ablam bukadar saygısız bukadar anlayışsız aile görmedim ben neyapacagım bunların içerisindeee mafoldumben insanın özelide kalmaz sevgiside hiç birşeyi kalmaz herşeyden fedakarlık etmek zorundamıyımdüğün saatimizi 4 de alacaklarmış 3 saat düğünden sonra köylerine götürüp ordada düğün yapacaklarmış kayınım öyle sölüyor babama dün akşam bayramın 3 günü kim gelebilirki gündüz herkez gezmek ister ve ben neden köye gideyim orda kalayım ilk akşam mafoldumben babacım bişey demedi sadece sustu bense hemen odaya girdim hayır ben 7.30 da düğün istiyorum ve köye gidemem dedim ...daha sonrababamda öle dedi saat 4 de düğün olmaz uygfun degil die ...ve peşine eltimin kızı demesinmi babamın parası yok die amcam babama 1.500 mil.para gönderdi..çok kötü oldum kayın validem desen hiç kişbarlık bilmiyor herşey üzerime geliyor içim nişanlıma karşı dolu daglarda die bişey demiyorum amaaaa bu gün aradı açmadım tlfnunu
inşallah ebuşum ya rahat edersin artık sende bak yanlızda kalmazsın artık en azından yakınında insanlar var yaa..
çok yordun kendini tabi ayaklarının şişmesi normal canım tuzlu su yap ayaklarını içine koy şişlğini alır hemde ayakların rahatlar...opuyorumnanaktan
düğünüm 11 eylül de ablacım salonumuz tutuldu 13 eylül de idi ama 2 gün öne alınmıştı salon düğünümz olacak yalnız salon düğününü erken bir vakit yapalım köydede düğün yapacagız dedi kayınım eve ilk gece orda kalcakmışımm
Şişmedi ablam ayaklarım cok sukur,cok agrıyınca şişcek sandım ama ayaklarımı iktim yattım hep aksam... Şişerse dedıın gıbı yapcam ablam saolasınnn
Eylemcım o nasıl iş anlamadım,son dakıkada verılecek karar mı o öle... Bunu nişanlının bılmeye hakkı var canım,köy düğünüyse köy düğünü ama ılk geceye kımse karısamaz ıstedıgınız yerde olursunuz ona da mı karsıyrlar..Nişanlına durumu söyle cnm,zaten senın moralını de bozuk gorunce anlayacaktır...
sorma ablacım...benım kayınpederımde babama zırt pırt cocuklara o gece orduevınde oda tutalım orda kalsınlar deyıp duruodu,babam en soınunda bı patladı düğün oncesı kayınpederıme... bıze ne ya dedı,nerede kalırlarsa kalsınlar cok ayıp edıyoırsun bıde bana söyluyorsun dedı... bız o gce orduevınde kalcaktık yol uzun dıye esımle öle planlamıstık ama kayınpederım dedı de kalıoruz dıye olmasın dıye o gece evımıze gıttık...
eylemcımde cook haklı,esıyle nerede ısterse orada olur... ayrıca köy düğünü ılla da yapcaklarsa 1-2 gün önceden yap köylune düğününü,en son düğün salonunu yap ordan da gelın damat ıstedıgı yere gıder...
