Asker Eşleri

Evet canım eşim havacı Malatya'ya geleli 1 sene olduk.Bende lojmandayım ve burası çok çok güzel.Siz ne zaman ayrıldınız burdan şimdi nerdesiniz?

biz 1994- 2000 yılları arasında malatyada kaldık. oğlum malatya turgut özal tıp merkezinde doğdu malatyadan izmire gittik. 7 yıl kaldık şimdi ankaradayız. malatyayı çok sevmiştim. lojman ortamımız çok güzeldi.

nılgun ablacım saol valla cok zor bı ıglesse baska bısey ıstemıyorummm sen nasılsın
sağol canım nasıl olsun. okul ve ev arasında vakit geçiveriyor. 1- 2 güne ardacığın düzelir inşallah

lacey bizde Ankara'dan geldik buraya 15 sene kaldık orada.Dönüşte yine orayı düşünüyoruz verirlerse inşallah.Ordada lojmandamısınız yoksa.Ben etimesgut lojmanda kaldım orda.

lacey bizde Ankara'dan geldik buraya 15 sene kaldık orada.Dönüşte yine orayı düşünüyoruz verirlerse inşallah.Ordada lojmandamısınız yoksa.Ben etimesgut lojmanda kaldım orda.

benim okulum etimesgutta değil canım 2 yıldan beri etimesgut okullarını istiyorum tayin çıkmıyor. bu sene yine deneyeceğim. lojmanda arkadaşlar var görüşüyoruz.

hoşbulduk canım sağol...sınava istediğim gibi çalışamıyom valla.iş güç çocuk derken..az bir zaman kaldı..pek umudum yok bu sınavdanda zaten..hayırlısı..diplomayı yırtıp atıcam valla..boşa okuduk..içim acıyo aslında ama önemsemezmiş gibi yapıyom deliliğe vuruyom işte..çalışan öğretmenleri görünce çok moralim bozuluyo kolay değil..çok üzgünüm:

sağol canım amin Allah hepimizin gönlüne göre versin..kimbilir şeytanın bacağını kırarım bakarsın

merhaba elmascığım , böyle yazınca üzüldüm yıllarca emek verip üniversite okumuşsun diplomayı almayı hak etmişsin. sınav yüzünden vazgeçme canım. kaynak kitaplarla hazırlan. imkanın varsa hafta sonları dersheneye gidebilisin. en azından motivasyonun artar. dayımın kızı dışardan orta okulu, liseyi bitirdi. 1 yıl dil kursuna gitti. şimdi THY hostes yurt dışı uçuşlara çıkıyor. lütfen pes etme elmascığım . dişini sıkıp sıkı bir şekilde çalışırsan başarırsın. branş neydi canım senin? bizim okula 2 tane ücretli öğretmen kız geliyor. 31 ekimde sınava girecekler. ellerinde kitap teneffüs aralarında çalışıyorlar. bu sefer olmazsa bile birdahakine olur inşallah , dilerim meslektaş oluruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi gecelerrrr esmacım arda nasıl oldu daha iyidir inşallah iğnelerin faydasını görür merak etme canım ya korktu tabi kolay değil onun içinde ama iyileşecek annesi merak etme sen

İyiyim canım saol sen nasılsın artık buralara gelirsin demi çok uzun zaman olmuştur uğramayalı

iyi akşamlar , esmacığım geçmiş olsun, inşallah ardacık bir an önce iyileşir. kıyamam penesilin çokda yakar . ama şuruptan daha etkili.
handancığım merhaba , nasılsın neler yapıyorsun

İyi geceler nilgüncüm ne yapayım ya kolamı aldım oturdum tv seyrediyorum işte sen nasılsın

elmascım hoş geldin canım tekrar sınav stresi başladı demi çalış sen derslerine bu sefer olacak bak gör canım kolay gelsin sanada

ıyı geceler kızlar bende ardayı bekledım atesı cıkar dıye esımde nobetcı bugun yatmadan bakayım dedım ama masallah kaynatmıssınız :)) hep boyle olur ınsallahh

elmascım sorma aynı dert bendede var canım dıploma bana bakıyo bende ona annemde calısmayacaktın neden okudun dıyo haklıda kadınn ama olmuyo ıste cok yuksek bızım bolumunku kısmet artık bakalımm

günaydınnnkaydirigubbakcemile5 keyifli hafta sonları diliyorum. bugün yine çiğ köfteli misafirlerim var. koçiş bu işi iyice benimsedi. emekli olunca çiğ köfteci mi açsam espiri bile yapıyor:roflol::roflol:

esmacığım arda biraz daha iyidir inşallah

herkese selamlar...
annemdeyım artık... esım döndü o kadar ayrı kaldık gorev ıcabı ama bu sefer ne bıleyım cok kötu olduk... bebişimde ıyı cok sukur,beklıyoruz bakalım... sızler nasılsınız ciciler???

