şifa duası
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbi...l'kulubi ve devaiha ve afiyetil, abdani ve şifaiha ve nuril'ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
ablacım kızım iyi şimdi uyuyolar abi kardeş
annelerimizin hakkını nasıl öderiz bunu daha iyi anlıyorum ev hanımı olunca ..eşin bebek gibi oluyor temizlik ..yemek ilgi hepsi ayrı ugraşannecimi çok özledim .babamı kardeşlerimi herkez burnumda tütüyor 1.5 ay olmadan ayrılalı
slm lar bayanlar
handan ablam ebrum gülşahım esram herkezi çok özledim pc de sorun vardı giremedim( eşim yanımda sürekli gezdik burası çokta korkulcak biyer degil mesafeni bildikten sonra ...düşündügümden dahada güzel tabi eşin yanında olunca
annelerimizin hakkını nasıl öderiz bunu daha iyi anlıyorum ev hanımı olunca ..eşin bebek gibi oluyor temizlik ..yemek ilgi hepsi ayrı ugraşannecimi çok özledim .babamı kardeşlerimi herkez burnumda tütüyor 1.5 ay olmadan ayrılalı
günaydın hayırlı cumalar
nasılsın ablamm.sonuçların tertemiz miss gibi çıkmış çok sevindim
ablam eşim nasipse ocak ayının son haftası gelecek.
ablacım dikişlerim pazartesi alınacak...dün gittim doktora iyiyim saol....
Selam hanımlarrr herkesler iyidir umarım sabahtan hastaneye gittim geldim meme ultrasonum çekilmişti sonuçlar temiz çıktı çok şükür kurtardım yani ..
Ebrucum az kaldı seninde canım bebişim ve senin iyi olmana çok sevindim canım dikkat et sen yinede dinlen bolcana..
Dilercim dikişler bugün alınmayacak demi sende çok yorma elini keyfini çıkar koçişinle canım ..
Kuzukapamam ne haber fıstık sen neler yapıyon sınava girmiştin demi sende nasıl sonuçlar
cnm teşekkürler............esmacım,dilercim sizlere ve bütün şifa bekleyenlere gelsin.:90:
Ebru ne yptı acaba ya onunda az kaldı doğuma
Kuzu bugün çok meşgul olacak misafirleri geliyor bugün
Dilercik nasıl oldu acaba eli daha iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?