Asker Eşleri

Günaydın arkadaşlar.İyi olmana sevindim ablacım 2 gün uğramayınca merak ettik.

Günaydın şekerrrrrrr

günaydın handancığım :13:

Sanada günaydın canım

Herkese günaydınnnn .....
Bugünün ilk günaydını benden

Anaaaaaaa belossss ne haber nerdesin sen bakalım

gunaydın sekerlerrrrr

beloscum canım nasılsın gelmez oldunnnn

Günaydın fıstıkkk

gunaydınnn sekerlerrrr sızlerede
nılgun ablacımmm ıyı derslerrr

dılekcım bebıs nasıl napıyooo

Rüyanaz nasıl oldu acaba inşallah daha iyidir elimi çok rahat kullanamıyorum diyordu ...
Ebuş naptı acaba az kaldı onunda doğuma inşallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce ....
Taze gelinler yine yok iyicene unuttular bizi gelsinler varya kulaklarını çekecem onların ..

kızlar merhaba...biraz özel olacak belki ama size bi sorum var...daha doğrusu bi yakınımın sorusu, kendisinin bi subay talibi çıktı, gönlü de var gibi ama bazı soru işaretleri var kafasında...subaylar ne kadar maaş alıyor acaba? bi subayla evlilk zor mu? (tayin durumu,lojman,sosyal hayat vs)
kusura bakmayın nolur,böyle şeyler herkese sorulmuyor, cvp için şimdiden teşekkürler

merhabalar şekerler..nasılsınız bakalım..yoğun bir haftasonu geçirdim.iki gün üst üste yemekli misafir ağırladım..pazar günüde sınav vardı ..berbat geçti malesef umudum yok..hayaller suya iptaal edilen sınav daha iyi geçmişti benim yapacak bişey yok artık..kızımın odası geldi yerleştirdim eşyalarınıda.artık bütün döküntüleriyle kızım odasında çok şükür..kanepe açmıyorum artık..ohh bee:))

komşlarla da yakınlaşıyoruz yavaş yavaş .güne girdim..iş güç derken akşam oluyo zaten.vakit bulamıyorum nete fazla..sizlerde iyisinizdir inş..handan ablacım filmlerin sorunsuz çıkar umarım..niyetliyim bugün bende..yavaş yavaş mutfağa kaçıyorum ben.hoşçakalın şimdilik..

Ben yanlış anlamamda canım bunu talibine sorsa daha iyi değilmi.Çünki rütbesine göre yaşına göre senesine göre maaşları değişiyor.Tayin durumu ise hava,kara,jandarma,denizci vs gibi değişiyor.Hatta kendi aralarında bölümden bölüme değişiyor.Sosyal hayata gelince o kişinin kendi elinde.Sosyal olmak isterse heryerde olabilir.Bilmiyorum net bişey yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz galiba.Handan abla sen ne dersin??

Herkese ıyı geceler ciciler...
Ablacım doktora gıdıyorum sureklı,bugunde doktordan geldım bebişimde bende ıyıyız cok sukur... Dınlenıyorum o yuzden fazla gıremıyorum ama sızlerı cok özluyorum... Bayramdan sonra dedı doktorum dogum ıcın kontrollerım sıklastı,gelen gıden derken zaman gecıyor...Dualarınızı esırgemeyın saka bır yana korkuyorum dogumdan...
Yıne ara ara gırmeye calısrım,hepınızı cook cok opuyorumm

Son düzenleme:
günaydın
ebrucuğum , kendine iyi bak. son haftalarını sağlık ve huzur içinde geçirmeni diliyorum
elmascığım hoş geldin ,sınav için sağlık olsun canım. kızının odası hayırlı olsun.
handancığım taze gelinler bizi unuttu galiba
esmacığım senin sınav geçti. dilerim herşey gönlünüzce olur. görüşmek üzere

mucux mucux
Herkese günaydınnnn .....
Bugünün ilk günaydını benden
oo kimler gelmiş hoşgelmiş...nasılsınız efendim özlettin ablacım ...
canım benim tşk ederim evet elimi kullanmıyorum ama yeni yeni küçük küçük kullanmaya başladım ya doktorum agrı olur oynatma dedigi için kullanmadım cnm iyiyim yani merak etme bugun dikişlerimi göstermeye gidicem ...keyif yapıom kociş evde ya:)))

canım hg bebişinde seninde iyi olmanıza sevindim öptüm seni kuzu.......
günaydın herkese..........

Selam hanımlarrr herkesler iyidir umarım sabahtan hastaneye gittim geldim meme ultrasonum çekilmişti sonuçlar temiz çıktı çok şükür kurtardım yani ..
Ebrucum az kaldı seninde canım bebişim ve senin iyi olmana çok sevindim canım dikkat et sen yinede dinlen bolcana..
Dilercim dikişler bugün alınmayacak demi sende çok yorma elini keyfini çıkar koçişinle canım ..
Kuzukapamam ne haber fıstık sen neler yapıyon sınava girmiştin demi sende nasıl sonuçlar

sekerler ben geldım sabah pazara cıktımmmm halı sıparısı verdım ordanda kasmırden bayram sonrası gelecekmıs kalmamıs

nılgun ablacım sınavım cok ıyı gectı dıgerıde zaten ıyı gecmıstı bu sınav daha kolay geldııı hesaplkadık 91 falan alıyorum ve alalhın ıznı ıle atanıyorummmmm :))))

handan ablacımm sonuclar ıytı cıkar merak etmee

ebrum ıyı olmana sevındım canı9m bebegıne kavusmana sayılı gunlar kaldııı pek heyecanlısındır sımdııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…