Asker Eşleri

skerler napıyosunuz bakımm bende kocısı beklıyorum yemek yemek ıcın :))

mıyase gelmez oldu gercektennn

ablacım halledıcem ınsallah cesaretımı toplar toplamaz

iyi akşamlar kızlar , yağmurdan gözümü açamıyoruzşikayet etmiyorum yazın o sıcaklardan çok bunalmıştık.
esmacığım ihmal etme doktor işlerini. benim tek sorunum vakitsizlik. hastane ardından okul beni çok yoruyor.
ebrucuğum , bende 2 hamileliğimde 8-9 kilo almıştım. bulantılarım 9 ay sürdü. ben doğum sonrası kilo alanlardanımkaydirigubbakcemile3
dilekay bebişini sağlıkla büyüt

günaydınlar
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ kutlu olsun turkbayragi turkbayragi

Günaydın hanımlarrrrrr...
Dilercim bugün ameliyat olacaktı iyi haberlerini alırız bekliyoruz tatlım bizi habersiz bırakma olurmu çok geçmiş olsun tekrardan Şeniz

dılekcım sagol canımmm bebıs nasıllll

dıler olmustur artık amelıyatını sanırımmmm umarım ıyı gecmıstırr

herkese ayrı yazamadım özür dilerim...ameliyatım iyi geçti ama uzun sürdü 15 dakkikalık bişey demişlerdi ama 1,5 saat sürdü ama iyi geçti sag elimi kullanamıyorum 15 gün fazla kullanma dedi öyle yapıyorum bende dinleniyorum sürekli sıkıldım bi nete akmak istedim herkese çok tşk ederim ....eşim 10 gün izili evde o bakçak bana saolsun işleri hallediyo ben yatıom hadi öptüm herkesi grş......

cumhuriyet bayramınız kutlu olsun hanımlar.
turkbayragiNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.turkbayragi

günaydınlar
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ kutlu olsun turkbayragi turkbayragi

günaydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun turkbayragi

[URL=http://www.yukleresim.com/viewer.php?file=16787089103068401684.jpg]
[/URL]

Hepimizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Dilercim hoş geldin canım iyi olmana sevindim şükür atlattın sonunda çok yorma elini yat dinlen sende enişte hallediyor nasılsa herşeyi keyfini çıkar bence Şeniz bend eçok öpüyorum seni

iletmezmiyim. ben bu buluşma için çok hevesliyim ALLAH tamamına erdirir inşallah

gunaydınnn sekeerlerrrr

nasıslınz ohh ne guzel bulusacaksınız demek ıyı eglenın hayatımmm

bızım cay ıptal oldu bugunnn

Herkese iyi bayramlar.Benim sizlere bir sorum var.Belki daha önce yazılmıştır ama sayfalar fazla hepsine bakamadım.Lojmanlar konusunda biraz bilgi verirmisiniz?yani çok mu bakımsız,mutfak dolapları var mı falan.evlilik hazırlığındayım asker eş adayıyım ona göre bir şeyler yapmak istiyorum.şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…