- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.177
- 1.423
- 60
günaydın kızlar nasılsınz artık döndümmmmmmm :))))))))))))))))))))
rüyanazcım canım esinin gelmesine cok sevindim nasılda özlemisinizdirrr allah hayırlısıyla kavusturmayı nasıp etsin
ağlayan gül canım zaman cabuk gecer tatlım allah kavustursunnn
slm arkadaşlar hastayım boynum tutldu sormayın ya cümadan beri kötüyüm sizler nasılsınız
Sizlere bir asker eşi olarak soruyorum asker psikolojisini en iyi bilenler olarak ve bir bayan olarak yanıt verin bana...hepinizin ortak fikrini almak istiyorum...
Ben mesaj çekeyimmi küsmüyür komutanım:) diye ne dersiniz belki işinin stersi ve yoğunluğunda bir cesaret olur..
Bizim nasıl ayrıldığımızı sevdiğinden ayrılanlar klübüne yazmıştım isterseniz burayada kopyalim ona göre bana bişey dersiniz..
Gecmış olsun canıma.s.,ne kadar sıkıntı verır o şimdi sana..Sogukta cereyanda kalmamaya calıs canım benim..[/QUOtşr edrim canım ya sorma o kadr dikkat edrim ama gelip buluyo bu hastalık beni:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1hug:
slm arkadaşlar hastayım boynum tutldu sormayın ya cümadan beri kötüyüm sizler nasılsınız
Gecmış olsun canıma.s.,ne kadar sıkıntı verır o şimdi sana..Sogukta cereyanda kalmamaya calıs canım benim..[/QUOtşr edrim canım ya sorma o kadr dikkat edrim ama gelip buluyo bu hastalık beni:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1hug:
Hep öle olur zaten canım,sakınan göze çöp batarmıs ya ondan... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?