Asker Eşleri

Günaydın nilgüncümm ..

Ne mutlu sana törende konuşma yapmışsın gurur duyamak mükün değil zaten.
Şimdiaradım dövmeyici fiatı çok geldi 200 lira dedi benim bulduğum taksimdeydi daha önce gidip konuşmuştum ücretsiz yapıyoruz demişti şimdilik kaldı yani.
Taksime gidersem orada yaptırırım artık kızımda gelecek cumartesi onunla gidebilirsek gideriz resimi çeker koyar sayfaya ben blmiyoru resim işini çünkü...

merhabalarr..

yüce atamızızn ruhu şad olsun mekanı cennet olsun inşallah..

handan ablam Kemal Atatürk dövmesi süper fikir valla yakışır sana..günlük klasik işlerimi bitirdim sizlere bakayım dedim kimsecikler yok sanırım..:26:

selam elmascım nasılsın yaptırcam ya çok istiyorum canım taksimde var bir yer olmazssa orada yaptırırım

ne yaptın nasıl geçiyor günler alıştın mı istanbula biraz kalabalık ve gürültülü bir şehir

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar herkese netten dövme yapan biryer buldum banada yakın arayacağım atatürk imzasını istiyordum eğer yapılıyorsa gidip yaptırmak istiyorum bugün
Ablacım evet ya yapılacaksa dövme Atamın dövmesi olması lazım.İmzasıda güzel fikir ama çok pahalı demişler hakkaten yaa.Atamı saygıyla anıyoruz ve gerçekten onu unutturmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz.
Öğretmenim sizin önünüzdede saygıyla eğiliyoruz.Atatürk'e ve cumhuriyetimize senin gibi öğretmenler sahip çıkarsa çocuklarımızda sizler ve bizler gibi yetişir.Sanada tşk.ediyorum herkes adına lacey.

Evet ya biraz pahalı dediler başka bir yer var orayda soracağım hatta imza üzerine resminide yapıyorlar

iyi akşamlar arkadaşlar , harmoni ve handancığım çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. çocuklara bu yaşta vermek lazım bazı değerleri. o kadar güzel kavrıyorlarki.
bugün Atatürk' e mektup yazmalarını istemiş. bir tanesi " keşke senin (Atatürk 'ün) manevi oğlun olsaydım " yazmış. çok güzel mektuplar yazmışlar. daha 9 yaşındalar ama yürekleri kocaman:98:

eylemcim canım benim giremiyom ben pek fazla demek geldin hakkariye ha nerdesin şimdi yüksek ovadamı merkezde olsan görüşürdük kız tüh neyse kısmet bakalım

slm k k nın en güzel asker eşleri. bendeki son gelişmelr
hala eşim gelmedi 28 gündür yok
hala ne zaman dönecekleriyle ilğili bir haber yok
günün güzel haberi benim bir kızım olacak
uyku seanslarıda devam ediyor yine her zamnki gibi pc açar açmaz gözlerim kapanmaya başkadı
fazla giremememin sebebide bu öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

Serpilcimmmm günaydın canım nasılsın nasıl geçiyor hamileleik bir sorun yoktur umarım çok sevindim ya kızın olacakmış ben sana demiştim demi kızın olacak diye eşinde bayrama gelir inşallah canım ya sen yeterki kendine ve bebişine çok iyi bak canım bende çok öpüyorum seni :90:

Günaydın nilgüncüm ..
Çok güzel yazmış miniğimiz bu yaşta bunu düşünmek ve dile getirmek bile inanılmaz bir duygu herhalde.
Bu birazda aileden kaynaklı diye düşünüyorum çocuğa ne verirsen onu alır zaten helal olsun diyorum miniğimize

aynen katılıyorum yazı sahiplerine teşekkürler hele bu seferki tayin epey can yaktı zar zor yerleştim tabiki şartlar bu evdende çıkmamı gerektiriyor şu anda dinlenme moduna geçtik bir yere bağlı olamamak çok zor rüzgar nerye savururusa ordasın

Eylülcüm selam nasılsın canım ankaradamısınız yine ara tayin çıktı herhalde

herkes böyle şeyler söyleyince korkuyorum açıkçası daha 5 aylık evliyim mayısta tayin çıkma ihtimali şarka gidicez neresi çıkacak nasıl olacak evi nasıl taşicaz ya eşimin beni götüremeyeceği bi yer çıkarsa diye düşünmekten kafayı yicem ne kadar zor bişey, sevgi herşeyin üstesinden geliyor ama korkuyorum daha buraya alışamadım :83:

kızlar nasılsınızzz umarım hepınız ıyısınızdırr

bızde ıyıyız aynı degısen bısey yok :))

eylulcum canım ara tayımnmı gordunuz tatlım ya valla daha bellı sure gecmeden gozum yemıyo tasınmayııı

malsef ara tayin gördük ankardan yan komşuya geçtik eskişehire memleketime ara tayin olunca çok zor oldu okuların açılması eşyayı iki günde topladım kaçar gibi ankaradan göç ettik kutuların halini tahmin edemezdiniz arkadaşlarımla vedalaşamadım bile öyle böyle derken bir ay geçti ankara sondu bizim için emekli oluruz diyorduk birde eses görmek varmış hayırlısı ama yüreğim hala geride bıraktıklarımda arkadaşlarımda alışabilmek zor olacak

hayırlısı olsun canım kendin diyorsun sevgi herşeyin üstünde geliyor herşeye alışıyorsun ayrılığada cantan sırtında gezmeyede yeterki sağlık olsun

hayırlısı olsun canım kendin diyorsun sevgi herşeyin üstünde geliyor herşeye alışıyorsun ayrılığada cantan sırtında gezmeyede yeterki sağlık olsun

herşeyin hayırlısı diyerek avutuyorum kendimi ama bi yandanda çok korkuyorum ya beni götüremeyeceği biyer çıkarsa ben ayrı kalamam naparım o zaman. geçen hafta bi 6 gün tatbikatı vardı nasıl dayandım bi ben bi allah bilir.

Günaydın şekerler hayırlı sabahlar hepinze yarın akşam kızım geliyor bayram tatili için 10 gün kalıp dönecek bugünde son viz sınavı var allah yardımcıları olsun tüm evlatlarımızın

cnm hayırlı olsun tain görmüşsünüz bizimkide ara taindi ya diyarbakır gerçekten çok zor oluyo ekimde görmüştük bizde...

ablacım günaydın gözün aydın balım allah kavuştursun hadi çok sevindim..
günaydın herkese hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…