Asker Eşleri

merhaba hanımlar nasılsınız....?bayramın son günü....bu arada düğün tarihim belli oldu 10 temmuzda düğünüm var mutluluğumu paylaşmak istedm sizlerle....

elmascım bulunduğun yerde bim varsa onun baklava hamuruyla yapıyorum ben hem pratik hem güzel oluyor aklında bulunsun

günaydın herkese keyifli bir gün aman tanrım öyle bir günü yaşamayalı baya oldu herhalde hala bir haber yok nr zaman gelecekler kiamsenin bir bilgisi yok 40 gün oldu ya hiç insaf kalmamış ne diyim

günaydın , keyifli bir gün diliyorum. handancığım nasılsın ?

selam nilgüncüm ben iyiyim canım saol sen nasılsın uzun tatil bitiyor okullarda açılacak zor gelir şimdi demi tekrar okula gitmek

günaydın herkese keyifli bir gün aman tanrım öyle bir günü yaşamayalı baya oldu herhalde hala bir haber yok nr zaman gelecekler kiamsenin bir bilgisi yok 40 gün oldu ya hiç insaf kalmamış ne diyim

serpilcim ne haber canım hiç bilgi filan vermiyorlarmı şu zaman gelecekler diye ya

slm kızlar nasılsınız...

selam canım senden ne haber elin nasıl oldu iyi demi şimdi

selam güzeller..
nasılsınız..

selam şeker senden ne haber

alıştım güzel burası da..ortamı sevmedim..yani insanları..
üstelik pek de yaramadı bana havası zatüre oldum hastayım

Son düzenleme:
alıştım güzel burası da..ortamı sevmedim..yani insanları..
üstelik pek de yaramadı bana havası zatüre oldum hastayım

anladım oda çok önemli zaten isınamazsan insanlara konuşacak bişeylerde bulamazsın zaten inşallah iyi insanlar çıkar karşına ya yoksa zor olur komşuluk ilişkiside çok geçmiş olsun canım ya aman dikkat et tamda kış mevsimindeyiz çünkü

konuşacak şeyler olsa da seni asker zannetmeleri en kötüsü değil mi?biribirne nispet yapan önyargılı tuhaf insanlar..ya burada da şanslı değilim ben..doğal sıcak kendim gibi insan bulsam..
çevre halktan komşular iyi bakalım..o şekilde idare edicez..

canım ya sen kiradamı oturuyorsun lojmandamı kiradaysan sana yaklaşımları farklı olabilir onun için sordum
bende yaşadım çünkü izmire ilk gittiğimizde kiradaydık yani lojman hayatı gibi olmuyor kirada olmak
çünkü yaşam tarzlarımızı çok iy bilmiyorlar

zaten lojmanda topu topu 3 daire war..dışarda iki kişiyiz..onların derdi dışarıda oturmakla değil..yapı ve aşağılık kompleksi sanırım

zaten lojmanda topu topu 3 daire war..dışarda iki kişiyiz..onların derdi dışarıda oturmakla değil..yapı ve aşağılık kompleksi sanırım

kendisiyle sorun olan kişiler var mutlaka bunun sıkıntısınıda maalesef dışarıya yansıtıyorlar ne yapcan ya hiçgörüşmeyeceksin yada merhaba deyip kestirip atacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…