bağamııııı dedin kızzz prenses diyeeee zemuszemus zemuszemus
ayyy şımarcam şimdi
ne haber fıstık nasılsın bakalım opuyorumnanaktan
kızım ben ana kraliçe olayım burada sempatiksalakcinni
güzin ablalıktan terfi ediyimmm yetişemiyom ayol sizlere :jeyyar:
prenseste sizler olun olumunekankayizsmile
yarın bir gün tacımı devretmem gerekir filan :lepi:
kaydirigubbakcemile3 iyi oldu vallahi ablam geçmişi okuma derdınden kurtuldum demek serpil evlendı allah mesut etsin darısı başımıza bayanssulusmile eylemle zuzumuda çok özledim yaw mafoldumben oyyy kıyamam ebuşuma ben yakın olsak yardıma gıderdıkmafoldumben sen ne yapıyorsun ablacım?
kaç kere sölicem ablam sana yaaa saydıklarının hepsi sensin güzinabla prenses ana kraliçe yeri geliyor annemiz ..canımmızsın yavvvv ....iyiyim ablacım nasıl olayım ıspartadan dayımcımlar geldi yıllık izne akşamları yogun geçiyor birde düğün koşturmaları başladı bir oraya bir buraya koşmaktan bittim yaaa sitres sinir heyecan hepsi karışık bir de nişan hediyesi olarak nişanlımın aldıgı yüzügü kaybettim bulamıyorum abdest alırken mi yoksa iş yaparkenmi kaybettim bilemiyorum ne işyerinde ne evde bulabiliyorum çok taksitim olmasa alacam takacam amaaaaa senağlama
ayyy ablam çok yaşa emiiiiii:) evet esma habire geziyo yiyor içiyor :) ama bu günlerde yogun ev taşıyoooo:dance:
serpilll çokkk yogun gelin ettik:):)
elmasımızda yogun olmalı ama onun yollar çamur :dance:
EBRUCUM KOLAY GELSİN CANIM
günaydın kızlar günaydın ana kraliçemiz Şeniz Şeniz Şeniz
ayyy ablam çok yaşa emiiiiii:) evet esma habire geziyo yiyor içiyor :) ama bu günlerde yogun ev taşıyoooo:dance:
serpilll çokkk yogun gelin ettik:):)
elmasımızda yogun olmalı ama onun yollar çamur :dance:
EBRUCUM KOLAY GELSİN CANIM
slm bebegim özledim seni kız fıstık Şeniz nasılsın
evet keşke yakın olsaydıkya ebuşa yardm gitseydik ne güzel olurdu gerçiçene çalmaktan işe sıra gelmezdi haaaa ..
bak kurtardım seni demiii yorulmadın işte ...
bende iyiyim canım ya kızda yok
ankaraya gitti annemlere yanlız kaldım gene poffffff işte ...
:):):)Elmascım okadarda bekledi bekledi patlicak zamanı bulduuuuuuaman ablam ben hiç o konulara girmeyeyim benim durum biraz farklı korku yaşıyorum sonra duyarsınız buralarda kızımız baygınlık geçirdi :):):) die :)ne 3 kolisi ablammmm esmanın kıyafetleri sadece 7 yada 8 koli olur :):)
sağol ablam benim Şeniz bak burdada kızların var ablam bayanssulusmile gelsin kızında kavuşun biran önce opuyorumnanaktan
biliyom camımcım zaten sizlerde olmasanız varya ne yapardım bilmiyom ya önümüzdekş hafta filan gelecek kısmetse biraz gezsin orada dayıda filn da kalacak vakit geçirir işte opuyorumnanaktan
sende olmasan biz ne yapardık ablam bide onu düşün Şeniz hayırlısıyla gezsin dolaşsın gelsın ablacım
ne demek ya hep beraberiz işte burada iyisiyle kötüsüyle konuup deetleşiyoruz burada bişeyler paylaşıyoruz sonuçta opuyorumnanaktan
evet ablacım iyiki tanımışım sizleri hepinizi çoook seviyorum ben Şeniz
merhabalar hatunlarr..
geçin bakalım siz dalganızııııı:)))...napalım her hatunun başına geliyo iştee:)))eylem düğün gecesi bak bende senle nasıl dalga geçcem:)))bugün 3. günüm..2 gün sonra gerdeğe gircez inş..bayanssulusmile
çok mu açık verdik yahu neyse şurda kadın kadına konuşuyoz demi..kociş bilse varya buları buraya yazdığımı beni topa tutar valla
bizde dün eltimlere gittik bebek görmeye kaynımla aram bozuk ama kocişin hatrına bişey yok gibi davrandım.bugünde kızım ve kocişle gezdik geldik biraz..şimdi ikiside uyudu bende uzanıcam biraz ..kaynanada komşuya gitti..tamda fırsatıydı ama naparsın işte..kader utansınsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?