günaydın kuzucum çok saol canım geçti çok şükür
sen rahat ol yeter gerisi gelir zaten canım
bizede haber ver ama gittikten sonra
vericem ablacım.. yarın 13:30 da gelicekler..bugün temizlik yapıcam kekide akşam yapıcam başka bişeye cesaret edemiyorum çünkü fırınımın huyunu bilmiyorum henüz daha bişey pişirmedim..
bende asker eşiyim aranıza yeni katıldım
slmmmmm güzelliklerrrr ben geldim:):)
yeni smileler nasıl ama
:78: :79: :83::86: :95:
kocıs yemege goturecek bırazdann e yemek yapamıyorum bugunde yemege cıkalım dedxı tamam dedım :))
selam kızlar bende daha 1 aylık evli olan bi asker eşiyim ve yeni üyeyim umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz iyi akşamlaaaarrr
selam şekerler iyi geceler herkese naz8 hoş geldiniz aramıza
kızlaaaar sizlere bir sorum var. ben lojmanda oturuorum evime yerleşeli daha 2 hafta oldu ama kimseyle tanışamadım. sadece karşı komşum hoşgeldin dedi. birde dedikodu ortamı çok diye birçok kişi uyardı dikatli ol diye.aranızda hiç lojmanda oturan oldumu? dedikodu falan doğru mu? ve bana tavsiyeleriniz neler ?
kızlaaaar sizlere bir sorum var. ben lojmanda oturuorum evime yerleşeli daha 2 hafta oldu ama kimseyle tanışamadım. sadece karşı komşum hoşgeldin dedi. birde dedikodu ortamı çok diye birçok kişi uyardı dikatli ol diye.aranızda hiç lojmanda oturan oldumu? dedikodu falan doğru mu? ve bana tavsiyeleriniz neler ?
Arkadaşım gideceğiniz şehrin lojmanına göre değişir.Oturacağınız 3+1 mi olacak 2+1 mi olacak ona göre bile değişir.Ben Ankaradada lojmanda kaldım yeni yapılan binalar güzeldi ama eski binalar eh işte.Ama mutfak dolapları falan yenilenmişti tabikide.şİmdi Malatya'dayım evler sırayla tadilat yapılıyor.3+1 ler çok güzel oldu.Mutfakları son model oldu.Çok hoş.Ama ben 2+1 deyim puanımız buraya yetti daha öncede lojmanda oturduğum için.Benim evim ufak ve çok bakımsızdı.Girmeden önce biraz bakım yaptık.Ne bileyim yerlere serflor döşettik güzel oldu.Ama hiç bir lojman oturulamayacak durumda değildir herhalde.Diğer şehirler ne durumda bilmiyorum.Ama lojmanın rahatlığı güzelliğide hiçbiyerde yok.Özellikle Malatya için söylüyorum.Herşeyden önce güveni çocuklar rahat rahat gezebiliyorlar.Çay bahçeleri kafeterya marketi, havuzu,spor salonları,revir,postane,kuaför,terzi,ayakkabıcısı vs. hepsi içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?