- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.180
- 1.423
- 60
yok ablacım yarın dönücez..
izmirin yağmuruda fena olur ama
hayırlı yolculuklar olsun sizlere kaydirigubbakcemile3
kızlar yeni üye oldum sorum olucaktı eni konuya giriyorum başlık diyor yazıyorum konuyuda yazıyorum birtürlü beceremedim alt tarafta konuyu aç diyor onun bir altında tekrar konu aç diye varya anket falan ya neyse karıştırdım söylemek istediyim bilen arkadaşlarım bana şu konu açm olayını ayrıntılarıyla tek tek anlatabilirmi rahatsız ettiysem özür dilerim cvb bek tşk
kıaaar bu gün eşim 9 günlük izine geliyormuş.acayip süpriz olduu
sağol ablaam çok mutlu oldum.çocuklara söylemedim.babayı görünce çok sevinecekler
günaydınnn , Ankarada da müthiş yağmur yağıyor. birazdan oğluşla çıkacağız.
handancığım merhabaopuyorumnanaktan,
kuzucuğum İzmirin yağmurunu ve rüzgarını unutamıyorum:sinifsinif:
pelincan , gözünaydın canım. ne güzel bir süpriz. hele çocuklar için yerimseniben
elmascığım artık sık girmiyorsun , neyse sonunda rahatladınya
felisty hoşgeldin canımolumunekankayizsmile
görüşmek üzere 20 dk kaldı ve ben hazır değilim :bbo:
slm canlarım nasıl oluyum handan abla işte eşler gitti kızlarla beraber takılıyoruz.. hamilelikte 3 4 gün öncesine kadar iyi gidiyordu ama 3 4 gündür bulantı falan olmaya başladı. ama normal olacak o kadar da 2 li test için hastaneye gidicem yarın ama işte burdaki test şeyi bozulmuş doktor Van a sevk edicem dedim eşimde yok gidemicemde bilmiyorum nasıl olur komşular 2 li test olmassa 3lü olursun bişey olmas dediler ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum.... 2 3 haftaya kadarda cinsiyeti belli olcakmış. babamıs arayıp haber verirsin ben olmucam malesef yanınızda dedi hayırlısı bakalım ....
kızlar yeni üye oldum sorum olucaktı eni konuya giriyorum başlık diyor yazıyorum konuyuda yazıyorum birtürlü beceremedim alt tarafta konuyu aç diyor onun bir altında tekrar konu aç diye varya anket falan ya neyse karıştırdım söylemek istediyim bilen arkadaşlarım bana şu konu açm olayını ayrıntılarıyla tek tek anlatabilirmi rahatsız ettiysem özür dilerim cvb bek tşk
Hangi konuda konu açmak istiyorsanız asna sayfaya girin o bölümü bulun tıklayın
Konuyu açına tıkla konunuzu yazın yukarıda konu başlığı var onuda yazın ondan sonrada konuyu aça basın bu kadar takıldığınız yer olursa söyleyin yine
sağolun cvb yzdığınız için. şimdi ben yeni konu diyoya sol tarafta giriyorum konu başlığınıda görüyorum konumuda yazıyorum. hani altta anket falan var iki tane altt alta konuyu aç diyoya. işte bir tanesine basıyorum konuyu açdiye
olmuyo yani konuyu yazıyorum nasıl açacağımı bilmiyorum bride anket falan onuda bir açarmısınız
Rica ederim ...
Tamam yeni konu aça basın konu başlığını yazın
Konunuzu da yazın hemen altında bulunan konuyu aça basın bu kadar zaten.
Sizin dediğiniz daha altta bulunan konuyu aç o değil
Anket işini hiç açmadım bilmiyorum
Hangi konuda konu açmak istiyorsanız asna sayfaya girin o bölümü bulun tıklayın
Konuyu açına tıkla konunuzu yazın yukarıda konu başlığı var onuda yazın ondan sonrada konuyu aça basın bu kadar takıldığınız yer olursa söyleyin yine
sağolun cvb yzdığınız için. şimdi ben yeni konu diyoya sol tarafta giriyorum konu başlığınıda görüyorum konumuda yazıyorum. hani altta anket falan var iki tane altt alta konuyu aç diyoya. işte bir tanesine basıyorum konuyu açdiye
olmuyo yani konuyu yazıyorum nasıl açacağımı bilmiyorum bride anket falan onuda bir açarmısınız
Bakın burada konu açmayla ilgili bilgi var resimli olunca daha iyi görebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/95075-konu-nasil-acilir.html
günaydınnn , Ankarada da müthiş yağmur yağıyor. birazdan oğluşla çıkacağız.
handancığım merhabaopuyorumnanaktan,
kuzucuğum İzmirin yağmurunu ve rüzgarını unutamıyorum:sinifsinif:
pelincan , gözünaydın canım. ne güzel bir süpriz. hele çocuklar için yerimseniben
elmascığım artık sık girmiyorsun , neyse sonunda rahatladınya
felisty hoşgeldin canımolumunekankayizsmile
görüşmek üzere 20 dk kaldı ve ben hazır değilim :bbo:
iyi akşamlaryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?