Asker Eşleri

kuşum çok sevindim detayları anlat aradımı mesajmı attı

pelincan çok mutluyum..
gündüz yazdığım mesaja geldi cevap..başka bişi yazmadı..bende gitmicem artık üzerine..bu yeterli bana öldüm öldüm dirildim mahvoldum tüm sinirlerim yıprandı..ölüden farksızdım..
ama biliyordum ben o çok merhametli ve çok vicdanlı birisi...kısacası ortada bişey yokkken kendi kendime ilişkiyi bitiridm..aslında bitmemiş olan bir iilişkiyi bitti sandım...
şimdi diyorum ki..allah kimsenin yuvasını dağıtmasın allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...şimdi bunun için allah adına ne yapsam..??
çocuklara çuklatamı alıp versem
paramı versem
ne yapim..

Oh cok şükür tatlım yaa.. Senle beraber bende gerılmıstım artık.. Hadi gözün aydın bıtanem...:teytey:

canım çok sevindim ama üstüne gitme yarın ara bi konuş ok çok sevindim ya.......

gözün aydın canım rahatladın artık sorun bitmiştir umarım öpüyorum seni

bicirkız çook sevindim
sevnin mutlu olman bizleri de mutlu eder
inşallah herşey bi yanlış anlaşılşmadan ötürüdür
sen de bidaha anlamdan dinlemeden sıkma o tatlı canını
çok öptüm Şeniz

günaydın canlarım ...çok yorucu bir sabaha başladım arkadaşım hastaneye gitti kızını bana bıraktı yarım saatir aglıodu yeni sustu ya...........

hepinize günaydın anka06 ablam benim güzel dileklerin için çok teşekkürederim...

biricikkız senin adına çoook mutlu oldum. gelişmeleri paylaş bizimle bu sabah aradımı kapris yapmasındaki sebep neymiş...ALLAHIM bidaha ayırmasınnn. aminnn..

Bebegimi görebilir miyim?" dedi yeni anne. Kucagina yumusak bir bohça verildi ve mutlu anne, bebeginin minik yüzünü görmek için kundagini açti ve saskinliktan adeta nutku tutuldu!Anne ve bebegini seyreden doktor hizla arkasini döndü ve camdan bakmaya basladi. Bebegin kulaklari yoktu...Muayenelerde, bebegin duyma yetisinin etkilenmedigi, sadece görünüsü bozan bir kulak yoksunlugu oldugu anlasildi.Aradan yillar geçti, çocuk büyüdü ve okula basladi.Bir gün okul dönüsü eve ko sarak geldi ve kendisini annesinin kollarina atti.Hiçkiriyordu... Bu onun yasadigi ilk büyük hayal kirikligiydi; Aglayarak "Büyük bir çocuk bana ucube dedi..."Küçük çocuk bu kadersizligiyle büyüdü. Arkadaslari tarafindan seviliyordu ve oldukça da basarili bir ögrenciydi.Sinif baskani bile olabilirdi; eger insanlarin arasina karismis olsaydi.
Annesi, her zaman ona "Genç insanlarin arasina karismalisin" diyordu, ancak ayni zamanda yüreginde derin bir acima ve sefkat hissediyordu.Delikanlinin babasi, aile doktoru ile oglunun sorunu ile ilgili görüstü; "Hiçbir sey yapilamaz mi?" diye sordu.Doktor "Eger bir çift kulak bulunabilirse, organ nakli yapilabilir" dedi.

Böylece genç bir adam için kulaklarini feda edecek birisi aranmaya baslandi.Iki yil geçti bir gün babasi "Hastaneye gidiyorsun oglum, annen ve ben, sana kulaklarini verecek birini bulduk ancak unutma bu bir sir" dedi.

Operasyon çok basarili geçti. Yeni görünümüyle psikolojisi de düzelen genç, okulda ve sosyal hayatinda büyük basarilar elde etti. Daha sonra evlendi ve diplomat oldu.Yillar geçmisti, bir gün babasina gidip sordu:
"Bilmek zorundayim, bana bu kadar iyilik yapan kisi kim? Ben o insan için hiçbir sey yapamadim... Bir sey yapabilecegimi de sanmiyorum" dedi

Babasi, "fakat anlasma kesin, su anda ögrenemezsin, henüz degil..."

Bu derin sir yillar boyunca gizlendi. Ancak bir gün açiga cikma zamani geldi... Hayatinin en karanlik günlerinden birinde, annesinin cenazesi basinda babasiyla birlikte bekliyordu.Babasi yavasça annesinin basina elini uzatti; Kizil kahverengi saçlarini eliyle geriye dogru itti; annesinin kulaklari yoktu.
"Annen hiçbir zaman saçini kestirmek zorunda kalmadigi için çok mutlu oldu" diye fisildadi babasi "..ve hiç kimse, annenin daha az güzel oldugunu düsünmedi degil mi?"

Gerçek güzellik fiziksel görünüse bagli degildir,ancak kalptedir!

Gerçek mutluluk, gördügün seyde degil, asil görünmeyen yerdedir...

Gerçek sevgi, yapildigi bilinen seyde degil, yapildigi halde bilinmeyen seydedir

Ben daha anne değilim ama buradaki tüm annelerın yanaklarından öpüyorum..a.s.

biricikkız senin adına çoook mutlu oldum. gelişmeleri paylaş bizimle bu sabah aradımı kapris yapmasındaki sebep neymiş...ALLAHIM bidaha ayırmasınnn. aminnn..

hayır pelincan..dün o mesajdan sonra aramadı hiç mesajda atmadı..bu saatte kadar.....bende hiç aramadım..bilmiyoum ne oluyor..ama aramicam bana bir açıklama borçlu...ne oluyor çok merak ediyorum...ama sanırsam ders felan veriolar ya bilmem yogundur gibime geliyor acemiler yeni geldi ya alaya..bekleyelim bakalım..

Son düzenleme:
hayır pelincan..dün o mesajdan sonra aramadı hiç mesajda atmadı..bu saatte kadar.....bende hiç aramadım..bilmiyoum ne oluyor..ama aramicam bana bir açıklama borçlu...ne oluyor çok merak ediyorum...

Canım ya daha oncede yazdım ınan cok sevındım olumsuz bır cvp almadıgına ama senı ıncıtmektende korkuyorum aslında, yanlıs bırsey yazarsam dıye.. Istemeden ıncıtırsem senı sımdıden ozur dılerım bıtanem..Anlamadıgım neden ısrarla aramıyo acaba,sen daha ıyı tanıyorsun tabıkı,iş sartlarını ne sartlarda yasadıgını calıstıgını sen daha ıyı bılıyorsun.Bencede sen yapabılcegını yaptın,artık sana bı acıklama borclu beklemen en ıyısı tabıkı ama ınsanın içi içini nasıl yer bilirim..

kızlar nasılsınz dus ladım oğlusumu uyutttum sizlere bakayım dedim

pelincan canım esin nereye gitti en kısa zamanda gelir insallah
ruyanazcım canım sen nasılsın demek yeni sustu annesine çok düskünnn cocukkkk
biricikkız canım cok sevindim barıstığınıza tatlımm allah ayırmasın

slm kızlar naber..evet esmacım arkadaşım 40 yaşında ve 20 yıllık evlilikten sonra tüp bebek denediler ve nisamız dogdu çok üztüne düştükleri aglatmadıkları için oda anneci oldu ya.......

az önce haberler bakıyordum yine şehit haberleri ve çok kötü oldum!:çok üzgünüm: Allah ailelerine sabır versin arkadaşlar!:Saruboceq:asker eşleri olarak sizlere de tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…