çok geçmiş olsun. sıcak tut boynunu varsa kas gevşetici iç en az bir hafta daha çekersin.öptüm seni
Asker eşleri adlı konu görünce hemen girdim bilmiorum ama, belki tesellinize ihtiyacım war ben 3 aylık evliyim ve eşimle 4 yıldır tanışıoruz.Birbirimizi çok seviyoruz ve evlenince aşkımız birbirimize daha da çok arttı.Ben onun kokusuna varlığına herşeyine alışmışken nasıl onsuz yapıcam askere gidince düşününce çok kötü oluyorum.
Asker eşleri adlı konu görünce hemen girdim bilmiorum ama, belki tesellinize ihtiyacım war ben 3 aylık evliyim ve eşimle 4 yıldır tanışıoruz.Birbirimizi çok seviyoruz ve evlenince aşkımız birbirimize daha da çok arttı.Ben onun kokusuna varlığına herşeyine alışmışken nasıl onsuz yapıcam askere gidince düşününce çok kötü oluyorum.
biricikkız sana nacizane bir tavsiyem var beni bi abla olarak gör ve sakın kırılma. bu adamı çook sevip aşıksan mesaj çek eğer asker diye cazip geliyorsa sana söyleyim hiç bir anlamı yok ozaman şimdi kötü giden bir ilişki aranızda ciddiyet olupta evlenince kangren olup ayrılabilirsiniz..sakın yanlış anlama....sen o askerle beraber olsanda olmasanda bu sayfada her zaman sana yerimiz hazır.bence bırakda o sana sms atsın.marur davranan taraf sen ol bence çok öptümseni
pelincan, sana asla kırılmam bunu bil lütfen burda olan kimseye kırılmam az çok sizi gördüm tanıdım burada..aklıma hiç kırılmak geçmez inanın buna..tam aksi memnun olurum beni önemsemeseydiniz eğer beni anlayıp destek vermesdiniz..
anlatayım ben hep askerlerden korkardım bilmem neden küçüklükten gelen bir ürperti olurdu içimde..onu asla bir asker diye konuştum değil..hiçbir cazibeliği yok hiçbir çekiciliğide çileden başka..ben onunyüreğini sevdim sadece..yüzünün güzelliğine bile bakmadım yemin olsun..önceki erkek arkadaşım da zaten çok iyi bir konumda idid..hem mevkii hemde maaş hemde kariyer olarak...ama onda bunun yüreği yoktu.anlatabilmişimdir umarım..istediğim ne mevkii, ne para, ne pul, ne de kariyer..bunu kendide çok iyi biliyor..bende..çünkü çok rahat koşullarda yaşıyorum o yüzden onun sevgisinden başka kullanacağım bişeyi yoktu ablacığım.
ben msj attım...küsmüyüz komutanım :)
dedim ve yolladım aveasına..
adamı bi ark vasıtasıyla burda tanıdım..nişanlısındann ayrılmıştı..atmıştı yüzüğü karabükte karacı.tek kardeş,29 yaşında.interneti yok ne işş yerinde yasakmış evdede yok..zaten eve ancak gelip yatıo yorgunluktan.ben her ona sinirlendiğimde bitiriyodum ilişkiyi ...bigün dediki bana sen hiç korkmuyrmusun hemen kestirip atıyorsun demişti...beni sevmiosun demişti...bu defada aynı hatayı yaptım 2 aramayınca hemen merak edip biytiriyodum..sanırım bana ceza veriyor die düşünüyorum.ama msj yolladım umarım cvp gelir.
pelincan ne kursuna gitti senin eşin..benimkide ankarada ingilizce klursuna müracaat etti.
benim bir derim var lütfen bu konuyu bilen bana yardım etsin. al karası yada karabasan duydunuzmu bana musallat oldu yıllardır gündüz uyursam korkuturdu bu sabaha karşı çok sıkıştırdı dua okudum geçmedi ne yapmalıyım.
Sizlere bir asker eşi olarak soruyorum asker psikolojisini en iyi bilenler olarak ve bir bayan olarak yanıt verin bana...hepinizin ortak fikrini almak istiyorum...
Ben mesaj çekeyimmi küsmüyür komutanım:) diye ne dersiniz belki işinin stersi ve yoğunluğunda bir cesaret olur..
Bizim nasıl ayrıldığımızı sevdiğinden ayrılanlar klübüne yazmıştım isterseniz burayada kopyalim ona göre bana bişey dersiniz..
geçmiş olsun canım sıcak havlu koy dinlen yorma kendini...bende grip oldum bogazım şişti birazda...........slm arkadaşlar hastayım boynum tutldu sormayın ya cümadan beri kötüyüm sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?