Asker Eşleri

kızlar ben geldım nasılsınız

haftasonu ablama gıttık rdanda hepberaber kaplıca otelıne gıttıkk superdı kopuk masajı yaptırdım harıkaydıııı :))

sımdıde temızlık yapıyorunmmmmm opuyoırummmm

aa ebrum gelşmısss canım nereelrdesınya bızı meraktan oldurdunnnn ama ıyı olmaana svındımmm ıyı yapmısasın sıkayet etmekle tatlım terbıyesızzz adamm doktor olmus ama adam olamamıslardan demek

ozelın kapısı acıldı cok ıyı oldu valla :))

harmonıcım canım tsk ederım daha ıyı yarın kontrolu var bakalım nedıyecekk

nnılgun ablacım ya ayapmaaa bende ıstıyorummmmmmmmmmmmm cıgkofteeeeeeee

ben sana ne diyeyimmmm esmaaaaaaaa :umursamaz:
bide köpük masajı yaptırdım diyooo yaaaaaaaaaa
kız gözüne kaçmadı mı köpükler
arda nasıl oldu iyi demi şimdi

Annesi artık genç kız olmuş maşallah ya ona sen baya bir ara vermişsin ama şimdi zor gelir tabi uğraşmak valla bnde artık torun sevecem bundan sonra :ecrin_bebek:

Evet abla genç kız oldu.2.ci kaza kurşunu oldu ama iyikide oldu bize kalsa çocuk kardeşsiz kalacaktı :1rolleyes:
Allaahhh köpük masajı yaptırmış.Kıs ben zaten kaplıca çocuğuyum.Çok severim sıcak sıcak suyu.Helede yüzmesi insanı ayrı bi rahatlatıyor.Ohh sefan olsun.Tüh yaza kadar bi yerede gidemiycem.Ah annem ahh.

harmonıcım canım tsk ederım daha ıyı yarın kontrolu var bakalım nedıyecekk

nnılgun ablacım ya ayapmaaa bende ıstıyorummmmmmmmmmmmm cıgkofteeeeeeee
İyi olduğuna sevindim canım.Dr.sonra haber ver bizede.Yaa lacey yedi bizsiz çiğ köfteleri.

Olsun be şimdi daha sevilir ikinciler kızında yanlız kalmamış işte ne güzel bak gördünmü biri kaplıya gidiyor biri çiğköfte yiyor bizde bakıyoz böyle kaydirigubbakcemile2

He valla bende kızdan işten başımı kaşıyamıyorum.Ankara'da daha faaldim küçük çocuk yoktu tabii ozaman.şimdi çocuğa göre değişiyor yaşantımmız.Bu arada Malatya44 topiğinde bikaç arkadaşla toplandık cumartesi günü.Buluşma haberlerine resim koyduk yüzlerimiz kapalı ama bakmak isterseniz.

Tamam canım bakarım şimdi..
Çocuk küçük olunca tabi herşey ona göre ayarlanıyor ahhhh ahhhhh ankaramı dedin çok özledim bende ya orayı

Harmoni canım resimleri gördüm çok güzel çıkmışsınız hepiniz maşallah diyeyim sen 2. resimde varsın sol en baştaki anacım sen erken evlendin herhalde ya çokk gencecik gözüküyorsun

selam kızlar nasılsınız benim kız doğdu şimdide kocaman oldu 46 günlük bugün ismini şayma selen koyduk sizler nasılsınız

selam kızlar nasılsınız benim kız doğdu şimdide kocaman oldu 46 günlük bugün ismini şayma selen koyduk sizler nasılsınız

dilekcim hoşgeldin canım nasılsın gülegüle büyüt bebeğini ebrudan haberini aldık zaten adıyla yaşasın inşallah :ecrin_bebek: bebek nasıl iyimi sağlığı filann iyidir inşallah canım ya benim yerime şöleee bir kokla onu Şeniz

şimdi iyi ablam ya sarılık falan oldu doğduğunda onunla uğraştık 2 gün hastanede kaldık kontroller derken ancak işte şimdi daha iyi bu kız biraz nazlı çıktı ablam ya hastaneye gittiğimiz zaman 2 gün arka arkaya gidiyoruz o kadar nazlı yani birde diyarbakıra gidiyoruz yarım saatb arası

canım çok geçmiş olsun çoğu bebekte oluyor bu sarılık neyse iyi olmasına sevindim ya kerata nazlı bebek demekki olacak annesi kızlar öyle oluyor çünkü

Harmoni canım resimleri gördüm çok güzel çıkmışsınız hepiniz maşallah diyeyim sen 2. resimde varsın sol en baştaki anacım sen erken evlendin herhalde ya çokk gencecik gözüküyorsun

Öbür resimleri ben çektim o yüzden yokum.2.resimdeki benim benim.Abla 21 yaşında evlendim.Bide zayıf ve minyon tipli olunca dahada küçük gösteriyosun.

Allah analı babalı adıyla yaşatsın,sağlık sıhhat versin canım

Son düzenleme:
ilk resimleri ben çektim o yüzden yokum.Abla 21 yaşında evlendim.Bide zayıf ve minyon tipli olunca dahada küçük gösteriyosun.

Allah analı babalı adıyla yaşatsın,sağlık sıhhat versin canım

Sende minyonsun demekki bende öyleyim
Dediğim resimde kot pantolonlu sen değilmisin harmoni yazıyor çünkü ben sen zannettim onu

Sende minyonsun demekki bende öyleyim
Dediğim resimde kot pantolonlu sen değilmisin harmoni yazıyor çünkü ben sen zannettim onu

Evet o benim ablacım kucağımdada benim cadaloz var.Üstümde siyah yelek.Sende hiç yaşını göstermiyorsun ama çok genç duruyorsun.Bu arada sen Ankara'lımısın ablacım?

Evet o benim ablacım kucağımdada benim cadaloz var.Üstümde siyah yelek.Sende hiç yaşını göstermiyorsun ama çok genç duruyorsun.Bu arada sen Ankara'lımısın ablacım?

Sağol canım benim 46 'yı devirdik bu sene bakalım işte mnyon olmaın faydası bu olsa gerek .
Demekki senmişsin vallah sende maşallah çok gençsin ama
Evet canım ben ankaralıyım hemde doğma büyüme :lepi:

dılekcım hosgelldın datlum balummm dmek 46 gunluk oldu bıle hayatım hayırlısıyla buyut bebegını ne guzel bebek kokuyodur sımdı yaa

handan ablacım valla super bı masaj kan dolasımım hızlandı :))

harmonı canım benım sagol bakalım yarın doktor ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…