Asker Eşleri

yok düşüncene saygı duyarım yanlış anlamam ama böyle sert çıkmana gerek yok... sadece burdaa bazı kişleri kendime yakın hissettiğim için sıkıntımı paylaştım.. destek olmak zorunda değilsin ama sonuç ta ben yeni evliyim ve ilk defa bu kadar bi uzun göreve gitti eşim. hemde hamileliğimin en zor döneminde.. bayram benim için hep kalabalık geçti bu yaşıma kadar şimdi tek başına olcamı bilemek zoruma gitti dogal olarak.... 10 günlk görevi bahsediyorsun bana benim eşim 40 gündür yok... 40 gün bir insan bu hakkaride tek başına yaşayamaz. sen ne durumdasın bilmem ama tek bildiğim allah kimseyi sev
diklerinden ayrı koymasın....

sert çıkmadım aman sakın yanlış anlama bnm eşim en son görevi 10 gündü canım bizde 4 ay ayrı kaldığımız oldu bnde yeni evlenip gittiğimide senle aunı şeyleri yaşadım bnm öyle konum komşumda yoktu yani kapımın önünde otururu hahaa hihi sende yaşıonmu napıon diyen olkmazdı hamileleiğim ilk 3. ayı ve son 2 ayı yanlızdım doğuma yetişmişti ama çok şükür yanımdaydı doğumdan sonrada yoktu kızımı 2,5 aylıkken gördü o yüzden seni çok iyi anlıyorum bayram olur tek başıma otururdum evde ama inan geçiyor zorda olsa geçiyor günler yani diyorumya bile bile evlendik önemli olan sağlık eşinin sağ salim olması kıznın sağlıklı olması gerisi boş inan allah yardımcın olsun canım kızını kucağına ilk aldığın an herşeyi unutacaksın bak unutma bu sözümü annelik çok başka sana bakan 1 çift göz çok bambaşka o zaman daha güçlü olacaksın

günaydın canlar:86:

netim olmadığı için ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..

arefe günü balıkesire gidicez..

ailemden ayrı ilk bayramım düşündükçe içim burkuluyor..

günaydınlar güzelller..

gününüz güzel geçer inşallah..biz kocişle güzel sohbetli bir kahvaltıyla başladık güneşimdi baba kız parka gitttiler..bende ortalığı toparlıcam güya..

serpilcim Allah kolaylık versin canım ..boşa demiyoruz asker eşi olmak kolay değil diye..hemde hamileyken ve yalnızken insana daha zor geliyo herşey..seni anlıyorum..ama önemli olan canımız sağolsun geçecek bugünler..bak ben iki seneyi devirdim kocişle ayrı..sizlerle paylaşıyodum ya hep..çoook zor kızımla orda burda kaldık durduk dile kolay..çok şükür bitti geçti..sende yenisin daha alışacaksın..bile bile evleniyoruz mesleklerini ama yinede kabullenmek zor oluyo yalnızlığı..helede bayramlarda tek olmak( annenlere daha zor olucak şimdi hem yanlarında yoksun hemde hamilesin yalnızsın diye..ama sen mutlu olursan onlarda olurlar yinede..az kalmış geliyomuş zaten biraz daha sabır canım..

günaydın canlar:86:

netim olmadığı için ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..

arefe günü balıkesire gidicez..

ailemden ayrı ilk bayramım düşündükçe içim burkuluyor..

günaydın canım iyi yolculuklar..seninde bayramın kutlu olsun şimdiden..

alışırsın alışırsın sende ilkler zordur ama tabi..

kızlar mrbbbb nasılsınızzz

nılgun ablacım muhasebe ogretmenıyım ben ınsallah ablam aralık bası gıbı atnıcaz beklıyorumm :))

serpılcım canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı hamıle donemınde bende esının yanında olamayanlardanım 7 ay boyunca annemde kaldımm doguma gelebıldı esımmm zor ya hele hamıoleyken ınsan daha bı kotu oluyo cınsıyetını ablamla ogrenmıstım oydsakı esımle ogrenmeyı ne cok ısterdımm neyse gectı hepsı sag salım ıyı olsunlarda hepsı gecıyo kırgınlık yuregınde yer etsede