Evet uzun zaman oldu ablam ya.artık gelirim sık sık buraya.Bizde bugün Malatya44 topiğindeki arkadaşlarla buluşucaz bakalım yine.Öğleden sonra onlarlayız inşallah.

lacey benim eşimde güzel yapar çiğ köfteyi demek eşinde çiğ köfteci.Gerçi uzun zamandır yapmadık burda heryer baraj olduğundan adamı balıktan eve sokamıyorum.Ne zaman izni olsa yada hafta sonu bizimki balıkta.Hoş çok giden arkadaşıda var burda.Güzelde balıklar getiriyorlar.Maşallah balığı bol buranın.Komşulara falanda dağıtır olduk.Beklerim kızlar balık yemeye.Piknik alanında pişirir yeriz ev çok kokuyo :) lacey bilirsin vagonlardayımda.

Arda nasıl canım bugün daha iyidir inşallah.

Askerliğinde bu derdi var ayrı kalmak.Allahtan benim eşimin bölümü ayrı kalacak yerlere göndermiyor.Çok nadir giderler oda en fazla 2 gün olur.En fazla 1 ay ayrı kaldık ondada izmire kursa gitmişti.Bende çalışıyordum evimde kaldım.Allah uzun süre ayırmasın gerçekten zor.

ebrucuğum hoşgeldin canım , artık sonlara doğru yaklaşıyorsun. sağlıcakla gelsin inşallah oğluşun. ayrılık meselesine gelince galiba eşin eve döndüğün senin o evde olduğunu bekliyor bulacağı için biraz daha katlanılıyordu. şimdi aranızda kilometreler var. birde son dönemde artık daha rahat olmanızda etkilemiştir. ama beklemek için güzel bir sebebiniz var

vagonlar tam bizim karşımızdaydı canım , bende 75. blokta oturdum. tam sizin karşınız beyaz bloklar . balık konusunda eşlerde aynıymış benim eşimde sık sık balığa gidip kocam kocama balıklarla gelirdi. orda ortamımız çok güzeldi. lojmanın diğer tarafı çok güzeldir. tenis kortları, yüzme havuzu ben çok seviyordum

lacey evet lojman olarak Ankara'daki lojmandan daha büyük ve olanakları çok daha fazla.Benim kızlar çok şanslı bu konuda.Rahat rahat geziyorlar.Ankara'da jandarmanın lojmanı güzel orasıda büyük ve herşey var içinde.

bizdemi gelsek size çiğköfte yemek için afiyet olsun valla :umursamaz: Şeniz

ebuşş hoş geldin canım hadi allah kavuştursun sana bebişte iyimiş ne güzel iyi bak kendine canım Şeniz

Bak ceeee diyip kaçmak yok ama ona göre bizde 4 sene kalmıştık malatya kara lojmanlarında hatta evlenip oraya gitmiştim Şeniz

Yok ablacım cee demiycem bundan sonra hep burdayım inşallah :) Evet sizde burda kalmışsınız kara lojmanlarıda çok güzel ve düzenli.Helede tadilattan sonra evler dahada bi güzel oldu.

Yok ablacım cee demiycem bundan sonra hep burdayım inşallah :) Evet sizde burda kalmışsınız kara lojmanlarıda çok güzel ve düzenli.Helede tadilattan sonra evler dahada bi güzel oldu.

Hadi bakalım uzak kalma sakın sende buradan evet ya bizde kaldık 91 yılında ayrıldık oradan şimdi daha güzel oldu demekki tabi bakım filan olunca güzel olmuştur...

evet canım , arada arkadaşlara gidiyoruz lojmana , bana çok soğuk geliyor. hiç bakım yok. soğudum iyice lojmanlardan. bu öğretim yılının sonunda bizim durumda belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…