iyi akşamlar arkadaşlar. herkes bayram hazırlıklarında. Yarın sabah bayram ziyareti için Kayseri ye gideceğiz. bayramın3 gün .yeniden döneceğiz. eşimin nöbeti var.
herkesin bayramını kutluyorum. Sağlık ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum . görüşmek üzere:79::79:
canım yanlış anlama ama vatan için çalışıyor eşlerimiz bayramı seyranı yoktur bunun sabredeceksin kolay değil hakkari gibi bir yerdesin hamilesin ama beterin beteri var bizlerde geçtik o yollardan yanlız kaldık bak bnmde kızım var 10 gündür yoktu eşim yeni geldi biz bunları bile bile evlendik onların vatanın bekçileri doğuda böyle görevler sabredicez sağlıklı olsunlarda varsın bayramda yanlız kalalım bugünlerde gececek
yok düşüncene saygı duyarım yanlış anlamam ama böyle sert çıkmana gerek yok... sadece burdaa bazı kişleri kendime yakın hissettiğim için sıkıntımı paylaştım.. destek olmak zorunda değilsin ama sonuç ta ben yeni evliyim ve ilk defa bu kadar bi uzun göreve gitti eşim. hemde hamileliğimin en zor döneminde.. bayram benim için hep kalabalık geçti bu yaşıma kadar şimdi tek başına olcamı bilemek zoruma gitti dogal olarak.... 10 günlk görevi bahsediyorsun bana benim eşim 40 gündür yok... 40 gün bir insan bu hakkaride tek başına yaşayamaz. sen ne durumdasın bilmem ama tek bildiğim allah kimseyi sev
diklerinden ayrı koymasın....
günaydın canlar:86:
netim olmadığı için ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..
arefe günü balıkesire gidicez..
ailemden ayrı ilk bayramım düşündükçe içim burkuluyor..
kızlar mrbbbb nasılsınızzz
nılgun ablacım muhasebe ogretmenıyım ben ınsallah ablam aralık bası gıbı atnıcaz beklıyorumm :))
serpılcım canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı hamıle donemınde bende esının yanında olamayanlardanım 7 ay boyunca annemde kaldımm doguma gelebıldı esımmm zor ya hele hamıoleyken ınsan daha bı kotu oluyo cınsıyetını ablamla ogrenmıstım oydsakı esımle ogrenmeyı ne cok ısterdımm neyse gectı hepsı sag salım ıyı olsunlarda hepsı gecıyo kırgınlık yuregınde yer etsede
aaaa büğün kimse girmemiş demekki herkeste benim gibi alış veriş telaşına düşmüş... neyseki herşey istediğim gibi hatta istediğimden güzel oldu... kendimede eşimede çok güzel şeyler aldım.. eve gelince karnımın tüm gün unuttugum kızım geldi aklıma bütün gün onuda kendimle birlikte yordum ama ona hiç bişey almadım... çok üzüldüm babasına dedim ben kızımıza bişey almadım diye üzüldüm diye oda güldü dogsun bak o zaman neler alacam ben kızıma dedi biraz hayal kurdukta moralim yerine geldi...
merhabalaarr..
bugün yorgunlıktan öldüm valla daha yeni dinleniyorum..eşim nöbetçi bugün.temizlik yaptım çarşıya gittim geldim kızımla..zaten onunla dışarı çıkıp gemek tam bi macera..sonra tatlı yapmaya çalıştım.kafaya koymuşyutum bu bayram ben yapıcam bişeyler diye ama güzel olmadı mallesef(eşime dedim artık yarın gelirken tatlı al diye.emeğim boşa gitti neyse..biraz nette gezip yatarım artık bu yorgunlukla...şimdiden hepinize iyi geceler ve iyi bayramlar diliyorum...
slm ablacım elim iyi sayılır cnm dikişleralındı...bayram temizligi için temizlikçi aldım ama duramadım kendimde yapotımbişeyler derken biraz şişti elim ama iyiyim merak etme..
günaydın dilercimm sao canım benim sen nasıl oldun elin nasıl dikişler alındımı
cnm tbkler çok sevindim...eylulcum canım yenı yerınız hayırlı olsunnnn tatlımmm
kızlar superım artık bende ogretmen adayı degıl ogretmenımmmmmmm :)) sonuclar acıklandı 92 51 aldımmm :))) atanıyorummmmmmmmmm cok mutluyum cokkkkkkkkkk
Ebrudan haber var hanımlar dha doğum yapmamış son kontrole gitmiş gelen giden oluyor uğrayamıyorum dedi ama eli kulağında her an bebek gelebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?