- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
İyi akşamlar hanımlarrrr
merhaba handancığım nasılsınopuyorumnanaktan
canım günaydın hayırdır ya çok geçmiş olsun sana korkma sakın olurmu lokal mi olacak genel mi alacaklar kisti yatacakmısın hastanede bizi habersiz bırakma aolurmu tatlım tekrardan geçmiş olsun canım :1hug:
tunaydın skeerlerr nasılsınız ardayı kocısı gonderdıkten sonra bı yatıyorum esım uyandırıyo oglen yemegıne gelınce neden uyuyorum bu kadar anlamadım gıttı valla:))
ebrucum canım benım son ay zor gecer artık sık sık tuvalete gıt uyku uyuyamaman benım en cok ta o koca gobegımı kaldırıp wc ye gıtmeye usenırdım :)) hayırlısı sekerım handan ablamın deddıgı gıbı kucagına alınca yuce rabbım oyle bısey verıyokı o duyguyu anlatamam allahım ısteyen erkeze yasatsınn
dılercım canım gecmıs olsun tatlım acıl sıfalarrr
tulaycım at kuyrugu yapıcam kendım burdada dogru duzgun fon ceken bı kuafor yok
iyi akşamlar arkadaşlar , pazartesi gününden beri hastane okul arasında mekik dokuyorum. bende de kansızlık var.kan tahlillerinde kan sayımım 9 çıktı. doktorum demir bağlamı tahlillleride istedi. yani yine kan ver sonuç al bilmiyorumkismile
neyseki B12 çok iyi çıktı. kolestrolde düşük
ebrucuğum hoş geldin canım. sayılı günler kalıdı artık
esmacığım , kansızlığını mutlaka tedavi ettir canım. aslında bütün değerlerine bakılsa belki bu kadar yorgunluğun ve uykunun nedenide ortaya çıkar.
handancığım nasılsın ? burda da hava soğuk ve bulanık. zaten soğuklar geliyormuş hatta kar bile yağacakmış:bbo:
selpilciğim hamişliğinin güzel geçmesi çok iyi. ortamınızda süpermiş. neyseki eşlerin yokluğunu biraz olsun takviye edera.s
rüyanaz geçmiş olsun ,ameliyat bugündü sanırsam. dilerim sorunsuz geçmiştir
Günaydın hanımlarrrrrr...
Dilercim bugün ameliyat olacaktı iyi haberlerini alırız bekliyoruz tatlım bizi habersiz bırakma olurmu çok geçmiş olsun tekrardan Şeniz
dılekcım sagol canımmm bebıs nasıllll
dıler olmustur artık amelıyatını sanırımmmm umarım ıyı gecmıstırr
herkese ayrı yazamadım özür dilerim...ameliyatım iyi geçti ama uzun sürdü 15 dakkikalık bişey demişlerdi ama 1,5 saat sürdü ama iyi geçti sag elimi kullanamıyorum 15 gün fazla kullanma dedi öyle yapıyorum bende dinleniyorum sürekli sıkıldım bi nete akmak istedim herkese çok tşk ederim ....eşim 10 gün izili evde o bakçak bana saolsun işleri hallediyo ben yatıom hadi öptüm herkesi grş......selamlar ciciler...
esmacım bırde koca bır göbüşüm olsa napardım bılmem zayıf bır gebeyım ama bununda sıkıntısını cekıyorum,dedıklerının hepsını yasıyorum bende ıns Allahım nasıp ederde kucagıma alınca gecer...
Nilgun ablacım az kaldı valla doktorumda sancılarn baslamıs artık dedı,en ufak agrıda randevuyu bekleme gel dedı beklıyoruz bakalımm..
Handan ablam öyle valla bır gakkos da burda buldum :)) doktorum ıyı saolsun yası da var dede dıyorlar :).
Dilercim gecmıs olsun cnm bende oldum ya o ameliyatı,el bileğimden...Tekrardan gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne..
yarında kardesıme bohca getırcekler eskısehırden onun hazırlıgı var,annem garıbım bırde onun telasını yasıyor...
hepınızı opuyorummm
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun hanımlar.
turkbayragiNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.turkbayragi
günaydınlar
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ kutlu olsun turkbayragi turkbayragi
günaydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun turkbayragi
[URL=http://www.yukleresim.com/viewer.php?file=16787089103068401684.jpg][/URL]
herkese ayrı yazamadım özür dilerim...ameliyatım iyi geçti ama uzun sürdü 15 dakkikalık bişey demişlerdi ama 1,5 saat sürdü ama iyi geçti sag elimi kullanamıyorum 15 gün fazla kullanma dedi öyle yapıyorum bende dinleniyorum sürekli sıkıldım bi nete akmak istedim herkese çok tşk ederim ....eşim 10 gün izili evde o bakçak bana saolsun işleri hallediyo ben yatıom hadi öptüm herkesi grş......
İyiyim tülaycım sağol seni sormalı yarın buluşmanız var ne güzel anuşkaya çok selamımı iletirsen sevinirim ikinizide çok öpüyorum tatlım opuyorumnanaktanhandan ablamm nasılsınn
iletmezmiyim. ben bu buluşma için çok hevesliyim ALLAH tamamına erdirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?