slm kızlar.herkese ii hafta sonları diliyorum......offfff çok sıkıcı bi hfta sonu eşim mesaide her zamanki gibi neyse bende oğlumla geçiriyorum........inşaallah sizinki ii geçiyodur.....:teytey:
Selamm canım,hosgeldın.. Benımde eşim mesaıdee..( Inanılmaz sıkılıyorum,yalnız ddeılsın yani a.s.
tünaydınlar nasılsınız bakalım uzun aradan sonra gelebildim herkes iyidir inşallaha.s.
günaydın rüyanaz.nasılsın. eşinin gelmesine daha çok varmı.ALLAH kavuştürsun
tünaydınlar nasılsınız bakalım uzun aradan sonra gelebildim herkes iyidir inşallaha.s.
merhaba dilekay nasılsınn.rüyanaz canım çok az kalmış 3.5 ay sonra diyarbakıramı gideceksin. lojman varmı diyarbakırda.çok şanslısın sadece 1 sene kalacaksın d bakırda..seneye eşimde 5. bölgeye gidecek ben çocuklarla denizlide kalıcam şimdiden sıkıntısı bastı içimi
Eşininizin gıdecegı yer eş götürülmeyen bır yer mı yoksa??? Bızde bu sene beklıyoruz bakalım doguya ve dua edıyoruz valla ıns ıkımızın gıdecegı bır yer olur dıye..:Saruboceq:
eşim 3. şarkını bitirecek nasipse. bizim oğlan orta sonda ,liseyi doğuda okumasın kızda ilk okula başlayacak oyüzden eş götürülmeyen kötü yerleri yazacak..çocukların eğitimi için kendimizden fedakarlık yapıyoruz malesef. bitanem sen hiç üzülme eşinle beraber gidersiniz şimdi askerler kendilerinden çok çocuklarını düşünüyorlar ve bizim gibi vir çok aile var böle eş götürülmücek yeri isteyen.. inşallah siz beraber gidersinizhihoyyyt
kızlar iyi haftasonları hepiinize
arda yavrum hastalandı onunla uğrasıyoruzzzz ilaç kullanyıoruzzzz bakalımmmm
pelincan canım gün önce orman isletmede çalısan arkadaslarımın oturduğu lojmana gittim sen aklıma geldin kulağını çınlattımm :))
rüyanaz canım az kalmıs tatlımmmm
Slm kızlar nasılsınız bakalım .buralarda kar var ya sizin oralarda havalar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?