Asker Eşleri

Ana sayfaya girin hangi konuda konu açmak istiyorsanız ona tıklayın sayfa açılır...
Bulun yazacağınız yeri tıklayın yazın üstte başlık var onada konu başlığını yazın..
En allttada konuyu açın yazar onada tık deyin o kadar

sağol ablaam çok mutlu oldum.çocuklara söylemedim.babayı görünce çok sevinecekler

günaydınnn , Ankarada da müthiş yağmur yağıyor. birazdan oğluşla çıkacağız.
handancığım merhabaopuyorumnanaktan,
kuzucuğum İzmirin yağmurunu ve rüzgarını unutamıyorum:sinifsinif:
pelincan , gözünaydın canım. ne güzel bir süpriz. hele çocuklar için yerimseniben
elmascığım artık sık girmiyorsun , neyse sonunda rahatladınya
felisty hoşgeldin canımolumunekankayizsmile
görüşmek üzere 20 dk kaldı ve ben hazır değilim :bbo:

günaydın nilgüncüm
buradada yağmur var havada soğudu artık tam kış gelyor bu sene
hadi çabuk ol bari geç kalma opuyorumnanaktan

slm canlarım nasıl oluyum handan abla işte eşler gitti kızlarla beraber takılıyoruz.. hamilelikte 3 4 gün öncesine kadar iyi gidiyordu ama 3 4 gündür bulantı falan olmaya başladı. ama normal olacak o kadar da 2 li test için hastaneye gidicem yarın ama işte burdaki test şeyi bozulmuş doktor Van a sevk edicem dedim eşimde yok gidemicemde bilmiyorum nasıl olur komşular 2 li test olmassa 3lü olursun bişey olmas dediler ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum.... 2 3 haftaya kadarda cinsiyeti belli olcakmış. babamıs arayıp haber verirsin ben olmucam malesef yanınızda dedi hayırlısı bakalım ....

selmm serpilcimm nasılsın canım iyisindir inşallah bu mie bulantıları olması çok normal canım merak etme zamanla geçecek tabi ilk 2-3 ay olur zaten bu 2 li testi yaptıramayacaksın sanırım benimde çok bilfgim yok bu testler hakkında eğer ailenden biri gelebilirse git olmassa ya ihmal da etme bence

Hangi konuda konu açmak istiyorsanız asna sayfaya girin o bölümü bulun tıklayın
Konuyu açına tıkla konunuzu yazın yukarıda konu başlığı var onuda yazın ondan sonrada konuyu aça basın bu kadar takıldığınız yer olursa söyleyin yine

hoşbuldum teşekkürler :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…