mafoldumbenmafoldumben gitmicem zaten çok kararlıyım bu konuda yıprandıgım yeter artık nişanlımada şimdi söledim saçmalamasınlar dedi dedim ara annenide abinide beni dellendirmesinler yada bana hiç sebeb olma tabi normal bi sesle degil kendimi tutamadım agladım ..annemede söledim memurluk olayıda olsa kalmıcam samsunda onlarla dedim annem sırf sevgimiz hatrına ses çıkarmıyor biliyorum yoksa hepsi dünden hazır tartışmaya çok yıpran dım çok bildiginiz gibi degil ne olur dua edin ..nikah salonda kıyılınca 500 tl ek ücret istiyorlar bende yazıktır yalandan neden verelim dedim bi açıgımızı kapatırız demiştim ama şimdi olcaksa olcak kararım dedim nikahım salonda kıyılacak dedim nişanlıma olmadı sen bilirsin dedim çok bunaldım yaaaamafoldumben
hoş geldiniz hiç bilmiyorum çorluyu denize yakın mı eviniz yoksa genel havasımı rüzgarlı oranın
genel havası bayabi rüzgarlı..öyle böyle değil burda lojmanlarda balkonlardan eşyaların uçuştuğunu bilirim.çamaşır asarsın toplarken mandal nerde bulamazsın çamaşırlar birbirine geçer..hatta geçen kış öyle bi fırtına çıktıki havaalanındaki uçak yön değiştirmiş,haberlerde falan çıkmıştı..etek giymek nerdeyse imkansız giyersen pişman olursun,burda saçlarıma fön çekmeyide bıraktım nasılsa bozuluyo rüzgardan kaydirigubbakcemile3.. ama insanlarını sevdim herkes kendi halinde rahat,sıkıcı biyer değil,denize mesafemiz 45dk falan arabayla tekirdağa yani.. yerimseniben
canım corlu evet ruzggarı cok kotu bılıyorum dayımla gorumcem orda oturuyo eger corlu asker hastaneıne gıdersen kadın dogum doktoru benım dayım canım cok ıyıdır tavsıye ede3rım kesınlıke
hoş geldiniz hiç bilmiyorum çorluyu denize yakın mı eviniz yoksa genel havasımı rüzgarlı oranın
genel havası bayabi rüzgarlı..öyle böyle değil burda lojmanlarda balkonlardan eşyaların uçuştuğunu bilirim.çamaşır asarsın toplarken mandal nerde bulamazsın çamaşırlar birbirine geçer..hatta geçen kış öyle bi fırtına çıktıki havaalanındaki uçak yön değiştirmiş,haberlerde falan çıkmıştı..etek giymek nerdeyse imkansız giyersen pişman olursun,burda saçlarıma fön çekmeyide bıraktım nasılsa bozuluyo rüzgardan kaydirigubbakcemile3.. ama insanlarını sevdim herkes kendi halinde rahat,sıkıcı biyer değil,denize mesafemiz 45dk falan arabayla tekirdağa yani.. yerimseniben
durum vahim yani desene kışın nasıldır allah bilir oraları insanı alıp götürün bir rüzgar nerdeyse
arkadaşlar izinlerde nasıl yapıyosunuz aile ziyaretlerini ?bizim aileler aynı şehirde her izinde kavga ederiz.artık gitmeye korkar oldum yaa :2:
biz emekliyiz artık 5 sene oldu daha önceleri ben erken çıkardım ailem ankarada çünkü eşimde gelirdi daha sonra yazlık vardı oraya giderdik tatilimizi yapardık döner gelirdik.
aslında bişey söyleyim en güzeli 2 tarafada gitmeden direk tatile gitmek en güzeli bu bence her iki taraf içinde rahat oluyor yok benimkine gelmiyorsunda seninkine gitmem de derdi olmuyor ..
nişanlın da durumu onaylamıyor tatlım sen o guzel yuzunu hııc asma... düğün once arefesı ne dıye cıkartırlar söyle ıcatlar anlamam... nıyetın varsa cok onceden söylersın ona gore yol alınır,ayrıca zaten tek onların ıstemesıyle olacak ıs deıl... Bızler zaten hep fuzulı masraf olmasın baska eksıgımızı alırız alırız deyıp fedakarlık edıyoruz ama etmemek gerekıyormus canım... sen daha fazla uzme kendını ama tavız verme derım aılesıne...
biz genelde tatilimizi yapıp öyle gidiyoruz aile ziyaretine..ama eşimin ailesi rahat bırakmıyo pek..bize bağlı planlar yapıyolar.hiç demiyolarki bu kızında bi ailesi çevresi var biraz vakit geçirsin diye düşünmüyolar..benciller...bizde buyüzden hep kavga ediyoruz eşimlelmaz:
bizdede eşim bencil.eşimn kullandığı arabada rahat hissetmiyorum kendimi gerzek herif birde araba kiralamayı düşünüyormuş tatilde.şeytan gi yanına yapış boğazına al canını diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?