Asker Eşleri

Arkadaşım gideceğiniz şehrin lojmanına göre değişir.Oturacağınız 3+1 mi olacak 2+1 mi olacak ona göre bile değişir.Ben Ankaradada lojmanda kaldım yeni yapılan binalar güzeldi ama eski binalar eh işte.Ama mutfak dolapları falan yenilenmişti tabikide.şİmdi Malatya'dayım evler sırayla tadilat yapılıyor.3+1 ler çok güzel oldu.Mutfakları son model oldu.Çok hoş.Ama ben 2+1 deyim puanımız buraya yetti daha öncede lojmanda oturduğum için.Benim evim ufak ve çok bakımsızdı.Girmeden önce biraz bakım yaptık.Ne bileyim yerlere serflor döşettik güzel oldu.Ama hiç bir lojman oturulamayacak durumda değildir herhalde.Diğer şehirler ne durumda bilmiyorum.Ama lojmanın rahatlığı güzelliğide hiçbiyerde yok.Özellikle Malatya için söylüyorum.Herşeyden önce güveni çocuklar rahat rahat gezebiliyorlar.Çay bahçeleri kafeterya marketi, havuzu,spor salonları,revir,postane,kuaför,terzi,ayakkabıcısı vs. hepsi içinde.

Tünaydı arkadaşlar iyi hafta sonları dilerim size.Bu dişlerle uğraşmak ne zor ya.Git git gel sıkıldım artık.Porselenler değişiyor.Dün hoşuma gitmedi.Bugün yine gittim düzeltmeler falan yapılmış ama yine hoşuma gitmeyen yerleri oldu.teknisyen geldi bakmak için.Akşam üstü yine gidicem.benim istediğim gibi yapmaya çalışıyorlar ama tab idiş yapısıda müsade ettiği kadar.off yaa..

Yardımlarınız için teşekkürler çok naziksiniz:)

merhaba arkadaşlar , keyifli bir hafta sonu diliyorum .opuyorumnanaktan
harmoniciğim diş tedavisi gerçekten zahmetli ve uzun bir süreç. malesef benimde ertelediğim diş tedavilerim vareyvahedigeldismile dilerim istediğin gibi olur .

ıyı aksamalr ızlar nasılllsınızzz

bızde arkadasıma caya gıdıyoruz opuyorum hepınızı

Yardımlarınız için teşekkürler çok naziksiniz:)
Ne demek canım benim.Aklına takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsin.Burdaki tüm arkadaşlar seve seve yardımcı olur.Düğün ne zaman vehangi şehirde oturacaksınız?

Tşk.ederim lacey akşamüstü takıldı bi 10 gün alışması için beklenecek kesin yapıştırma için.Bu sefer fena olmamış.Tabi insan sürekli söylemi olsaydı böylemi olsaydı,başka dr.dahamı iyi yaprdı vs. soruları sormaktan kendini alamıyor.Ama hakkaten bıktım gidip gelmekten.Sende çok geç kalma ben ertelediğim dişimin birini kaybettim valla.

ıyı aksamalr ızlar nasılllsınızzz

bızde arkadasıma caya gıdıyoruz opuyorum hepınızı

iyi akşamlar canım oğlun nasıl oldu iyileştimi iyice.Ohh afiyet olsun bizede arkadaşlar geldi onlarla çay içtik.

Handan abla kayıplardasın.Nasılsın umarım iyisindir..

gunaydınnn sekerlerrrrr

harmonıcım arda ıyılestııı sukurr canımmmm

handan abla gelırdı aslında bıraakmazdı bızı ( ısı vardı heralde gelırrr

günaydınlar iyi pazarlar herkese esmacım sana birini sorucam sinan paşada necla hanımı tanıyormusun trafikçiymiş eşi dinara çıkmış tayinleri

günaydınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yine yoğun bir gün , biraz temizlik ardından kızımın rehber öğrt görüşmem var. akşama doğum gününe davatliyiz. güzel bir gün diliyorum

Merhaba arkadaşlar aralıkta ben de eşimi inşallah kısa dönem askere gönderiyorum. Kasım ayı geldi çattı içim çok buruk bu aralar. Ne olur beni yalnız bırakmayın.

gunaydınnn sekerlerrrrr

harmonıcım arda ıyılestııı sukurr canımmmm

handan abla gelırdı aslında bıraakmazdı bızı ( ısı vardı heralde gelırrr
İyileştiğine sevindim canım.Ama bugünde gelmemiş ablam herhalde işi var.

günaydınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yine yoğun bir gün , biraz temizlik ardından kızımın rehber öğrt görüşmem var. akşama doğum gününe davatliyiz. güzel bir gün diliyorum
Çalışınca temizlikte hafta sonuna kalıyor tabi kolay gelsin canım benim.

yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzz

ablam nerdesın sen ya merak ettık senıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…