selam.bizim lojmandan 2 arkadaşım geçen yıl malatyaya gitti.seda ve zekiye
slm canlarım... kaç gündür uyku tutmuyor. artık günlerde geçmiyor. 25 gün oldu oldu hala ne zaman gelecekleri bile belli değil o gittiğinde olmayan karnım onun yoklugunda çıktı biraz bebegimizin hareketlerini gördüm ultrasonda ona söyleyemedim bile o kadar üzülürkü ben göremedim diye. ayın 10 da 3 taramam var cinsiyetide belli olacak söyleme bana ögrenince dedi ben gelince kendim görmek istiyorum yavrumu dedi. bayramdan önce gelirler inş..
nazcım ALLAH bir yastıkta kocatsın.ben lojmandayım5.senem ağzını kapalı tutarsan,3maymunu oynarsan,mikser gibi gördüğün kadınlardan uzak durursan,çokda sıcak kanlı davranmazsan,psikolojik sorunları olan bayanlardan uzak durursan,eşin ve senle ilgili özel konularda hiç konuşmazsan,zırt pırt evine girip çıkandan hoşlanmazsannnn meraketme başına birşeycik gelmezz.
lojman ortamında çok dikkatli ol tatlım.
ALLAH kötülerin şerrinden korusun:92:
annelerimizin hakkını nasıl öderiz bunu daha iyi anlıyorum ev hanımı olunca ..eşin bebek gibi oluyor temizlik ..yemek ilgi hepsi ayrı ugraşannecimi çok özledim .babamı kardeşlerimi herkez burnumda tütüyor 1.5 ay olmadan ayrılalı
selam ankaram kuzunun sorununa cevap yazamadım çünkü daha yeni okudum )))))))))) hepinizi öptüm
nazcım ALLAH bir yastıkta kocatsın.ben lojmandayım5.senem ağzını kapalı tutarsan,3maymunu oynarsan,mikser gibi gördüğün kadınlardan uzak durursan,çokda sıcak kanlı davranmazsan,psikolojik sorunları olan bayanlardan uzak durursan,eşin ve senle ilgili özel konularda hiç konuşmazsan,zırt pırt evine girip çıkandan hoşlanmazsannnn meraketme başına birşeycik gelmezz.
lojman ortamında çok dikkatli ol tatlım.
ALLAH kötülerin şerrinden korusun:92:
slm canlarım... kaç gündür uyku tutmuyor. artık günlerde geçmiyor. 25 gün oldu oldu hala ne zaman gelecekleri bile belli değil o gittiğinde olmayan karnım onun yoklugunda çıktı biraz bebegimizin hareketlerini gördüm ultrasonda ona söyleyemedim bile o kadar üzülürkü ben göremedim diye. ayın 10 da 3 taramam var cinsiyetide belli olacak söyleme bana ögrenince dedi ben gelince kendim görmek istiyorum yavrumu dedi. bayramdan önce gelirler inş..
slm lar bayanlar
handan ablam ebrum gülşahım esram herkezi çok özledim pc de sorun vardı giremedim( eşim yanımda sürekli gezdik burası çokta korkulcak biyer degil mesafeni bildikten sonra ...düşündügümden dahada güzel tabi eşin yanında olunca
yeniden geçmiş olsun canım:81:ablacım dikişlerim pazartesi alınacak...dün gittim doktora iyiyim saol....
cnm teşekkürler..........
...
selammmmmm şekerlerrrr
Kuzucummmm nerdesin ne yaptın nasıl geçti günün canım
slm lar bayanlar
handan ablam ebrum gülşahım esram herkezi çok özledim pc de sorun vardı giremedim( eşim yanımda sürekli gezdik burası çokta korkulcak biyer degil mesafeni bildikten sonra ...düşündügümden dahada güzel tabi eşin yanında olunca
Kuzucummmm nerdesin ne yaptın nasıl geçti günün canım
kuzum hadi seni bekliyoruz. günün nasıl geçti :82:
geldim geldim :79:
ablacım benin daha netim olmadığı iin komşudan bağlanıyoruz,onunda her zaman wirelessı açık olmuyor.. birlik komutanın eşi işi ıktığı için gelemedi filo komutanının ve harekat subayının eşi geldi.. çok sıcak kanlıydılar beklediğimden çok daha sıcak geçti..
Hepinize iyi akşamlar hanımlar...
Bugün kk olarak darülacezeye gittik ziyarate çok güzel geçti günümüz ikramlıklar hazırladık onlara çok mutlu oldular bende çok kötü oldum çok duygulandım ama ..
geldim geldim :79:
ablacım benin daha netim olmadığı iin komşudan bağlanıyoruz,onunda her zaman wirelessı açık olmuyor.. birlik komutanın eşi işi ıktığı için gelemedi filo komutanının ve harekat subayının eşi geldi.. çok sıcak kanlıydılar beklediğimden çok daha sıcak geçti..
handancığım ,ne güzel bir ziyaret yapmışsınız. ist olsaydım bende gelmek isterdim. Bu tür kurumlara aslında sık sık gidip ziyaret etmek lazım ama bende çok duygulanıyorum.
kuzum geçmiş olsun ,güzel bir şekilde atlatmışsın:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?