kocişle gezdik geldik biraz..şimdi ikiside uyudu bende uzanıcam biraz ..kaynanada komşuya gitti..tamda fırsatıydı ama naparsın işte..kader utansınsempatiksalakcinni

yokkkk kızzz kulaklarını çınlattık biraz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni...inşallah canım ya belnize kuvvet artıkın delikafadulden naniknanik ayyy wallaha bi görseler varya halimz ne olur acaba :1no2: boş ver ya eşinin hatıriçin katlanacan işte ne yapcan başka sen huzurlu olda gerisi boş zaten ...

önlemimi de aldım valla.ne zamndır korunma derdim yoktu ayrı olunca .şimdi hap içiyom 3 gündür..hamilelik korkumda yok..yeni evli gibim olduk handan abla yaa..geri gitcek biz kalcaz ya sinir oluyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…