Asker Eşleri

merhaba asker eşi arkadaşlarım.. ben de subayla sözlendim.. aranızda acaba kamu kurumunda çalışan memurlar var mı? kpssye girdim ve tercihler başladı.. kurumların tayin kolaylığı hakkında bilgiye ihtiyacım var acilen.. adli tıp, çevre ve orman bakanlığı,devlet su işleri,elektrik üretim,toprak mahsulleri ofisi kurumlarında çalışanlar varsa kurum hakkında bilgilerini paylaşabilir mi acaba? çok ihtiyacım var karar veremiyorum tercihlere..

Merhaba canım,aramıza hosgeldın.. Bende kpss tercıh yapıcam ama eşimin işi kapı gıbı önüme cıkıyor.. İlk etapta bıraz sıkıntı canım bızım ıcın memurluk..Sımdı ben baktımda bazı memurluk kadrolarında sabıt kalıyosun sanırım,yerınden oynaman zor yani..Mesela Devlet malzeme ofisi,Toprak mahsullerı ofısı..vs dıger kadroları tam hatırlamıyorum ama 1 sene zaten iş acısından tayın yonunden sıkıntı yaratmasada ne izin alabılıyorsun ne de tayın ısteyebılıyorsun,stajyer gibi yani 1 yıl cekıyorsun..Gercı sen daha sozlenmıssın dugunun ne zaman bılmıyorum ama 1 sene senın ıcın problem olmayabılır,1 seneyı atlatıncada eşinin yanına tayın ısteybılırsın,tabı yerlestıgın pozısyona gore..Yoksa evlendıkten sonra benım gıbı 1 sene ayrı kalmayı gozun almazz

verdiğin bilgiler için teşşekkürler.. yani her halukarda 1 sene katlancam ben yazın evleniyorum.. 5 ayım bekar dolmuş olacak.. geriye kalıyo 7 ay.. napim sıkarım dişimi 1 sene.. yeter ki 1 seneden sonra sorun çıkmasın.. asıl öğrenmek istediğim 1 seneden sonra sorun çıkaran kurumlar hangileri? ben kimya mühendisiyim bu arada..

Benım kuzenım harıta muhendısı,gecen sene diyarbakır'a atandı ve nişanlıydı ama denizciydi nişanlısı ve gecen ay evlendıler.1 yılını doldurdugu ıcın sorunsuz atandı eş durumundan ama sıkıntı yaratan bellı bır kurum var mı bılemıyorum tatlım..Zaten en kötü ıhtımal eşin mesela samsunda gorev yapıyor farzedelım,eger eşinin bulundugu ılcede ya da mkzde senın atanacagın kurum yoksa aynı ilin baska ilcesıne, beldesıne, kazasına ya da köyüne verebılıyorlar canım.. Yoksa su kurum ya da bu kurum sorun yaratır desem cok zor tatlım..a.s.

hoşgeldin canım aramıza.

selam canlarımmm. çok korkuyorum acayip derecede depremler oluyor iki günde 30 adet deprem olmuş denizlide

herkese iyi akşamlar HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN! tüm askerler bizim askerimiz Rabbim şehit olan askerlerimizin ailelerine sabır versin yaralı olan askerlerimizintez zamanda ayaga kalkmalarını nasip etsin. bitsin artık bu terör. askerlerimizi bizden sevdiklerinden ayırmasın.artık haberleri izlemek istemiyorum onlar hepimizin kardeşi .Allahım askerlerimizi koru tez zamanda onlara kavuşmamızı nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…