Asker Eşleri

iyi sayılırım handancığım okulda yoğunluk devam , zaten hazirana kadar böytle giderkaydirigubbakcemile2
birde adam akıllı diyete ve spora başlamam lazım. onuda başarırsam süper olacakkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Iyi geceler şekerler...

İiy i geceler eylülcüm nasılsın canım opuyorumnanaktan

iyi sayılırım handancığım okulda yoğunluk devam , zaten hazirana kadar böytle giderkaydirigubbakcemile2
birde adam akıllı diyete ve spora başlamam lazım. onuda başarırsam süper olacakkaydirigubbakcemile3

İiyi akşamlar canım sanada işler yoğun yani desene dur dırak yok yani allah sağlık versinde hallolur nasılsa
Kilo sorunu yani desene spor bile yapsan yeter ya opuyorumnanaktan

günaydınnn keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktan
handancığım teşekkürlerŞeniz bugün güne sporla başladımsositososito

Günaydınnnnn hanımlar cumanız mübarek olsun..
Herkesler iyidir umarım ...
Ebru neredesin sen canım neler yapıyon annenleri gördün unuttun bizleri çokkk selamlar

tunaydın sekerlerımmmm

ogleden sonra arkadasa oturmaya gıdıcem yenı arkadaslarlada tanısıcam bakalım nasıl gececk :)))

ebrudan haber yokmu dahaa yaaa ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

handan ablacım opuyorummmmm

tunaydın sekerlerımmmm

ogleden sonra arkadasa oturmaya gıdıcem yenı arkadaslarlada tanısıcam bakalım nasıl gececk :)))

ebrudan haber yokmu dahaa yaaa ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

handan ablacım opuyorummmmm

tünaydın canım sanada...
ohhhhh sefan olsun ne güzel yiyecen gene demi mamaları
ebuştan haber yok eşim dönünce girerim siteye demişti
demekki dönmedi hala
bende öpüyommm seni

evt handan adlacım gelemyorum kursa başladım sen napıyosun

fırsat bulamadın sende hayırdır ne kursu bu

handan ablacım yedım bı guzelde oynadım geldım :)))

dılercım canım gecmıs olsun tatlımmm gelıyorum hemen nasıl severım eksılı dola yaaaaaaaa offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…