Asker Eşleri

Ablacım herkes her zaman gelsin kapım sonuna kadar açık.. ama böyle resmiyet olunca geriliyo insan..yoksa misafir benim en çok sevdiğim şeydir.. sıkılıyorum burda çok..

İşte resmiyet olunca biraz zorlanıyor insan tabi buda çok doğal herhangi biri olsa varya bu kadar gerilmezsin inan .
Yokmu hiç öyle apartmanında filan komşun giden gelen bende öyleyim burada inan kapın bile çalınmıyor hiç

yok ablacım daha yaa.. akşama kadar evdeyim çok sıkıldım tek başıma..
bide kalabalık aileden geldim alışkın değilim sessizliğe..
off ankarammm çok özledim yaaa

yok ablacım daha yaa.. akşama kadar evdeyim çok sıkıldım tek başıma..
bide kalabalık aileden geldim alışkın değilim sessizliğe..
off ankarammm çok özledim yaaa

eşinin arkadaşları filan vardır onların eşleri filan gelmedilermi hiç sana
deme ya bende çok özledim ankarayı
bak orda olsaydın geldiğim zaman görüşürdük ne güzel olurdu

eşinin arkadaşları filan vardır onların eşleri filan gelmedilermi hiç sana
deme ya bende çok özledim ankarayı
bak orda olsaydın geldiğim zaman görüşürdük ne güzel olurdu

arkadaşları hep bekar ablacım..
valla ablacım ne güzel olurdu...
ne güzel dimi memleketimiz..

iyi akşamlar nasılsınız kuzu ya bandırma nasıl çok özledim orasını ya her hafta sonu oraya giderdik

ayyy bayılacağım bu ne böyle ablacım
ben yapamıyorum bunları sevmiyorum böyle şeyleri
bizi de bugün kolordu komutanı ile eşi,alay komutanı ile eşi ve tabur komutanı geldi ziyarete.
misafirlerimizi yazın bahçemizde güzel bir kamelya varora da kışın da küçük bir ev görünümündeki kışlık kamelyada agırlıyoruz.bugün de ora da agırladık pasta börek bişeyler hazırladık çok iyiydi ortam çok cana yakınlardı çok rahattım kızıma da bebek getirmişler hediye çok hoşuma gitti

öyleymiş canım ya bizim memlekettede hissedilmiş arada sallanıyordu oralar allah korusun herkesi

kızlar ıyı aksamlar
durduk yere elım kesıldı avucumun ıcı 5 tane dıkıs atıldı cuma gunu 3 aıle mısafırım gelıcek karakoldann ertelemekte ıstemıyorum cok ıyıler tasındıgımda cok yardımcı oldularrr bakalım nasıl gecek artık esım yapacak cay servısını :)) ama ona kalmaz hanımlar kalkar hazır alıcam artık ıkramlarııı offf

handancığım sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim, sağlık gibisi yok:13:

esmacığım sınavının iyi geçmesine çok sevindim. desene meslektaş olacağız. branş neydi canım[/B]

kuzucuğum hoşgeldin canım. davet işi içinde kolay gelsin. handancığım yazdıklarını okuyunca şaşkınlıktan ağzım açık kaldı canım. ben hiç böyle şeylerle karşılaşmadım. dilerim karşılaşmamda. kuzum bence kendini fazla kasma . doğal davran. .

Lacey iyi dersler sana öğrencilerin çok zorlamıyodur inşallah seni.rüyanaz sanada geçmiş olsun. AnneyimBen inşallah ataman yapılır canım.

teşekkürler harmoniciğim , zorlanmıyorum ama çok yoruluyorum. 1. sınıftan beri okutuyorum artık kendi çocuklarım gibi oldular. 2 gün önce rehberlik için müfettiş geldi sınıfıma. öğrencilerle dialoğum çok hoşuna gitti.

esmacığım çok geçmiş olsun canım. ev yemekleri ve pastaları yapan yerlerde tıpkı ev yapımı ikramlıklar yapılıyor. kendini fazla zorlama canım.

Son düzenleme:
nılgun ablacım tsk ederım ben brans ogretmenıyım muhasebe tıcaret lısesıı olucak ınsallahh :))

valla ablacım gournmez kaza ıste cok sagol ıyı dıleklerın ıcın burdada oyle yer yok arkadasım ben yaparım yarın sana gelırım dedı bı kacta hazır aldıkmı tamam

handan ablacım bende hıc karsılasmadım oyle gelen mısafırle bolge komutanın esı geldı alay komutanın esıyle cay bahcesınde agırladık oyle ayrı tepsılerde vermedık aman basa gelmesın bende kuzu gıbı cok stres yapardım

inşallah ablacım..

inşallah canım ya çok isterim bende

iyi akşamlar nasılsınız kuzu ya bandırma nasıl çok özledim orasını ya her hafta sonu oraya giderdik

iyi akşamlar dilekcimm bebiş nasıl iyimi

Canımcım evde ağırlayınca böyle oluyor genelde ama dışarıda olunca bu kadar stres yaşamıyorsun işte birde paşa eşi olunca daha dikkatli olmak gerekiyor herşeye biz izmirdeyken bir arkadaşımın evine gidilmişti be gitmedim gerçide her şeye özen göstermek gerekiyor

geçmiş olsun esmacım ertele olmazsa misafirlerini ya

çok teşekkürler nilgüncüm nihayet temizçıktı sonuçlar
misafirler ağır ama canımcım birazda kişilikle ilgili bence yapsan bir türlü yapmasan bin türlü işte

esmacım dediğim gibi dışarıda aüırlamak daha farklı ve kolay ama eve gelince biraz daha zorlaşıyor inan bizim komutanın eşinede ayrı tepsiyle çay kahve ikram edilirdi

[/B]

bende asker eşiyim aranıza yeni katıldım

handan ablacım iyi çıkmış sonuçlar gözün aydın çok sevindim
anneyim ben çok geçmiş olsun çok kötü yerden kesilmiş çok dikket et dikişlerin açılmasın cnm

günaydınlar..

esmacım geçmiş olsun.. handan ablacım senide yeni okudum çok geçmiş olsun..

nilgün ablacım öyle yapıcam doğal olucam vala dün çok düşündüm sadece istedikleri gibi
servisi ayrı tutucam handan ablamın dediklerine dikkat edicem gerisini kasmıycam valla

günaydın kuzucum çok saol canım geçti çok şükür
sen rahat ol yeter gerisi gelir zaten canım
bizede haber ver ama gittikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…