cnm hayırlı olsun tain görmüşsünüz bizimkide ara taindi ya diyarbakır gerçekten çok zor oluyo ekimde görmüştük bizde...
ablacım günaydın gözün aydın balım allah kavuştursun hadi çok sevindim..
günaydın herkese hayırlı cumalar...
selam ablam gözün aydın olsun
herkesin bayramı şinmdiden kutlu olsun belki giremeyebilirim tekrar kutlu olsun
eylulcum canım yenı yerınız hayırlı olsunnnn tatlımmm
kızlar superım artık bende ogretmen adayı degıl ogretmenımmmmmmm :)) sonuclar acıklandı 92 51 aldımmm :))) atanıyorummmmmmmmmm cok mutluyum cokkkkkkkkkk
Serpilcimmmm günaydın canım nasılsın nasıl geçiyor hamileleik bir sorun yoktur umarım çok sevindim ya kızın olacakmış ben sana demiştim demi kızın olacak diyeeşinde bayrama gelir inşallah canım ya sen yeterki kendine ve bebişine çok iyi bak canım bende çok öpüyorum seni :90:
teş ederim handan abla
eşimde bayramdada yok abla bayramdan sonra getirceklermiş bu dagın başında bayramlarda bile yanlız kalıyozya ne diyimki artık bu tsk ya insan hiç düşünmezmi 1 aydır ailelerinden ayırdık bunları bunların eşleri ne yapar ne eder hakkari gibi bir yerde diye bırakın bari bayramda evinde olsun adamlar ama yok illa insanların duygularıyla oynucaklarya of of çok moralim agrıyor abla yaa
merhaba canım , gerçekten çok zor bir durum . dilerim eşin ile birlikte olabileceğin bir yere çıkar tayininiz. ayrılıkların ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorumherşeyin hayırlısı diyerek avutuyorum kendimi ama bi yandanda çok korkuyorum ya beni götüremeyeceği biyer çıkarsa ben ayrı kalamam naparım o zaman. geçen hafta bi 6 gün tatbikatı vardı nasıl dayandım bi ben bi allah bilir.
Günaydın şekerler hayırlı sabahlar hepinze yarın akşam kızım geliyorbayram tatili için 10 gün kalıp dönecek bugünde son viz sınavı var allah yardımcıları olsun tüm evlatlarımızın
eylulcum canım yenı yerınız hayırlı olsunnnn tatlımmm
kızlar superım artık bende ogretmen adayı degıl ogretmenımmmmmmm :)) sonuclar acıklandı 92 51 aldımmm :))) atanıyorummmmmmmmmm cok mutluyum cokkkkkkkkkk
dilerim ebrunun güzel haberlerinide alırız
Ebrudan haber var hanımlar dha doğum yapmamış son kontrole gitmiş gelen giden oluyor uğrayamıyorum dedi ama eli kulağında her an bebek gelebilir yani
ablacım sagol ya bugun kutlamamızı yaptık :))
serpılcım canım uzme kendını tatlımmm bunlarda gecer bıraz sıkıntılıda olsa
ebrucuma cok sevındımmmm hayırlısıyla dogum haberınıde alırız ınsallahhh
ıyı gecelerr opuyorum hepınızı
merhaba canım , gerçekten çok zor bir durum . dilerim eşin ile birlikte olabileceğin bir yere çıkar tayininiz. ayrılıkların ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
handancığım gözünaydın. kızına kavuşuyorsunseneye benim kızımda girecek sınava şimdiden eşimle düşünüyoruz. başka bir şehiri kazanırsa diye:2:
esmacığım kutluyorum. harika bir puan almışsın. branşın neydi canım? aralık başında atamalar yapılacak. artık meslektaş sayılırız:13:
dilerim ebrunun güzel haberlerinide alırız
teş ederim handan abla
eşimde bayramdada yok abla bayramdan sonra getirceklermiş bu dagın başında bayramlarda bile yanlız kalıyozya ne diyimki artık bu tsk ya insan hiç düşünmezmi 1 aydır ailelerinden ayırdık bunları bunların eşleri ne yapar ne eder hakkari gibi bir yerde diye bırakın bari bayramda evinde olsun adamlar ama yok illa insanların duygularıyla oynucaklarya of of çok moralim agrıyor abla yaa
teş ederim handan abla
selam elmascım nasılsın yaptırcam ya çok istiyorum canım taksimde var bir yer olmazssa orada yaptırırım
ne yaptın nasıl geçiyor günler alıştın mı istanbula biraz kalabalık ve gürültülü bir şehir
serpilcim selam canım ne yapacan bu mesleğin cilveside bu işte görev diyoruz vatan diyoruz kesin gelemiyormu şimdi belki bir süpriz olur ne güzel olur o zaman bebiş nasıl iyimi canım
serpilciğim Allah kolaylık versin.durumunuz gerçekten çok zor. aylarca ayrı kalmak. hele bayramlarda dahada zor. ama bugünlerde geçecek.
senmi kayserilisin eşinmi lacey bende kayseriliyim deiyi akşamlar arkadaşlar. herkes bayram hazırlıklarında. Yarın sabah bayram ziyareti için Kayseri ye gideceğiz. bayramın3 gün .yeniden döneceğiz. eşimin nöbeti var.
herkesin bayramını kutluyorum. Sağlık ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum . görüşmek üzere:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?