Asker Eşleri

özlemcim canım essekkür ederim tatlım evet küçücük bedenleri hemen hastalanıyo yavrularrrr

hepinizi öpüyorum iyi aksamlar kızlarrrrrrrr

özlemcim canım essekkür ederim tatlım evet küçücük bedenleri hemen hastalanıyo yavrularrrr

hepinizi öpüyorum iyi aksamlar kızlarrrrrrrr

yüzünü gören cennetlik tatlım.. ardacıma çook geçmiş olsun. oturduğun ev kaloriferlimi?
bizim lojmanamı gittin çok sevindim o bahçede çocukluk anılarım var orda düşmüştüm hala yara izi bacağımda anısı dün gibi hafızamda...o mahallede meral nihal kardeşler vardı çok samimi arkadaşlarımdılar. iz bulursan bana haber ver. yorgan dikerdi anneleri

geçmiş olsun çanımm dikat et minik ardayaklava:

merhaba aranıza yenı gırdım yanı yenı evlıyım ve esım piyade astsubay çavuş. sızlerle dertleşmeye ıhtıyacm var

merhaba aranıza yenı gırdım yanı yenı evlıyım ve esım piyade astsubay çavuş. sızlerle dertleşmeye ıhtıyacm var
merhaba tatlım. bende burada yeniyim senin gibi. buradaki arkadaşlar gözlemlediğim kadarıyla çok sıcak kanlı ve sevecenler. ne sıkıntın olursa elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız tatlım. öptüm. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…