Asker Eşleri

Esmacım hoşgeldin canım nasılsın bakalım çok uzun süre ayrı kaldın buradan Şeniz

slm kızlar ne zaman gelsem kimsecikler yok .dün ıssız adama gittim hala etkisindeyim

hosbulduk canlarım benim valla sorma gezdik geldik 32 günnn hele sükür bitti de evime geldim özlemisim vallaaaa

evet canım ya ıssız adamı cok met ettiler bizde esimle arog ve osmanlı cumhuriyetine gitti hiç beğenmedikkkk

benim bir derim var lütfen bu konuyu bilen bana yardım etsin. al karası yada karabasan duydunuzmu bana musallat oldu yıllardır gündüz uyursam korkuturdu bu sabaha karşı çok sıkıştırdı dua okudum geçmedi ne yapmalıyım.

Yaa canım benım,ınan birinden daha duydum ya bı tuhaf oldum.. Bende yasıyorum bunu cogunlukla gecelerı cıglıkla uyanıyorum ama bıldıgın cıglık deıl bogazımı sıkıor bırı cıkarabıldıgım kadar sesımı cıkarmaya calısıyorum..Uzun suredır gecelerı olmuyordu rahattım ama dün sabah eşim işe gıtttı ve bende uyuyakalmısım oldugum yerde..Öyle bır uyandım kı anlatamam 2 kere oldu hemde..Banada dua oku dedıler bol bol ama artık psıkolojım bozulcak dıye korkuyorum.. Eşimin nöbetlerınde zor gecırıyorum geceyı..
Bırde yeni gelinsin olur böle seyler dıyenler oluyor cok kızıyorum ne ılgısı varsa.. Evlenmeden oncede olurdu..

Son düzenleme:
Sizlere bir asker eşi olarak soruyorum asker psikolojisini en iyi bilenler olarak ve bir bayan olarak yanıt verin bana...hepinizin ortak fikrini almak istiyorum...
Ben mesaj çekeyimmi küsmüyür komutanım:) diye ne dersiniz belki işinin stersi ve yoğunluğunda bir cesaret olur..
Bizim nasıl ayrıldığımızı sevdiğinden ayrılanlar klübüne yazmıştım isterseniz burayada kopyalim ona göre bana bişey dersiniz..

slm arkadaşlar hastayım boynum tutldu sormayın ya cümadan beri kötüyüm sizler nasılsınız

Canım ya daha o günden beri hiçbir haber yok mu bıtanem?? Nerede ne görevi yapıyo bılmıyorum sevgılın ama belkı göreve bir yere göndermişlerdir,sanada haber edememiştir çünkü bildiğim kadarıyla göreve ya da operasyona gıtceklerı zaman tlf almıyolar acamıyolar..

biricikkız sana nacizane bir tavsiyem var beni bi abla olarak gör ve sakın kırılma. bu adamı çook sevip aşıksan mesaj çek eğer asker diye cazip geliyorsa sana söyleyim hiç bir anlamı yok ozaman şimdi kötü giden bir ilişki aranızda ciddiyet olupta evlenince kangren olup ayrılabilirsiniz..sakın yanlış anlama....sen o askerle beraber olsanda olmasanda bu sayfada her zaman sana yerimiz hazır.bence bırakda o sana sms atsın.marur davranan taraf sen ol bence çok öptümseni

Asker eşleri adlı konu görünce hemen girdim bilmiorum ama, belki tesellinize ihtiyacım war ben 3 aylık evliyim ve eşimle 4 yıldır tanışıoruz.Birbirimizi çok seviyoruz ve evlenince aşkımız birbirimize daha da çok arttı.Ben onun kokusuna varlığına herşeyine alışmışken nasıl onsuz yapıcam askere gidince düşününce çok kötü oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…