Asker Eşleri

az önce haberler bakıyordum yine şehit haberleri ve çok kötü oldum!:çok üzgünüm: Allah ailelerine sabır versin arkadaşlar!:Saruboceq:asker eşleri olarak sizlere de tabiki...

Evet yine şehit haberleri maalesef
Allah ailelerine sabır versin
Bizler asker eşleri olarak bu haberleri duyunca daha bir derinden etkileniyoruz

esmacım yüzünü gören cennetlik valla çook özledim seni bitanemm.eşim istihbarat kursuna gitti yarın nasipse dönecek. çok korkuyorum bugün sabah saat 5.30 danbuyana denizlide habire deprem oluyor. allah sonumuzu hayıretsin. denizlideki lojmanların çürük olduğu söyleniyorr.senağlama

olamaz yinemi şehit haberi var.. ben haberleri seyredememiştim. çokk üzüldüm . ALLAH rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin

sevgili arkadaşlar merhaba. ben de asker eşiyim. uzunca bir zamandır uğrayamıyordum. sizleri gördüğüme sevindim çok.
evet. şehit haberleri çok üzücü. pek çok şey - hem de en ağırından- söylemek istiyor insan ama burası yeri değil galiba. allah geride kalanlarına sabır versin. nur içinde yatsın gencecik vatan evlatları. cadde ortasında askeri araçlar taranıyor elimiz kolumuz bağlı kalıyor. bizler de artık milletçe tepkilerimizi "vah vah, tüh tüh" den öteye taşıyabiliriz ve terörü besleyenlere hakettikleri ağır cevabı verebiliriz umarım. sevgiler.

Iyı geceler canlarım.. Şehıt haberlerını duydum ıcım buruldu,tadım kactı.. Allah aılelerıne sabır versın..Eşlerımız önce Allah'a sonra bızlere emanet.. Bızde bu sene tayın beklıyoruz bakalım,Allah buyuk.. Gercı alnımıza yazıldıktan sonra nerde ne olacagı bellı olmaz oda var,bu aksam eşim kurstan aldı benı,evımıze gelıoduk ve yollar 1 saatte buz oldu burda..Nasıl kar yagıyor ama..Agır agır gıdıoduk arabayla ama hakım olamadık arabaya bı kaymaya basladık,Allahtan yol bostu araba 360 derece döndü ve eşimin Allah! dıye bagırdıgını hatırlıyorum,saga sarampole carptık ama ıcımden dedim araba devrılcek sımdı.Cok sukur otluk alana savruldu araba ama nasıl sarıldıysak bırbırımıze ıkımızde korkmusuz.. Cok sukur bısey olmadı,aman kızlar dıkkatlı olun derım..Hepınıze hayırlı geceler....a.s.

bütün sehitlerimize allahtan ahmet kalanlarınada sabır diliyoum ne zor biseydir yüce rabbimmmmmm

canım geçmis olsun iyi atlatmıssınız gene araba falan yokmuss evet buralarda öyle yollar kötü maleseff canım bileciğin neresindesin

Tesekkur ederım canım.. Ilk defa böyle bısey olunca ıkımızde korktuk vallahı..Bılecık merkez deyız canım..

şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum

merhabalr arkadaşlar nasılsınız bu terör ne zamn duraçak kaç oçok söneçek kaç fatma babasız kaç ana evlatsız kalaçak gelen şehit haberleri beni çok üzüyor allh mehmetçiğin yardımçısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…