Asker Eşleri

günaydın kuzucum çok saol canım geçti çok şükür
sen rahat ol yeter gerisi gelir zaten canım
bizede haber ver ama gittikten sonra

vericem ablacım.. yarın 13:30 da gelicekler..bugün temizlik yapıcam kekide akşam yapıcam başka bişeye cesaret edemiyorum çünkü fırınımın huyunu bilmiyorum henüz daha bişey pişirmedim..

vericem ablacım.. yarın 13:30 da gelicekler..bugün temizlik yapıcam kekide akşam yapıcam başka bişeye cesaret edemiyorum çünkü fırınımın huyunu bilmiyorum henüz daha bişey pişirmedim..

zaten tatlı istediler demi sende kek yapacan yeter o zaman bekliyoruz haberleri senden

bende asker eşiyim aranıza yeni katıldım

Hoşgeldin canım aramıza uşaktamısın sen yoksa memleketmi Uşak senin.

Lacey sevindim çok zorlanmadığına ama yorucu olur tabi kolay değil okadar çocukla uğraşmak öğretmek.Mesleğiniz çok kutsal çookk.

Anneyimben canım geçmiş olsun çok derin değildir umarım görünmez kaza işte.İçim bi tuhaf oldu.

Kuzu tekrardan Allah kolaylık ve sakinlik versin inşallah.Gittikten sonra haber verirsin bizede.

Handan ablacım yeni smileyler güzelmiş :83: bu benim kıza benziyor

harmonım sagol canım degın kesılmıs allahtan sınıre az kalmaz damar kesılmemıs dıkıs atıldı ıste gorunmez kaza

kocıs yemege goturecek bırazdann e yemek yapamıyorum bugunde yemege cıkalım dedxı tamam dedım :))

selam kızlar bende daha 1 aylık evli olan bi asker eşiyim ve yeni üyeyim umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz iyi akşamlaaaarrr

yeni smileler nasıl ama

:78: :79: :83::86: :95:

handancığım gerçekten çok sevimliler yazmadan sadece simillerle bile yazışılabilir :92:

kocıs yemege goturecek bırazdann e yemek yapamıyorum bugunde yemege cıkalım dedxı tamam dedım :))

afiyet olsun esmacığım

selam kızlar bende daha 1 aylık evli olan bi asker eşiyim ve yeni üyeyim umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz iyi akşamlaaaarrr

hoşgeldin aramıza burda güzel paylaşımlarımız var. eminim sende seveceksin

slmmmmm güzelliklerrrr ben geldim:):)

eylemciğim hoş geldin.ne haber günlerin nasıl geçiyor

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza burda güzel paylaşımlarımız var. eminim sende seveceksin

hoşbulduuuukkkk :))

kızlaaaar sizlere bir sorum var. ben lojmanda oturuorum evime yerleşeli daha 2 hafta oldu ama kimseyle tanışamadım. sadece karşı komşum hoşgeldin dedi. birde dedikodu ortamı çok diye birçok kişi uyardı dikatli ol diye.aranızda hiç lojmanda oturan oldumu? dedikodu falan doğru mu? ve bana tavsiyeleriniz neler ?

Daha erken tabi gelirler nasılsa komşularında dedikodu olayına gelince maalesef her yerde var bunun önüne geçemezsin zaten kendini bilen insan bunu yapmaz ben 14 yıl oturdum lojmanda arkadaşlarımıda her zaman seçerek görüştüm hiç te sıkıntı yaşamadım

nazcım ALLAH bir yastıkta kocatsın.ben lojmandayım5.senem ağzını kapalı tutarsan,3maymunu oynarsan,mikser gibi gördüğün kadınlardan uzak durursan,çokda sıcak kanlı davranmazsan,psikolojik sorunları olan bayanlardan uzak durursan,eşin ve senle ilgili özel konularda hiç konuşmazsan,zırt pırt evine girip çıkandan hoşlanmazsannnn meraketme başına birşeycik gelmezz.
lojman ortamında çok dikkatli ol tatlım.
ALLAH kötülerin şerrinden korusun:92:

selam.bizim lojmandan 2 arkadaşım geçen yıl malatyaya gitti.seda ve zekiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…