- 20 Mart 2008
- 142.049
- 214.152
- 1.423
- 60
günaydın arkadaşlar , ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ
sabah okulda yapılan anma törenine gittim. konuşmamı yaptım :81: şimdi evdeyim birazdan yeniden okula döneceğim. anma törenimiz çok güzel oldu. yine gözlerim doldu. O büyük insanı her zaman kalbimizde yaşatıyoruz. bugün bütün derslerimizde atamız ile ilgili etkinliklere yer vereceğim
handancığım , dövmeyi bende seviyorum . ama yaptırmaya cesaret edemiyorum. bugün yaptırırsan foto bekliyorum
ebruyu bende merak ettim. belkide miniğini kollarına almıştır
görüşmek üzere
merhabalarr..
yüce atamızızn ruhu şad olsun mekanı cennet olsun inşallah..
handan ablam Kemal Atatürk dövmesi süper fikir valla yakışır sana..günlük klasik işlerimi bitirdim sizlere bakayım dedim kimsecikler yok sanırım..:26:
Ablacım evet ya yapılacaksa dövme Atamın dövmesi olması lazım.İmzasıda güzel fikir ama çok pahalı demişler hakkaten yaa.Atamı saygıyla anıyoruz ve gerçekten onu unutturmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz.
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar herkese netten dövme yapan biryer buldum banada yakın arayacağım atatürk imzasını istiyordum eğer yapılıyorsa gidip yaptırmak istiyorum bugün
Öğretmenim sizin önünüzdede saygıyla eğiliyoruz.Atatürk'e ve cumhuriyetimize senin gibi öğretmenler sahip çıkarsa çocuklarımızda sizler ve bizler gibi yetişir.Sanada tşk.ediyorum herkes adına lacey.günaydın arkadaşlar , ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ
sabah okulda yapılan anma törenine gittim. konuşmamı yaptım :81: şimdi evdeyim birazdan yeniden okula döneceğim. anma törenimiz çok güzel oldu. yine gözlerim doldu. O büyük insanı her zaman kalbimizde yaşatıyoruz. bugün bütün derslerimizde atamız ile ilgili etkinliklere yer vereceğim
handancığım , dövmeyi bende seviyorum . ama yaptırmaya cesaret edemiyorum. bugün yaptırırsan foto bekliyorum
ebruyu bende merak ettim. belkide miniğini kollarına almıştır
görüşmek üzere
Ablacım evet ya yapılacaksa dövme Atamın dövmesi olması lazım.İmzasıda güzel fikir ama çok pahalı demişler hakkaten yaa.Atamı saygıyla anıyoruz ve gerçekten onu unutturmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz.
Öğretmenim sizin önünüzdede saygıyla eğiliyoruz.Atatürk'e ve cumhuriyetimize senin gibi öğretmenler sahip çıkarsa çocuklarımızda sizler ve bizler gibi yetişir.Sanada tşk.ediyorum herkes adına lacey.
slm lar bayanlar
handan ablam ebrum gülşahım esram herkezi çok özledim pc de sorun vardı giremedim( eşim yanımda sürekli gezdik burası çokta korkulcak biyer degil mesafeni bildikten sonra ...düşündügümden dahada güzel tabi eşin yanında olunca
slm k k nın en güzel asker eşleri. bendeki son gelişmelr
hala eşim gelmedi 28 gündür yok
hala ne zaman dönecekleriyle ilğili bir haber yok
günün güzel haberi benim bir kızım olacak
uyku seanslarıda devam ediyor yine her zamnki gibi pc açar açmaz gözlerim kapanmaya başkadı
fazla giremememin sebebide bu öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
iyi akşamlar arkadaşlar , harmoni ve handancığım çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. çocuklara bu yaşta vermek lazım bazı değerleri. o kadar güzel kavrıyorlarki.
bugün Atatürk' e mektup yazmalarını istemiş. bir tanesi " keşke senin (Atatürk 'ün) manevi oğlun olsaydım " yazmış. çok güzel mektuplar yazmışlar. daha 9 yaşındalar ama yürekleri kocaman:98:
internette böyle bi yazıyla karşılaştım sizlerle paylaşmak istedim
bilirmisin nedir asker eşi olmak
bir çeşit memuriyettir. üstelik bunun için ne maaş alırsınız ne de sosyal güvenceniz vardır.