Selam herkese iyi akşamlar hanımlar bayram teleşında herkes herhalde bizde bugün dışarı kızımla alışveriş yaptı biraz dolaştık geldik havada çok güzel burada tam bahar havası resmen

keşke annemin yanında olsaydım o zaman böyle olmazdı eminim. ikidir yanlız gidiyorum kontrollere eşime cinsiyetini ögrendikten 1 hafta sonra söyleyebildim. tel zar zor çekiyor çünki hayırlısı bakalım. 5 gün sonra gelicek inş dört gözle bekliyoruz bakalım... teşekkür ederim herşey için

aaaa büğün kimse girmemiş demekki herkeste benim gibi alış veriş telaşına düşmüş... neyseki herşey istediğim gibi hatta istediğimden güzel oldu... kendimede eşimede çok güzel şeyler aldım.. eve gelince karnımın tüm gün unuttugum kızım geldi aklıma bütün gün onuda kendimle birlikte yordum ama ona hiç bişey almadım... çok üzüldüm babasına dedim ben kızımıza bişey almadım diye üzüldüm diye oda güldü dogsun bak o zaman neler alacam ben kızıma dedi biraz hayal kurdukta moralim yerine geldi...

selam ne haber serpilcimmm bugün herkeste telaş var tabi ondan kimsecikler yok cicilerinizi güle güle giyin canım oyyy bebişede bişeyler almamış üzülmüş kıyamam yaa annesi sen neler alırsın ona merak etme sen moralini sağlam tut yeterki

merhabalaarr..

bugün yorgunlıktan öldüm valla daha yeni dinleniyorum..eşim nöbetçi bugün.temizlik yaptım çarşıya gittim geldim kızımla..zaten onunla dışarı çıkıp gemek tam bi macera..sonra tatlı yapmaya çalıştım.kafaya koymuşyutum bu bayram ben yapıcam bişeyler diye ama güzel olmadı mallesef(eşime dedim artık yarın gelirken tatlı al diye.emeğim boşa gitti neyse..biraz nette gezip yatarım artık bu yorgunlukla...şimdiden hepinize iyi geceler ve iyi bayramlar diliyorum...

Selam elmascımm ne haber yoruldun bugün ha tatlıda olmamış boşver ya olur bazeb böyle şeyler hazır alırsın artık kızın nasıl iyimi seninde bayramın kutlu olsun canım nice mutlu bayramlara inşallah

slm herkesin bayramı mübarek olsun buğün benden başka kimse girmez galiba herkes kurbanla falan ugraşıyordur şimdi. bende sabah uyandım eşim aradı ilk onla bayramlaştık sonrada ben ailemi aradım falan işte işi gücüde bitirdim otuyom işte öle nasıl canım sıkılıyor anlatamam oıffffffffff

Kızlar herkese ve eşlerinize mutlu bayramlar diliyorum.. Dilerim en kısa zamanda kavuşursunuz eşlerinize. Bizim de az kaldı eşimin gitmesine

günaydın dilercimm sao canım benim sen nasıl oldun elin nasıl dikişler alındımı

slm ablacım elim iyi sayılır cnm dikişleralındı...bayram temizligi için temizlikçi aldım ama duramadım kendimde yapotımbişeyler derken biraz şişti elim ama iyiyim merak etme..
cnm tbkler çok sevindim...

Ebrudan haber var hanımlar dha doğum yapmamış son kontrole gitmiş gelen giden oluyor uğrayamıyorum dedi ama eli kulağında her an bebek gelebilir yani

amnn ne çok bekledik bu bebegi hadi hayırlısı...
herkese slm kızlar bayramınız mübarek olsun mucuxxx

günayınnn , dün yazılan mesajlar malesef yok olmuş , dilerim sağlıkla ve mutlukluk içinde bayram geçiriyorsunuzdur.

selamm.hepinizin kurban bayramını kutlarım
esmacım canım çok sevindim inşallah bir an önce atanırsın

mrb lar fazla giren çıka olmamış inş öle eti tatlıyı falan çok yiyipte kilo almakla meşkul değilsiniz bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…