Asker Eşleri

Günaydın hanımlarrrrrr...
Dilercim bugün ameliyat olacaktı iyi haberlerini alırız bekliyoruz tatlım bizi habersiz bırakma olurmu çok geçmiş olsun tekrardan Şeniz

günaydın canlar hepinizi çok özlemiş olaraktan selamlar ara tayin nedeniyle epey bir uzak kaldım sizlerden bu seferki tayin çok yordu bizi

handan ablacım pekmezı sutle verınce hıcbı etkısı olmuyomus sut pekmezı kırıyomus aklında olsun ben ardaya sutlu pekmez verırsdım bıberonuna cıcıbe sut bıde pekmaz koyardım doktor sakın pekmezı sutle verme hıcbı etkısı olmaz ıcındekı demırı kırıyomuss suyla verebılırsın esıne ılık suyun ıcıne karıstırıp oyle ıcıyorum bende

dılekcım sagol canımmm bebıs nasıllll

dıler olmustur artık amelıyatını sanırımmmm umarım ıyı gecmıstırr

Lacey geçmiş olsun canım,.rahatsız olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun.Ablacım sanada günaydın.AnneyimBen oğlun iyileştimi canım.ana hertürlü tahlil yapıldımı canım.İlaç kullandığın halde demirde yükselme yoksa talasemi testi yapmanı tavsiye edicem.Yiğenimdede sürekli demir düşüklüğü vardı bir yıl tedavi gördüğü halde yükselmedi.Dr.başka bişey var dedi ve talasemi testi yaptırdı.Şükür hasta değil sadece taşıyıcı.Tek kötü yanı kendisi gibi taşıyıcı biriyle evlenmemesi gerek oda nasıl olcaksa..Çünki 2 taşıyıcıdan hasta çocuk doğma riski yüksekmiş.Sadece biri taşıyıcı olunca sorun yokmuş.Boşu boşuna demir yüklenmiş çocuğun vücuduna.Fazlası da zararlı biliyosunuz demirin.

esmacım bebiş iyi banyosunu yaptırdık oğlumla şimdi uyuyo bende fırsattan istifade bakayım dedim pek giremiyorum zaten uyumuyo bu aralar

günaydın canlar hepinizi çok özlemiş olaraktan selamlar ara tayin nedeniyle epey bir uzak kaldım sizlerden bu seferki tayin çok yordu bizi

Eylülcüm hoş geldin canım nasılsın hayırlı olsun tayinininiz nerdesiniz şimdi

bilmiyordum onu ya bir arada suyla karıştırıp veriyordum onu gerçi arada sütle bal da içiyor ben taşıyom beyfendi içiyor vallah

canım hoş geldin nasılsın

esmacım bebiş iyi banyosunu yaptırdık oğlumla şimdi uyuyo bende fırsattan istifade bakayım dedim pek giremiyorum zaten uyumuyo bu aralar

oyyyy yerim ben onu şimdi nasıl mis gibi kokar bebiş öp annesi benim yerime onu :ecrin_bebek:

selamlar ciciler...
esmacım bırde koca bır göbüşüm olsa napardım bılmem zayıf bır gebeyım ama bununda sıkıntısını cekıyorum,dedıklerının hepsını yasıyorum bende ıns Allahım nasıp ederde kucagıma alınca gecer...
Nilgun ablacım az kaldı valla doktorumda sancılarn baslamıs artık dedı,en ufak agrıda randevuyu bekleme gel dedı beklıyoruz bakalımm..
Handan ablam öyle valla bır gakkos da burda buldum :)) doktorum ıyı saolsun yası da var dede dıyorlar :).
Dilercim gecmıs olsun cnm bende oldum ya o ameliyatı,el bileğimden...Tekrardan gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne..

yarında kardesıme bohca getırcekler eskısehırden onun hazırlıgı var,annem garıbım bırde onun telasını yasıyor...
hepınızı opuyorummm

Selam ebuşcum nasılsın canım ağrılarının olması çok normal canımcım artık son aylardasın çünkü doktorun çok önemli tabiki sana yaklaşımı seni bilgilenirmesi doğuma hazırlaması bunlar çok lazım olan bilgiler sonuçta .
Hadi hayırlı olsun kardeşinede annen koşturuyor tabi olacak o kadar kendine çok iyi bak bende çok öpüyorum seni alp atayıda sev benim yerime annesi

eylulcum canım hosgeldınnn tayın yerınız hayırlı olsun datlummmm

handan ablacım ohh ne guzelll banada oyle hazır getırsene :))

harmonı canım yapıldı butun testlerım bısey cıkmadı endoskopı yapılacak dedı doktor korkudan yaptıramadım esımle tartısıp duruyoruz bu yuzden doktora gıtmıyorum dıye

dılekcım canım nasıl mıs gıbı bebek kokuyodurr mınıcık ellerı vardır amannn yerım ben onu yaa

ebrum canım benım aman ıyı olda gecer hepsı benım kocaman bı gobegım vardı zor tasıyodum cokta kılo almıstım 25 kılo dıle kolay :))

tememmmm sen söle ben hazırlarım hemen sen yaptırsana endoskopiyi birde uyuşturuyorlarmış yapılırken ihmal etme sakın
15 kiloda ben almıştım hamilelikte benim çok fazla göbek olmamıştı

Canım daha önce ben yaptırdım endoskopi çokta korkulacak bişey değil aslında.Boğazını uyuşturuyorlar zaten.Öncesindede sakinleştirici veriyorlar.Çabucak bitiriyorlar işlemi.Korkma sakın sağlığın daha önemli.

Bende isterim abla bendee..

Tamam sanada hazırlarım yerimseniben

ay bı cesaret edebılsem cok korkuyorum ya bakalım artıkk

aman dılekcım ne svılır sımdııı mıs mıs kokla boynıunuuu

evet ablam ona muhabbet anlatıonca hep gülüyo bugün banyosundan sonra koklaya koklaya biterecektim vallah

ay bı cesaret edebılsem cok korkuyorum ya bakalım artıkk

aman dılekcım ne svılır sımdııı mıs mıs kokla boynıunuuu

bak ihmal etme sakın hallet bir an önce de kurtul işte

evet ablam ona muhabbet anlatıonca hep gülüyo bugün banyosundan sonra koklaya koklaya biterecektim vallah

şöle mıncıklasana benim yerime biraz
ben öyle hırplayarak severim bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…