Asker Eşleri

inşallah kavuşursunuz hilal.erkek arkadaşımla iş çıkışı buluştuk olmayacak galiba dedim.ikimizinde gözleri doldu bu kelimenin beni bu kadar üzeceğini düşünmemiştim dedi.sarıldık olmayacak die bişey yok dedi destek aldım.kafamdaki soru işaretleri silindi bi anda onun maviş gözlerini görünce :)

gunaydın sekkerllerrrrrrr nasılsınız

ebrummmmmm nerdesın seker merakta bırakma bızı gel artıkkkkk

canım gun olur evet gır bence hem zevklı gecıyo hemde elıne toplu bı sekılde poara gecıyoo :))

ya evet öyle ama günü akşam 20:30 da yapıyorlar bende şehrin sonunda oturuyorum sanırım katılamicam. bugün iyi geçti hiç stres yaptığım kadar değildi yani kaydirigubbakcemile3

canım masandaki hanımlar tanıdığınsa çok zevkli olur.günün şıkını ve rüküşünü de seçmeyi unutmayın.:lepi:

2 tanıdık vardı zate bugünde 3 kişiyi tanıdım bakalım güzel geçer mutlaka ya hiç katılmadım ama sizler bi zevkle anlatınca merak ettim doğrusu aklinialirimsmile

Son düzenleme:
ıyı gdecelerrrr sekerlerımmm nasılsımnızzz kaynatmıssınız yenı arkadaslar hosgeldınız buarada

canım gununun guzelk gecmesıne sevındım benımde hıc aklımda yokken karakoldan 5 tane arkadasıum geldı oturduk ıyı gectık

a ne güzel banada gelseler arada sırada evde çok sıkılıyorum hep benim gitmemi bekliyorlar ama her zamanda ben gidemem dimi onlarında gelmeleri gerekiyor.

tabı canım hersey karsılıklı onlarda gelıcekkk

nasıl dusundugun kadar sıkılmamıssındır

felisity merhaba. özel mesaj atacaktım ama kapalıydı. ben bi şey sormak istiyorum. sizin ve eşinizin yaşı kaç acaba ? cevap vermek istemezseniz saygı duyarım ama dediğim gibi özel mesaj atamadım

geçmiş olsun canım ya tamda havası şimdi hasta olmak için c vitamini filan al portakal mandalina ye bolcana yatarak dinleneceksin sende iş miş filan da yapma sakın yat dinlen

hiç yaparmıyım ablacım saolsun o konuda eimin üstüne adam tanımam yani yemekle işle hiç ugraştırmaz beni ....
iyi akşamlar kızlar, rüyanaz geçmiş olsun canım

saol tatlım...
günaydın herkese erkenciyim yine ya yat yat nereye kadar uykuda kalmadı anam bi bakınayım dedim...

günaydın kk nın en güzel topiğinin en cici hanımları...kısa bir ayrılıktan sonra yeniden aranızdayım nasılsınız nasıl gidiyor hayat....ağrıdayaşayan arkadaşlar ağrı ile ilgili yorumlarınızı öğrenebilirmiyim hepinizi öpüyorum.....

günaydınlar herkese..

burayı seller sular götürüyo.. akşama yemeğe gidicektik nasıl gidicez yaaamafoldumben

arabasızlık ne kadar zorrr

günaydınlaaaaarrrr...gerçi havaya bakınca hiçte aydınlık bir gün başlamadı ama önemli olan bizm havamız iyi olsun dimii..

küçük prensesim uyandı çizgifilm seyrediyo..bende sizlere bir bakayım dedim kahvaltı hazırlıcam birazdan..sonrada klasik günlük ev işleri..birazda ders çalışabilirsem süper olcak..malum sınavımz iptal edildi ya( ..zoraki bakıyom azcık işte..neyse ben kaçıyom bacılar görüşmek üzere..:1rolleyes:

Günaydın olumlu gelişmeler var herhalde valla ne diyeyim kendi adıma sevindim demekki senden vazgeçmeyecek buda olumlu bişey yani destek olun birbirinize herşey yoluna girer merak etme bitirmeyin bu sevgiyi verin elele herşeyin üstesinden gelirsiniz

ya evet öyle ama günü akşam 20:30 da yapıyorlar bende şehrin sonunda oturuyorum sanırım katılamicam. bugün iyi geçti hiç stres yaptığım kadar değildi yani kaydirigubbakcemile3

Gün güzel geçmiş ha sevindim stres yapmıştın dün nasıldı hanımlar filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…