Asker Eşleri

şifa duası
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbi...l'kulubi ve devaiha ve afiyetil, abdani ve şifaiha ve nuril'ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

slm canlarım... kaç gündür uyku tutmuyor. artık günlerde geçmiyor. 25 gün oldu oldu hala ne zaman gelecekleri bile belli değil o gittiğinde olmayan karnım onun yoklugunda çıktı biraz bebegimizin hareketlerini gördüm ultrasonda ona söyleyemedim bile o kadar üzülürkü ben göremedim diye. ayın 10 da 3 taramam var cinsiyetide belli olacak söyleme bana ögrenince dedi ben gelince kendim görmek istiyorum yavrumu dedi. bayramdan önce gelirler inş..

serpilcim senide allah kavuştursun tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
naz sende hoşgeldin aramıza

Günaydın hanumlar cumanız mübarek olsun ...
Serpilcim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini eşinde gelir canım merak etme bayramda beraber olursunuz .
Dilekcim ne haber kızın nasıl iyimi

Ebru ne yptı acaba ya onunda az kaldı doğuma
Kuzu bugün çok meşgul olacak misafirleri geliyor bugün
Dilercik nasıl oldu acaba eli daha iyidir umarım

slm lar bayanlar
handan ablam ebrum gülşahım esram herkezi çok özledim pc de sorun vardı giremedim ( eşim yanımda sürekli gezdik burası çokta korkulcak biyer degil mesafeni bildikten sonra ...düşündügümden dahada güzel tabi eşin yanında olunca

annelerimizin hakkını nasıl öderiz bunu daha iyi anlıyorum ev hanımı olunca ..eşin bebek gibi oluyor temizlik ..yemek ilgi hepsi ayrı ugraş annecimi çok özledim .babamı kardeşlerimi herkez burnumda tütüyor 1.5 ay olmadan ayrılalı

alışılıyo.ilk yıllar bende çok zorlanmıştım.yıllar geçtikçe insanın yüreği katılaşıyo,yada alışkanlık oluyo

selam eylemcim nasılsın canım alıştın demi oralara artık :90:

özlenmezmi hiç eylemcim hemde nasıl özleniyor ama zamanla alışıyorsun yanlızlığa inan herşeyini tek başına yapıyorsun tek olmaya alışıyorsun çünkü

günaydın hayırlı cumalar

günaydın canım sanada hayırlı cumalar olsun

ablacım dikişlerim pazartesi alınacak...dün gittim doktora iyiyim saol....
esmacım,dilercim sizlere ve bütün şifa bekleyenlere gelsin.:90:
cnm teşekkürler............

Ebru ne yptı acaba ya onunda az kaldı doğuma
Kuzu bugün çok meşgul olacak misafirleri geliyor bugün
Dilercik nasıl oldu acaba eli daha iyidir umarım

iyiyim canım benim düşüncel ablam saol..
günaydın herkese hayırlı cumalar esmacım geçmiş olsun cnm handan ablacım test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…