kuşum çok sevindim detayları anlat aradımı mesajmı attı
pelincan çok mutluyum..
gündüz yazdığım mesaja geldi cevap..başka bişi yazmadı..bende gitmicem artık üzerine..bu yeterli bana öldüm öldüm dirildim mahvoldum tüm sinirlerim yıprandı..ölüden farksızdım..
ama biliyordum ben o çok merhametli ve çok vicdanlı birisi...kısacası ortada bişey yokkken kendi kendime ilişkiyi bitiridm..aslında bitmemiş olan bir iilişkiyi bitti sandım...
şimdi diyorum ki..allah kimsenin yuvasını dağıtmasın allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...şimdi bunun için allah adına ne yapsam..??
çocuklara çuklatamı alıp versem
paramı versem
ne yapim..
pelincan çok mutluyum..
gündüz yazdığım mesaja geldi cevap..başka bişi yazmadı..bende gitmicem artık üzerine..bu yeterli bana öldüm öldüm dirildim mahvoldum tüm sinirlerim yıprandı..ölüden farksızdım..
ama biliyordum ben o çok merhametli ve çok vicdanlı birisi...kısacası ortada bişey yokkken kendi kendime ilişkiyi bitiridm..aslında bitmemiş olan bir iilişkiyi bitti sandım...
şimdi diyorum ki..allah kimsenin yuvasını dağıtmasın allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...şimdi bunun için allah adına ne yapsam..??
çocuklara çuklatamı alıp versem
paramı versem
ne yapim..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cevap geldi.........................................
küs değiliz tubilik ..............................dedi................................
aşkımı şimdiden çok özledim.ev sanki bomboş içim sıkılıyor.
hepinize günaydın anka06 ablam benim güzel dileklerin için çok teşekkürederim...
biricikkız senin adına çoook mutlu oldum. gelişmeleri paylaş bizimle bu sabah aradımı kapris yapmasındaki sebep neymiş...ALLAHIM bidaha ayırmasınnn. aminnn..
hayır pelincan..dün o mesajdan sonra aramadı hiç mesajda atmadı..bu saatte kadar.....bende hiç aramadım..bilmiyoum ne oluyor..ama aramicam bana bir açıklama borçlu...ne oluyor çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?