Asker Eşleri

günaydın dilercimm sao canım benim sen nasıl oldun elin nasıl dikişler alındımı

selam ablam gözün aydın olsun
herkesin bayramı şinmdiden kutlu olsun belki giremeyebilirim tekrar kutlu olsun

eylulcum canım yenı yerınız hayırlı olsunnnn tatlımmm

kızlar superım artık bende ogretmen adayı degıl ogretmenımmmmmmm :)) sonuclar acıklandı 92 51 aldımmm :))) atanıyorummmmmmmmmm cok mutluyum cokkkkkkkkkk

selam ablam gözün aydın olsun
herkesin bayramı şinmdiden kutlu olsun belki giremeyebilirim tekrar kutlu olsun

Sağol dilekcim teşekkürler seninde bayramın kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber nice mutlu bayramlara inşallah

Esmacım çokk sevindim canım gözün aydın olsun ne mutlu sana şimdi sende eğitim ordusuna katılıyorsun yaaa tebrik ederim seni

Ebrudan haber var hanımlar dha doğum yapmamış son kontrole gitmiş gelen giden oluyor uğrayamıyorum dedi ama eli kulağında her an bebek gelebilir yani

teş ederim handan abla
eşimde bayramdada yok abla bayramdan sonra getirceklermiş bu dagın başında bayramlarda bile yanlız kalıyozya ne diyimki artık bu tsk ya insan hiç düşünmezmi 1 aydır ailelerinden ayırdık bunları bunların eşleri ne yapar ne eder hakkari gibi bir yerde diye bırakın bari bayramda evinde olsun adamlar ama yok illa insanların duygularıyla oynucaklarya of of çok moralim agrıyor abla yaa

serpilcim selam canım ne yapacan bu mesleğin cilveside bu işte görev diyoruz vatan diyoruz kesin gelemiyormu şimdi belki bir süpriz olur ne güzel olur o zaman bebiş nasıl iyimi canım

ablacım sagol ya bugun kutlamamızı yaptık :))

serpılcım canım uzme kendını tatlımmm bunlarda gecer bıraz sıkıntılıda olsa

ebrucuma cok sevındımmmm hayırlısıyla dogum haberınıde alırız ınsallahhh

ıyı gecelerr opuyorum hepınızı

merhaba canım , gerçekten çok zor bir durum . dilerim eşin ile birlikte olabileceğin bir yere çıkar tayininiz. ayrılıkların ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum

handancığım gözünaydın. kızına kavuşuyorsun seneye benim kızımda girecek sınava şimdiden eşimle düşünüyoruz. başka bir şehiri kazanırsa diye:2:

esmacığım kutluyorum. harika bir puan almışsın. branşın neydi canım? aralık başında atamalar yapılacak. artık meslektaş sayılırız:13:

Ebrudan haber var hanımlar dha doğum yapmamış son kontrole gitmiş gelen giden oluyor uğrayamıyorum dedi ama eli kulağında her an bebek gelebilir yani
dilerim ebrunun güzel haberlerinide alırız

ohhhh ne güzel iyi yapmışsınız kutlamakla atık buradada ıslatırız demi
inşallah ya ebrununda iyi haberlerini alırız bir an önce

sağol nilgüncüm özlem oluyor tabi kolay değil ama alışıyorsun işte
allah yardımcısı olsun kıznında inşallah yanınızda olur
iyi puan alırda gitmez başka bir yere
malum puanlar çok yüksek istediğin yerlerde olmayınca biz mecbur yolladık
aslında iyi oldu biliyormusun çocukların kendine olan güzenleri çıkıyor ortaya
herşeyle kendileri mücadele ediyor hayatı tanıyorlar bir bakıma

serpilciğim Allah kolaylık versin.durumunuz gerçekten çok zor. aylarca ayrı kalmak. hele bayramlarda dahada zor. ama bugünlerde geçecek.

canım yanlış anlama ama vatan için çalışıyor eşlerimiz bayramı seyranı yoktur bunun sabredeceksin kolay değil hakkari gibi bir yerdesin hamilesin ama beterin beteri var bizlerde geçtik o yollardan yanlız kaldık bak bnmde kızım var 10 gündür yoktu eşim yeni geldi biz bunları bile bile evlendik onların vatanın bekçileri doğuda böyle görevler sabredicez sağlıklı olsunlarda varsın bayramda yanlız kalalım bugünlerde gececek

iyi akşamlar arkadaşlar. herkes bayram hazırlıklarında. Yarın sabah bayram ziyareti için Kayseri ye gideceğiz. bayramın3 gün .yeniden döneceğiz. eşimin nöbeti var.
herkesin bayramını kutluyorum. Sağlık ve mutluluk dolu bayramlar diliyorum . görüşmek üzere:79::79:

Son düzenleme:

ne olsun ablacım işte çevreme komşularıma alıştım.her geçen günde bildiklerime gördüklerime yenisi ekleniyor..istanbulun kalabalık ve gürültüsünden uzağız ablam yaa.halkalıdayız biz yakınımızda çarşı pazar yok.epey sakin bir yerdeyiz anlayacağın..ama otobüs kalkıyo lojmandan market arbalarıda geliyo..hatta bugün gittik alışveriş yaptık geldik eşimle poşetleri yerleştir vs yemek felan derken yoruldum valla.eşim maça gitti net bana kaldı şükür.kızımda uyudu babası banyosunu yaptırdı ricam üzerine..artık keyif zamanı benim için..evimde olmak çok güzel..çekmeyen bilmez..

bu arada bayranm temizliği bitti.yaprak sardım oda hazır..tatlı yapıcam.pazartesi..belki börekde yaparım sonra tamamdır..biz evdeyiz bu bayram..evimde geçireyim zaten yeter iki senedir başka yerlerde geçirdiğim..belki annemler gelir belli değil bakalım..

serpilcim selam canım ne yapacan bu mesleğin cilveside bu işte görev diyoruz vatan diyoruz kesin gelemiyormu şimdi belki bir süpriz olur ne güzel olur o zaman bebiş nasıl iyimi canım

yok abla gelemiyor bayrama daha ne zaman dönecekleride biraz önce oldu bir aksilik çıkmassa ayın 21 evde olcaklarmış 40 gün olacak vay anasını be kendimi hiç bu kadar sabredebilir sanmazmış... allah sabır veriyor işte40 gündür 4 duvar arasında komuşularda olmasa kafayı yerdik herhalde neyse bakialım son 6 gün diyelim....
abla bebişte iyi öyle akıllı bir kızım olcakki benim. allaha şükür ne bulandım oldu ne başka bişey karnım biraz büyümüş olmasa ultrasondada kalp atışlarını hareketlerini görmesem inanmıcam karnımda bir can olduguna... babası çok merak ediyor o gittiğinde eli ayagı hiç bişeyi yoktu. şimdi telde anlatıyorum elini oynm atıyor bacak bacak üstüne atmış falan diye abla o anları ben le yaşayamadıgı için o kadar üzülüyorki. gelir gelmez doktora gidip ben kzımı görcem dicekmiş. neyse abla az kaldı bakalım sen neler yapıyorsun bakalım ablacım ...

senmi kayserilisin eşinmi lacey bende kayseriliyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…