merhaba asker eşi arkadaşlarım.. ben de subayla sözlendim.. aranızda acaba kamu kurumunda çalışan memurlar var mı? kpssye girdim ve tercihler başladı.. kurumların tayin kolaylığı hakkında bilgiye ihtiyacım var acilen.. adli tıp, çevre ve orman bakanlığı,devlet su işleri,elektrik üretim,toprak mahsulleri ofisi kurumlarında çalışanlar varsa kurum hakkında bilgilerini paylaşabilir mi acaba? çok ihtiyacım varkarar veremiyorum tercihlere..
verdiğin bilgiler için teşşekkürler.. yani her halukarda 1 sene katlancamben yazın evleniyorum.. 5 ayım bekar dolmuş olacak.. geriye kalıyo 7 ay.. napim sıkarım dişimi 1 sene.. yeter ki 1 seneden sonra sorun çıkmasın.. asıl öğrenmek istediğim 1 seneden sonra sorun çıkaran kurumlar hangileri? ben kimya mühendisiyim bu arada..
hoşgeldin canım aramıza.merhaba asker eşi arkadaşlarım.. ben de subayla sözlendim.. aranızda acaba kamu kurumunda çalışan memurlar var mı? kpssye girdim ve tercihler başladı.. kurumların tayin kolaylığı hakkında bilgiye ihtiyacım var acilen.. adli tıp, çevre ve orman bakanlığı,devlet su işleri,elektrik üretim,toprak mahsulleri ofisi kurumlarında çalışanlar varsa kurum hakkında bilgilerini paylaşabilir mi acaba? çok ihtiyacım varkarar veremiyorum tercihlere..
selam canlarımmm. çok korkuyorum acayip derecede depremler oluyor iki günde 30 adet deprem olmuş denizlide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?