Asker Eşleri

Evet canım gercekten zor ama ıste bızımkısı tatlı ayrılık... Dogum ıcın aılemın yanına geldım,arada 20 saat uzaklık var...yakın zamanda bebişim dunyaya gelecek... Allahım baska ayrılıklar gostermesın yeter kı...
saol nılgun ablacım... evet artık bırsey kalmadı,ıns saglıcakla alırım kucagıma saolun... zaten tek tesellımız dedıgın gıbı bebişimize kavusacagız ınsallah yoksa gercekten zormus... eve dondugunde benım bekledıgımı bılıyordu ama sımdı dıyor ne kadar zor gelıyor ev bombos,bıdır bıdır konusan bırı yok :)) neyse kı doguma bısey kalmadı gun sayıyorum artık...

ebuşş hoş geldin canım hadi allah kavuştursun sana bebişte iyimiş ne güzel iyi bak kendine canım Şeniz

hosbulduk ablacım... amin saolasın ablam... askerı hastaneye gıtmıstım hani konusmustuk ya,doktor cok kötu davrandı,asker mualmelesı yapıyor resmen hamıle bayanlara...aglayarak cıktım odasından,gereklı yere bıldırımımı de yaptım zaten...ozellerden de faydalanabıldıgımız ıcın özele gıdıyorum sımdı... hatta doktorumda elazıglı cıktı :) artık sadece kucagıma saglıcakla almak ıstıyorum...

herkesı opuyorum kocamannnn

Tünaydın iyi pazarlar arkadaşlar.ozebus_41 Allah sağlıkla sıhhatle bi an önce bebişine kavuştursun inşallah.Demek bebiş için ayrıldınız.Askeri hastanelerdeki doktorların biçoğu nedense böyle.Çok az var aralarında hastayla gerçekten ilgilenen güleryüzlüleri.Ne zamandır kızıyordum biz niye sevksiz diğer hastanelere gidemiyoruz diye.Şükür bizede nasip oldu.Ne rezillik çekiceksin git özele gerçektende.İyi yapmışsın gerekli yerlere bildirmeyede.Bu hangi şehirdeki doktor canım?

ebrucuğum , doktor işide hallolmuş içine sinen bir yerin olması çok iyi. rahat ve huzur içinde doğumunu yaparsın inşallah

lacey naptınız çiğköfte partiniz nasıl geçti?

yaptık canım sağol, güzel geçti. arkadaşlarda kafa dengi gece 12:30 a kadar sohbet edip yedik içtikzemuszemus

Oh ne güzel kafa dengi arkadaş olunca muhabette güzel oluyor zamanda çabuk geçiyor.Azda olsa stresini atıp eğlenebiliyorsun.

Selam hanımlar iyi pazarlar hepinize ...
Ebrucum iyi yağmışsın canım şikayet etmeklle hak ediyor bazıları çünkü özelde doğum yapman daha iyi olacak canım hem tek kişilik odalarda yanında kalan içinde rahat olur hem ..
Harmonicim senden ne haber malat'ya nasıl çok değşmiştir herhalde inönü çarşısına çok giderdik dolaşırdık orda birde çarşı içinde caminin arkasında ayakkabıcılar vardı haladuruyormu onlar ..
Nilgüncüm senden ne haber canım yediniz demi çiğ köftelerii vala bizler burada yanlızız kimsede yok gidip gelebileceğimiz ..

Tavsiye etmiyorum kimselere emekli olmasınlar ayrı bir dünyaya düşüyorsunuz çünkü o eski günleri çayları yemekleri çok özlüyorum ben izmirdeyken çok yaşadım ama burada maalesef kimseler yok evin içinde resmen tek başınıza kalıyorsunuz

Ayakkabıcılar duruyor ablacım ama inanırmısın ben daha inönü çarşısına girmedim en kısa zamanda giricem orayada.Tabi eskiye nazaran çok gelişmiş Malatya öyle diyorlar.En çokta market var adım başı.Evet emekli olupta herşeyden kopmakta çok kötü tabii.Gezmeye gelin ablacım buraya beklerim herzaman başımın üstünde yeriniz var.

Ne güzel kaç yıllık dükkanlar orası demekki hala duruyor mutlaka çok değişmiştir oralar 91 yılında ayrıldık oradan birde evlenip gitmiştim oraya inşallah canım ya yolumuz düşerdeoralara geliriz Şeniz

ya ütüyü zaten sevmem bide bu arazi kıyafetlerini ütülemek beni deli ediyor off yaa.Bunun bi çaresi yokmu.Pantalon ayrı dert üstü ayrı dert.

Bende kızlarla uğraşmaya devam.Ufaklık çok afacan olduğu için 2.dk. boş bırakmaya gelmiyo hemen yaramazlık peşinde.Çok meraklı çokkk.

Evet 2 tane biri büyüdü kurtardı kendini.Ara verince çok zor geliyor.Zevkli ama bi okadarda yorucu.Ben daha 6-7 aydır bi yerlere çıkabiliyorum.Oda çok fazla değil.Yaptığı yaramazlıkları anlatsam şok olursunuz.Aklıma gelince şimdi gülüyorum ama o onda insan dumur oluyor.

Kaç yaşında büyük olan çok aramı verdin ikisi arasında öyle olunca zor tabi tam büyüttüm derken bir tane daha hadi hoppp başa dön bende düünmedim hiç gerçi bizim kız kocaman oldu artık ablası 21 yaşında bazen neden kardeşim yok diyor bazende ohhh beee iyiki yok diyor yani ortasını bulamadı hala bizimki yaramazlık yapacak annesi o dağıtacak sen toplayacaksın

Öyle yapıyorum zaten o dağıtıyor ben topluyorum bütün gün öyle geçiyor.Ablası 15 yaşına girdi daha yeni.Ufaklıkta 3 yaşında.

Öyle yapıyorum zaten o dağıtıyor ben topluyorum bütün gün öyle geçiyor.Ablası 15 yaşına girdi daha yeni.Ufaklıkta 3 yaşında.

Annesi artık genç kız olmuş maşallah ya ona sen baya bir ara vermişsin ama şimdi zor gelir tabi uğraşmak valla bnde artık torun sevecem bundan sonra :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…