- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.171
- 1.423
- 60
Günaydın arkadaşlar.İyi olmana sevindim ablacım 2 gün uğramayınca merak ettik.
günaydın handancığım :13:
Herkese günaydınnnn .....
Bugünün ilk günaydını benden
gunaydın sekerlerrrrr
beloscum canım nasılsın gelmez oldunnnn
gunaydın ablacım nasılsınnn
günaydınnn,:keyifli bir gün diliyorum
günaydınlar güneşli bir havadan güzel bir gün diliyorum herkese
bendende kocaman günaydın hepinizee
esmacım ablacım kızım iyi uyuyo bende bakınıyorum o uyurken işte
kızlar merhaba...biraz özel olacak belki ama size bi sorum var...daha doğrusu bi yakınımın sorusu, kendisinin bi subay talibi çıktı, gönlü de var gibi ama bazı soru işaretleri var kafasında...subaylar ne kadar maaş alıyor acaba? bi subayla evlilk zor mu? (tayin durumu,lojman,sosyal hayat vs)
kusura bakmayın nolur,böyle şeyler herkese sorulmuyor, cvp için şimdiden teşekkürler
mucux mucux
Hepimizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Dilercim hoş geldin canım iyi olmana sevindim şükür atlattın sonunda çok yorma elini yat dinlen sende enişte hallediyor nasılsa herşeyi keyfini çıkar bence Şeniz bend eçok öpüyorum seni
oo kimler gelmiş hoşgelmiş...nasılsınız efendim özlettin ablacım ...Herkese günaydınnnn .....
Bugünün ilk günaydını benden
canım benim tşk ederim evet elimi kullanmıyorum ama yeni yeni küçük küçük kullanmaya başladım ya doktorum agrı olur oynatma dedigi için kullanmadım cnm iyiyim yani merak etme bugun dikişlerimi göstermeye gidicem ...keyif yapıom kociş evde ya:)))
Rüyanaz nasıl oldu acaba inşallah daha iyidir elimi çok rahat kullanamıyorum diyordu ...
Ebuş naptı acaba az kaldı onunda doğuma inşallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce ....
Taze gelinler yine yok iyicene unuttular bizi gelsinler varya kulaklarını çekecem onların ..
Herkese ıyı geceler ciciler...
Ablacım doktora gıdıyorum sureklı,bugunde doktordan geldım bebişimde bende ıyıyız cok sukur... Dınlenıyorum o yuzden fazla gıremıyorum ama sızlerı cok özluyorum... Bayramdan sonra dedı doktorum dogum ıcın kontrollerım sıklastı,gelen gıden derken zaman gecıyor...Dualarınızı esırgemeyın saka bır yana korkuyorum dogumdan...
Yıne ara ara gırmeye calısrım,hepınızı cook cok opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?