__aslında hiç de katılmak istemediğiniz üst rütbelilerin her yemeğine, kokteyline, resepsiyonuna katılmak,
__eşinizle kanlı bıcaklı olsanız dahi o resepsiyonlarda komutandan sonra rütbe sırasına göre dansa kalkmak,
__sizden daha alt rütbede görev yapan her personelin özel günlerinde * mutlaka ziyarete gitmek,
__her bayramda hazır kıta beklemek,
__ eşinizin en özel anınızda da olsa gelen telefonu yanıtlaması gerektiğini bilmek ve bunu anlayışla karşılamak,
__iki yılda bir tüm eşyalarınızı toplamak, paketlemek, bir hafta sonra başka bir yerde açmak
__ön balkona çamaşır asamamak,
__resmi bayramlarda arka balkona da çamaşır asamamak,
__eşiniz operasyondayken kafayı yemek üzere de olsanız gene de asker eşi olarak metin olmak ve birinci maddede bahsedilen her resepsiyona, davete, çaya, toplantıya saçınız fönlü, makyajınız yapılı gitmek,
__bir gün eşinizin ölüm haberini getirirler mi korkusuyla lojmanlarda gezen ambulansları korkuyla izlemek, sizin apartmanın önünde durmayınca derin bir nefes almak,
o ambulansın belki de eşinizin yanındaki diğer rütbelinin evinin kapısında duracağı gerçeğini görmezden gelmek,
__bir gün, eşiniz yerine, evlendiğiniz ilk andan beri boynunda taşıdığı künyesi size teslim edilince metin olmak, eşinizi asker selamı ile uğurlamaktır.
ASKER EŞİ OLMAK…
Asker eşi olmak, gururdur.
Asker eşi olmak, sabırlı, fedakâr ve cesur olmaktır.
Asker eşi olmak, çocuğuna hem anne, hem de baba olmaktır.
Asker eşi olmak, şehit olmayı şeref sayan yiğidine aşık olmaktır.
Asker eşi olmak, aile bütünlüğünü sağlamak, her yerde yiğidinin yanında olmaktır.
Asker eşi olmak, şevkle görevini yapması için yiğidine cesaret vermektir.
Asker eşi olmak, yalnız şehit anası veya şehit eşi değil gerektiğinde VATAN uğruna ŞEREFSİZ, KAHPE KURŞUNA hedef olmaktır.
Asker eşi olmak, kelimelerin kifayetsiz kaldığı anda göklerde parlayan yıldız gibi BAYRAK olmaktır.
aynen katılıyorum yazı sahiplerine teşekkürler hele bu seferki tayin epey can yaktı zar zor yerleştim tabiki şartlar bu evdende çıkmamı gerektiriyor şu anda dinlenme moduna geçtik bir yere bağlı olamamak çok zor rüzgar nerye savururusa ordasın
aynen katılıyorum yazı sahiplerine teşekkürler hele bu seferki tayin epey can yaktı zar zor yerleştim tabiki şartlar bu evdende çıkmamı gerektiriyor şu anda dinlenme moduna geçtik bir yere bağlı olamamak çok zor rüzgar nerye savururusa ordasın
herkes böyle şeyler söyleyince korkuyorum açıkçası daha 5 aylık evliyim mayısta tayin çıkma ihtimali şarka gidicez neresi çıkacak nasıl olacak evi nasıl taşicaz ya eşimin beni götüremeyeceği bi yer çıkarsa diye düşünmekten kafayı yicem ne kadar zor bişey, sevgi herşeyin üstesinden geliyor ama korkuyorum daha buraya alışamadım :83:
hayırlısı olsun canım kendin diyorsun sevgi herşeyin üstünde geliyor herşeye alışıyorsun ayrılığada cantan sırtında gezmeyede yeterki sağlık olsun
cnm hayırlı olsun tain görmüşsünüz bizimkide ara taindi ya diyarbakır gerçekten çok zor oluyo ekimde görmüştük bizde...malsef ara tayin gördük ankardan yan komşuya geçtik eskişehire memleketime ara tayin olunca çok zor oldu okuların açılması eşyayı iki günde topladım kaçar gibi ankaradan göç ettik kutuların halini tahmin edemezdiniz arkadaşlarımla vedalaşamadım bile öyle böyle derken bir ay geçti ankara sondu bizim için emekli oluruz diyorduk birde eses görmek varmış hayırlısı ama yüreğim hala geride bıraktıklarımda arkadaşlarımda alışabilmek zor olacak
Günaydın şekerler hayırlı sabahlar hepinze yarın akşam kızım geliyorbayram tatili için 10 gün kalıp dönecek bugünde son viz sınavı var allah yardımcıları olsun tüm evlatlarımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?