- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
özlemcim canım essekkür ederim tatlım evet küçücük bedenleri hemen hastalanıyo yavrularrrr
hepinizi öpüyorum iyi aksamlar kızlarrrrrrrr
kızlar iyi haftasonları hepiinize
arda yavrum hastalandı onunla uğrasıyoruzzzz ilaç kullanyıoruzzzz bakalımmmm
pelincan canım gün önce orman isletmede çalısan arkadaslarımın oturduğu lojmana gittim sen aklıma geldin kulağını çınlattımm :))
rüyanaz canım az kalmıs tatlımmmm
merhaba aranıza yenı gırdım yanı yenı evlıyım ve esım piyade astsubay çavuş. sızlerle dertleşmeye ıhtıyacm var
merhaba aranıza yenı gırdım yanı yenı evlıyım ve esım piyade astsubay çavuş. sızlerle dertleşmeye ıhtıyacm var
tatlım slm. geçtiğimiz 3 yıldır Erzincan'daydım. komşuymuşuz. çoook geçtim sizin oralardan.slm kızlar nasılsınız iyi geceler.bu arada doguda olan varmı aranızda.
merhaba tatlım. bende burada yeniyim senin gibi. buradaki arkadaşlar gözlemlediğim kadarıyla çok sıcak kanlı ve sevecenler. ne sıkıntın olursa elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız tatlım. öptüm. a.s.merhaba aranıza yenı gırdım yanı yenı evlıyım ve esım piyade astsubay çavuş. sızlerle dertleşmeye ıhtıyacm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?