Herkese iyi bayramlar.Benim sizlere bir sorum var.Belki daha önce yazılmıştır ama sayfalar fazla hepsine bakamadım.Lojmanlar konusunda biraz bilgi verirmisiniz?yani çok mu bakımsız,mutfak dolapları var mı falan.evlilik hazırlığındayım asker eş adayıyım ona göre bir şeyler yapmak istiyorum.şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım gideceğiniz şehrin lojmanına göre değişir.Oturacağınız 3+1 mi olacak 2+1 mi olacak ona göre bile değişir.Ben Ankaradada lojmanda kaldım yeni yapılan binalar güzeldi ama eski binalar eh işte.Ama mutfak dolapları falan yenilenmişti tabikide.şİmdi Malatya'dayım evler sırayla tadilat yapılıyor.3+1 ler çok güzel oldu.Mutfakları son model oldu.Çok hoş.Ama ben 2+1 deyim puanımız buraya yetti daha öncede lojmanda oturduğum için.Benim evim ufak ve çok bakımsızdı.Girmeden önce biraz bakım yaptık.Ne bileyim yerlere serflor döşettik güzel oldu.Ama hiç bir lojman oturulamayacak durumda değildir herhalde.Diğer şehirler ne durumda bilmiyorum.Ama lojmanın rahatlığı güzelliğide hiçbiyerde yok.Özellikle Malatya için söylüyorum.Herşeyden önce güveni çocuklar rahat rahat gezebiliyorlar.Çay bahçeleri kafeterya marketi, havuzu,spor salonları,revir,postane,kuaför,terzi,ayakkabıcısı vs. hepsi içinde.
Ne demek canım benim.Aklına takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsin.Burdaki tüm arkadaşlar seve seve yardımcı olur.Düğün ne zaman vehangi şehirde oturacaksınız?Yardımlarınız için teşekkürler çok naziksiniz:)
merhaba arkadaşlar , keyifli bir hafta sonu diliyorum .opuyorumnanaktan
harmoniciğim diş tedavisi gerçekten zahmetli ve uzun bir süreç. malesef benimde ertelediğim diş tedavilerim vareyvahedigeldismile dilerim istediğin gibi olur .
ıyı aksamalr ızlar nasılllsınızzz
bızde arkadasıma caya gıdıyoruz opuyorum hepınızı
Ne demek canım benim.Aklına takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsin.Burdaki tüm arkadaşlar seve seve yardımcı olur.Düğün ne zaman vehangi şehirde oturacaksınız?.
Düğün yaza inşallah tayin yeride yazın belli olcak.Erkek arkadaşımla alınacaklar konusunda sıkıntı yaşıyoruz bazen:)mesela mutfak masası örtüsü aldım diyorum,o da belki kullanıcak yerimiz olmaz falan diyor.ee ben herşeyi bu şekilde düşünürsem hiç birşey almıyım o zaman?
İyileştiğine sevindim canım.Ama bugünde gelmemiş ablam herhalde işi var.gunaydınnn sekerlerrrrr
harmonıcım arda ıyılestııı sukurr canımmmm
handan abla gelırdı aslında bıraakmazdı bızı( ısı vardı heralde gelırrr
Çalışınca temizlikte hafta sonuna kalıyor tabi kolay gelsin canım benim.günaydınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yine yoğun bir gün , biraz temizlik ardından kızımın rehber öğrt görüşmem var. akşama doğum gününe davatliyiz. güzel bir gün diliyorum
Ne demek canım benim.Aklına takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsin.Burdaki tüm arkadaşlar seve seve yardımcı olur.Düğün ne zaman vehangi şehirde oturacaksınız?.
Düğün yaza inşallah tayin yeride yazın belli olcak.Erkek arkadaşımla alınacaklar konusunda sıkıntı yaşıyoruz bazen:)mesela mutfak masası örtüsü aldım diyorum,o da belki kullanıcak yerimiz olmaz falan diyor.ee ben herşeyi bu şekilde düşünürsem hiç birşey almıyım o zaman?
Ya yok canım benim mutfağım küçücük ama küçük bi masa koydum kenara kullanıyorum.Eksikler bitmez zaten.Düğünden sonrada hep eksik çıkar zaten sen sıkma canını.Sonrada alınır herşey.Almak istemiyorsan at kenara parasını yerleşeceğiniz eve göre alırsın sonra.Para biriktirirsin aynı yere gelir.Lojman çıkarsa 5 sene oturacaksınız en az zaten.Önemli olan mutlu olmanız.
Merhaba arkadaşlar aralıkta ben de eşimi inşallah kısa dönem askere gönderiyorum. Kasım ayı geldi çattı içim çok buruk bu aralar. Ne olur beni yalnız bırakmayın.
Şimdide Allah kavuştursun canım ama 6 ay su gibi akıp gelir geçer merak etme.Kısa dönemler çok rahat askerlik yapıyorlar canını sıkma.
yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz
ablam nerdesın sen ya merak ettık senıı
günaydın canım ne haber
dün giremedim ya siteye
alışverişim filan vardı
yemek ütü derken ancak gece gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?