Asker Eşleri

selam.bizim lojmandan 2 arkadaşım geçen yıl malatyaya gitti.seda ve zekiye

Merhaba pelincan lojmandamı oturuyor onlarda.Karamı havacılarmı?2 isimdede tanıdığım yok malesef.Bende geçen sene geldim buraya.

İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz canım.Allahım sağlıkla sıhhatle analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah.

Hepinizin cuması mübarek olsun

amin cnm hepimizi korusun inşallah. bakalım bugün ilk defa tanışacağım onlarla umarım güzel geçer dualarınızı bekliorıummm...

canım seni çooooook iyi anlıorum bende evleneli 1 ay oldu bi baktım bütün sorumlluk benim üstümde. özellikle eşim görevdeyken evde ilk yalnız kaldığım gün açtım gurbet türküleri hem dinledim hem ağladım... ama herşeye rağman rabbime şükrediyorum eşimi çooooooooook seviyorum

lojman konusunda bütün yazdıklarına katılıyorum:81:

serpilciğim Allah kolaylık versin. dilerim bayramda eşinle birlikte olursunuz

hoşgeldin eylemciğim , güzel vakit geçirmen çok güzel. insan sevdiği insanla birlikte olunca heryer güzel

ablacım dikişlerim pazartesi alınacak...dün gittim doktora iyiyim saol....

cnm teşekkürler..........
...
yeniden geçmiş olsun canım:81:

selammmmmm şekerlerrrr

merhaba handancığım :13:

Kuzucummmm nerdesin ne yaptın nasıl geçti günün canım

kuzum hadi seni bekliyoruz. günün nasıl geçti :82:

selamlar herkeze :80: nasılsınız?çok özledim hepinizi

handan ablacım sonuçlarının temiz cıkmasına çok sevindim

esmacım,dilercim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

ebuşummmm nasılsın?az kaldı dimi doğuma

kuzummm tatlım allah kolaylık versin merak etme sen üstesinden gelirsin

eylemcim nasılsın tatlım özledim seni yaa bir karşılaşamadık senınle:84:kendine çok iyi bak öpüyorum seni

öpüyorum hepinizi yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler

Hepinize iyi akşamlar hanımlar...
Bugün kk olarak darülacezeye gittik ziyarate çok güzel geçti günümüz ikramlıklar hazırladık onlara çok mutlu oldular bende çok kötü oldum çok duygulandım ama ..

Kuzucummmm nerdesin ne yaptın nasıl geçti günün canım

kuzum hadi seni bekliyoruz. günün nasıl geçti :82:

geldim geldim :79:

ablacım benin daha netim olmadığı iin komşudan bağlanıyoruz,onunda her zaman wirelessı açık olmuyor.. birlik komutanın eşi işi ıktığı için gelemedi filo komutanının ve harekat subayının eşi geldi.. çok sıcak kanlıydılar beklediğimden çok daha sıcak geçti..

selam canım güzel geçmiş hadi gözün aydın olsun sevindim

handancığım ,ne güzel bir ziyaret yapmışsınız. ist olsaydım bende gelmek isterdim. Bu tür kurumlara aslında sık sık gidip ziyaret etmek lazım ama bende çok duygulanıyorum.

kuzum geçmiş olsun ,güzel bir şekilde atlatmışsın:13:

Canım öyle oldu çok güzel bir gün geçirdik hepimizde ama yinede o yorgun yüzleri görmek varya işte orada tıkanıp kalıyorsun .
Bir tane bayan nasıl sarıldı bana varya ağlıyor içim yanıyor kızım dedi gelde dayan işte buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…