Asker Eşleri

çok geçmiş olsun. sıcak tut boynunu varsa kas gevşetici iç en az bir hafta daha çekersin.öptüm seni

zaten artık dayanamadım 2 tarafımda tutuldu bugün çıktım doktora iğneleri vardi bi kaç gün bitene kadr vurduracağım artık sabah akşam

a.s.allh dahada mutlu etsin inşallh canım sevginize sevgi katsın allh o sabrı verir alışıyosun gün saya saya:1hug::1hug::1hug:

Kıyamam sana yaa,böyle yazıyorlar ya benim cok içim buruluyor.Hep yazıyorum zaten,yeri geldğinde biz bir gece nöbeti zor gecırıyoruz eşimle ki sizler böyle uzun ayrılıkları yazınca içim sızlıyor..

sedacım merak etme zaman çabucak geçerde delerde geçer. bu günleride unutursun. ALLAH başka keder vermesin.ben 7 günlük gelindim eşim beni bırakıp güneydoğuya gitti. çok zorlanmıştım ve üzülmüştüm şimdi o zor yıllar sadece bir anı oldu.işin kötüsü seneye yine gidecek 2 yıl ayrı kalıcaz..hayat devam ediyor

pelincan, sana asla kırılmam bunu bil lütfen burda olan kimseye kırılmam az çok sizi gördüm tanıdım burada..aklıma hiç kırılmak geçmez inanın buna..tam aksi memnun olurum beni önemsemeseydiniz eğer beni anlayıp destek vermesdiniz..
anlatayım ben hep askerlerden korkardım bilmem neden küçüklükten gelen bir ürperti olurdu içimde..onu asla bir asker diye konuştum değil..hiçbir cazibeliği yok hiçbir çekiciliğide çileden başka..ben onunyüreğini sevdim sadece..yüzünün güzelliğine bile bakmadım yemin olsun..önceki erkek arkadaşım da zaten çok iyi bir konumda idid..hem mevkii hemde maaş hemde kariyer olarak...ama onda bunun yüreği yoktu.anlatabilmişimdir umarım..istediğim ne mevkii, ne para, ne pul, ne de kariyer..bunu kendide çok iyi biliyor..bende..çünkü çok rahat koşullarda yaşıyorum o yüzden onun sevgisinden başka kullanacağım bişeyi yoktu ablacığım.
ben msj attım...küsmüyüz komutanım :)
dedim ve yolladım aveasına..

Madem msjınıda yolladın,artık bekle bırtanem..Erkekler biras karısık varlıklar.. Üzüntülerinide ve yeri geldiğinde sevinclerıde yalnız yasamayı tercıh ederler..Bıraz oncede yazdım okudun mu bılmıyorum tatlım ama belkı işi gereği ulasamıyordur sana,baskada bısey dıyemıyorum cunku ne konumda ve ne görevı yapıyor bılmıyorum canım..

biricik kız senin yazılarını okudukça çok üzülüyorum keşke elimizden bişey gelsede seni mutlu edebilsek.bu adamla nasıl ve nerde tanıştınız ilişkiniz nasıl gelişti anlatırmısın belki öneride bulunabiliriz ve kaç yaşında

kızlar sabah yazdığım al karası yada kara basanı araştırdımmm..ozebus41 canım benim korkulacak bişey değilmiş uyku felciymiş..müslümanlar bu durumun üç harflilerle ilgili olduğunu düşünürmüş. amerikalılar uzaylıların işi dermiş. almanlar cadı basması dermiş.hintler kötü hindu şeytan dermiş aslı ise uyku falciymiş .bilimsel olarak çok yararlı bir olaymış

adamı bi ark vasıtasıyla burda tanıdım..nişanlısındann ayrılmıştı..atmıştı yüzüğü karabükte karacı.tek kardeş,29 yaşında.interneti yok ne işş yerinde yasakmış evdede yok..zaten eve ancak gelip yatıo yorgunluktan.ben her ona sinirlendiğimde bitiriyodum ilişkiyi ...bigün dediki bana sen hiç korkmuyrmusun hemen kestirip atıyorsun demişti...beni sevmiosun demişti...bu defada aynı hatayı yaptım 2 aramayınca hemen merak edip biytiriyodum..sanırım bana ceza veriyor die düşünüyorum.ama msj yolladım umarım cvp gelir.

benim askerimde yok şimdi başka şehirde kursa gitti çok özledim hemde çok.bugün gitti perşembe hayırlısıyla dönecek

esmacımm şimdi ne çok ev işi birikmiştir..nezaman tatile gitsek eve gelince çamaşır,ütü,sil,süpür iş bitmez.ardacımı çook öptüm

kuşum mesajın cevabı gelince mutlaka yaz çok merak ettim. ayrıca ayrılma sebebinizin ne olduğunu anlamadım sanırım karşındakinin kaprisli hareketleri var.erkekler çocuk gibidirklava:

pelincan ne kursuna gitti senin eşin..benimkide ankarada ingilizce klursuna müracaat etti.

canım ya bende 1 kez olmuştum bagırıyorum ama sesim çıkmıodu okudum hemen geçti..ama insan tuhaf oluyo ya.........

canım benim kıyamam sana ya valla çok üzüldü senin bu haline yaz bakalım ne kaybetçen.....sadece sesini duymak istedigini ve sana neden bittigini sölemesini iste bence.......

slm arkadaşlar hastayım boynum tutldu sormayın ya cümadan beri kötüyüm sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım sıcak havlu koy dinlen yorma kendini...bende grip oldum bogazım şişti birazda...........

canım allah kavultursun geçer kuzum merak etme bak benimde eşim yanımda yok dayanıyorum napayım...........
allah acılarını göstermesin.......

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cevap geldi.........................................
küs değiliz tubilik ..............................dedi................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…