Asker Eşleri

önlemimi de aldım valla.ne zamndır korunma derdim yoktu ayrı olunca .şimdi hap içiyom 3 gündür..hamilelik korkumda yok..yeni evli gibim olduk handan abla yaa..geri gitcek biz kalcaz ya sinir oluyom..

aman önlemini al yinede ne olur ne olmaz bilinmez çünkü garantisi yok bunun elmascım geldi ya artık geri kalan zaman nasılsa çabuk geçer ya çok fazla ayrı kalmıyacaksınız sonunda ....

öyle tabi ablam da biraz gözümde büyüyo tabi..buna da şükür..okadar zamanı geçirdik..10-12 günü de geçiririz elbet napalım...

herkese selamlarr... evıme gectım dun cok şükür...
köyün ıcınde esek,inek ve horoz seslerı kesılmeyen şirin bir köydeyım :) yalnız hıssetmıorum kendımı burada Allahıma sukurler olsun ses var yahuuu burada :)))
Sankı yalnızlık korkum burada azalacak gıbı,megersem ilçe mkzı benı ne kadar yıpratmısss ürkütmüş,dağın tepesınde en ust kattaydım,baska hıcbır bına yoktu etrafımızda...
balkona bıle cıkamıyordum aksam korkudan zifiri karanlıktı yaww...
sımdı köydekı evlerın ışıkları, cocuk seslerı,kahvedekı adamların mac ızlerken bagırmaları :)))
ay ben ne kadan mahrumıyet cekmısımmmmmm... gercı burada da cep tlfları cekmıyorrr annecımle konusamıyorum ama ev tlf baglatcak eşim :)
tek olumsuz yanı esımın ara ara görevlerı olacak ama eskısı gıbı cok yalnız olmayacagım cok sukur... oda cok huzurlu bu benı cook mutlu edıyor..yuzunde uzun suredır goremedıgım ısıgı goruyorum ya yeter bana...
Köyden kadınlar saolsunlar bana bahcelerınden taze domates biber salatalık vs yollayacaklarmıs :))) Hamiş olunca hihi :))
Elazıga daha da uzaklastık buda sıkıntı bıze hastane vs acısından ama huzur ıstıyorum sadece...
Neysem cok konustum yaww...
Suan evde tadılat var tam yerlesemedım işler bıtsın devam edecegım kaldıgım yerden...
Hepınızı opuyoruummm

Ebrucummm çok sevindim senin adıma kuzum olsun telefon çekmesin nasılsa eve bağlatcan sonunda eşinde daha az çıkacakmış göreve bunada şükür be canım .
Artık yersin taze taze sebzeleri mis gib kokar şimdi onlar ..
Sen bi yerleş evine daha rahat yazarsın artık kolay gelsin sana canım çok yorma kendini opuyorumnanaktan

Şeniz fıstıkım çok sevindim gözün aydın bitanem ....yanlızlıgın bitti sonunda ..kolay gelsin sana

kızlar napıyosunuz bakımmmmm

bugun yogundum baya bı ısım vardı cumartesı sabah ev tasınacak off offf sıkıldım artık ya

cakılım canım geldım ama sen gıtmısın opuyorum kuzum

handan ablam sen nasılsınnn

eylemcım gulum mısafırlerde gelmıs ohh gezersın artık :))

ebrucum canım ne guzel tasındık bıde ben tasınsamm ne guzelll sevındım begendıne yerını ne guzel varya daogal dogal beslenırsın artık :))

slm bende çorludayımm 4sene daha burdayız..çorlu iyi güzelde alışamadım bi türlü havasına,çok rüzgarlı evimde zaten ilçenin dışında..rüzgar çıktığı zaman bina uççakmış gibi hissediyorum okadar şiddetli..

ınsss ablacım böyle devam eder buralarda da sıkıntı yasamayız... sabahtan berı ayaktayım ayak bileklerım cok feci agrıyo çömelemıyorum bıle,şişer mı acaba?
Şeniz fıstıkım çok sevindim gözün aydın bitanem ....yanlızlıgın bitti sonunda ..kolay gelsin sana
saoll bebem yalnızlıgım ınsallah bıtmıstır canım... dua edın...
tasınırsın cnm bende tasınanları gorunce dıodum bıde ben tasınsam dıye... hayırlısı olsn canım,benım amcamlar cerkezköyde ordan bılıyorum oraların fırtınasını... temmuz ayında kapının önunde oturamazdık ruzgardan,kış zaten ayrı bır feci...

tatlım gözün aydın çok sevindim yaa inşallah yanlız günlerin geride kaldı kolay gelsin opuyorumnanaktan

bende öptüm canım benım sanada kolay gelsinopuyorumnanaktan

çakılcım tam olarak gerıde kalmasada ınsallah bundan sonra eskı yerımızdekı kadar yalnız olmayacagım Allahım ızın verırse... yıne gorevlerı olacak...

Slmlaaar herkeseee

balıkesirden döneli baya oldu..ama bağlantımda sorun var.şimdi komşumuzdan girdim 4-5 gün dahada düzelmiycek..
balıkesirde iki gün kaldım ama bu iki güne mutluluk üzüntü sinir stres gibi bütün duyguları sığrdırmayı başardım.. kaydirigubbakcemile3

öpüyorum hepinizi görüşmek üzere..

ne habewr esmacım az kaldı seninde taşınmana
yoruldun sende demi neyse evine geçince dinlenirsin artık opuyorumnanaktan

hoş geldiniz hiç bilmiyorum çorluyu denize yakın mı eviniz yoksa genel havasımı rüzgarlı oranın

inşallah ebuşum ya rahat edersin artık sende bak yanlızda kalmazsın artık en azından yakınında insanlar var yaa..
çok yordun kendini tabi ayaklarının şişmesi normal canım tuzlu su yap ayaklarını içine koy şişlğini alır hemde ayakların rahatlar...opuyorumnanaktan

inşallah kuzum benim Şeniz

selam gülşahcım ne haber canım

hoş geldin kuzukapamam ne haber sen demeden ben diyim bari
seni sinir ettiler demi düğün arifesinde
herşeye müdahaleler başladı
bu kadar söylüyom işte
takma kafana ya salla gitsin işte opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar hayırlı cumalarr :))

nasılsınızz ben erkencıyım bugun yyarın esyalar gıdecek o yuzden bıraz toplanmam lazım :))

kuzum hosgeldın kız ne guzel ıste butun duyguları yasamıssın :)) canım benım uzme kendını sıkıntı yapma bıseyı bosvr gıtsın bende ne vurdumduymaz hatunum he :)))

canım corlu evet ruzggarı cok kotu bılıyorum dayımla gorumcem orda oturuyo eger corlu asker hastaneıne gıdersen kadın dogum doktoru benım dayım canım cok ıyıdır tavsıye ede3rım kesınlıke

günaydın esmacımm haırlı cumalar olsun...
yarın gidiyor demi seninde eşyalar kolay gelsin sanada yerleşmek daha zevkli ya başka bir ev olunca daha farklı oliiiiiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…