Evet canım gercekten zor ama ıste bızımkısı tatlı ayrılık... Dogum ıcın aılemın yanına geldım,arada 20 saat uzaklık var...yakın zamanda bebişim dunyaya gelecek... Allahım baska ayrılıklar gostermesın yeter kı...Askerliğinde bu derdi var ayrı kalmak.Allahtan benim eşimin bölümü ayrı kalacak yerlere göndermiyor.Çok nadir giderler oda en fazla 2 gün olur.En fazla 1 ay ayrı kaldık ondada izmire kursa gitmişti.Bende çalışıyordum evimde kaldım.Allah uzun süre ayırmasın gerçekten zor.
saol nılgun ablacım... evet artık bırsey kalmadı,ıns saglıcakla alırım kucagıma saolun... zaten tek tesellımız dedıgın gıbı bebişimize kavusacagız ınsallah yoksa gercekten zormus... eve dondugunde benım bekledıgımı bılıyordu ama sımdı dıyor ne kadar zor gelıyor ev bombos,bıdır bıdır konusan bırı yok :)) neyse kı doguma bısey kalmadı gun sayıyorum artık...ebrucuğum hoşgeldin canım , artık sonlara doğru yaklaşıyorsun. sağlıcakla gelsin inşallah oğluşun. ayrılık meselesine gelince galiba eşin eve döndüğün senin o evde olduğunu bekliyor bulacağı için biraz daha katlanılıyordu. şimdi aranızda kilometreler var. birde son dönemde artık daha rahat olmanızda etkilemiştir. ama beklemek için güzel bir sebebiniz var
ebuşş hoş geldin canım hadi allah kavuştursun sana bebişte iyimiş ne güzel iyi bak kendine canım Şeniz
Evet canım gercekten zor ama ıste bızımkısı tatlı ayrılık... Dogum ıcın aılemın yanına geldım,arada 20 saat uzaklık var...yakın zamanda bebişim dunyaya gelecek... Allahım baska ayrılıklar gostermesın yeter kı...
saol nılgun ablacım... evet artık bırsey kalmadı,ıns saglıcakla alırım kucagıma saolun... zaten tek tesellımız dedıgın gıbı bebişimize kavusacagız ınsallah yoksa gercekten zormus... eve dondugunde benım bekledıgımı bılıyordu ama sımdı dıyor ne kadar zor gelıyor ev bombos,bıdır bıdır konusan bırı yok :)) neyse kı doguma bısey kalmadı gun sayıyorum artık...
hosbulduk ablacım... amin saolasın ablam... askerı hastaneye gıtmıstım hani konusmustuk ya,doktor cok kötu davrandı,asker mualmelesı yapıyor resmen hamıle bayanlara...aglayarak cıktım odasından,gereklı yere bıldırımımı de yaptım zaten...ozellerden de faydalanabıldıgımız ıcın özele gıdıyorum sımdı... hatta doktorumda elazıglı cıktı :) artık sadece kucagıma saglıcakla almak ıstıyorum...
herkesı opuyorum kocamannnn
lacey naptınız çiğköfte partiniz nasıl geçti?
Ayakkabıcılar duruyor ablacım ama inanırmısın ben daha inönü çarşısına girmedim en kısa zamanda giricem orayada.Tabi eskiye nazaran çok gelişmiş Malatya öyle diyorlar.En çokta market var adım başı.Evet emekli olupta herşeyden kopmakta çok kötü tabii.Gezmeye gelin ablacım buraya beklerim herzaman başımın üstünde yeriniz var.
Merhaba arkadaşlar nasılsınızz?Ablacım kolay gelsin çok yorma kendini..
Bende kızlarla uğraşmaya devam.Ufaklık çok afacan olduğu için 2.dk. boş bırakmaya gelmiyo hemen yaramazlık peşinde.Çok meraklı çokkk.
Evet 2 tane biri büyüdü kurtardı kendini.Ara verince çok zor geliyor.Zevkli ama bi okadarda yorucu.Ben daha 6-7 aydır bi yerlere çıkabiliyorum.Oda çok fazla değil.Yaptığı yaramazlıkları anlatsam şok olursunuz.Aklıma gelince şimdi gülüyorum ama o onda insan dumur oluyor.
Öyle yapıyorum zaten o dağıtıyor ben topluyorum bütün gün öyle geçiyor.Ablası 15 yaşına girdi daha yeni.Ufaklıkta 3 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?