- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
kızlar ben geldım nasılsınız
haftasonu ablama gıttık rdanda hepberaber kaplıca otelıne gıttıkk superdı kopuk masajı yaptırdım harıkaydıııı :))
sımdıde temızlık yapıyorunmmmmm opuyoırummmm
Annesi artık genç kız olmuş maşallah ya ona sen baya bir ara vermişsin ama şimdi zor gelir tabi uğraşmak valla bnde artık torun sevecem bundan sonra :ecrin_bebek:
Allaahhh köpük masajı yaptırmış.Kıs ben zaten kaplıca çocuğuyum.Çok severim sıcak sıcak suyu.Helede yüzmesi insanı ayrı bi rahatlatıyor.Ohh sefan olsun.Tüh yaza kadar bi yerede gidemiycem.Ah annem ahh.kızlar ben geldım nasılsınız
haftasonu ablama gıttık rdanda hepberaber kaplıca otelıne gıttıkk superdı kopuk masajı yaptırdım harıkaydıııı :))
sımdıde temızlık yapıyorunmmmmm opuyoırummmm
İyi olduğuna sevindim canım.Dr.sonra haber ver bizede.Yaa lacey yedi bizsiz çiğ köfteleri.harmonıcım canım tsk ederım daha ıyı yarın kontrolu var bakalım nedıyecekk
nnılgun ablacım ya ayapmaaa bende ıstıyorummmmmmmmmmmmm cıgkofteeeeeeee
Evet abla genç kız oldu.2.ci kaza kurşunu oldu ama iyikide oldu bize kalsa çocuk kardeşsiz kalacaktı :1rolleyes:
Allaahhh köpük masajı yaptırmış.Kıs ben zaten kaplıca çocuğuyum.Çok severim sıcak sıcak suyu.Helede yüzmesi insanı ayrı bi rahatlatıyor.Ohh sefan olsun.Tüh yaza kadar bi yerede gidemiycem.Ah annem ahh.
İyi olduğuna sevindim canım.Dr.sonra haber ver bizede.Yaa lacey yedi bizsiz çiğ köfteleri.
He valla bende kızdan işten başımı kaşıyamıyorum.Ankara'da daha faaldim küçük çocuk yoktu tabii ozaman.şimdi çocuğa göre değişiyor yaşantımmız.Bu arada Malatya44 topiğinde bikaç arkadaşla toplandık cumartesi günü.Buluşma haberlerine resim koyduk yüzlerimiz kapalı ama bakmak isterseniz.
selam kızlar nasılsınız benim kız doğdu şimdide kocaman oldu 46 günlük bugün ismini şayma selen koyduk sizler nasılsınız
dilekcim hoşgeldin canım nasılsın gülegüle büyüt bebeğini ebrudan haberini aldık zaten adıyla yaşasın inşallah :ecrin_bebek: bebek nasıl iyimi sağlığı filann iyidir inşallah canım ya benim yerime şöleee bir kokla onu Şeniz
şimdi iyi ablam ya sarılık falan oldu doğduğunda onunla uğraştık 2 gün hastanede kaldık kontroller derken ancak işte şimdi daha iyi bu kız biraz nazlı çıktı ablam ya hastaneye gittiğimiz zaman 2 gün arka arkaya gidiyoruz o kadar nazlı yani birde diyarbakıra gidiyoruz yarım saatb arası
Harmoni canım resimleri gördüm çok güzel çıkmışsınız hepiniz maşallah diyeyim sen 2. resimde varsın sol en baştaki anacım sen erken evlendin herhalde ya çokk gencecik gözüküyorsun
selam kızlar nasılsınız benim kız doğdu şimdide kocaman oldu 46 günlük bugün ismini şayma selen koyduk sizler nasılsınız
ilk resimleri ben çektim o yüzden yokum.Abla 21 yaşında evlendim.Bide zayıf ve minyon tipli olunca dahada küçük gösteriyosun.
Allah analı babalı adıyla yaşatsın,sağlık sıhhat versin canım
Sende minyonsun demekki bende öyleyim
Dediğim resimde kot pantolonlu sen değilmisin harmoni yazıyor çünkü ben sen zannettim onu
Evet o benim ablacım kucağımdada benim cadaloz var.Üstümde siyah yelek.Sende hiç yaşını göstermiyorsun ama çok genç duruyorsun.Bu arada sen Ankara'lımısın ablacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?