Asker Eşleri

suayaz çok dgoru sölüyorsun.karacımısınız siz.eşinin sınıfı ne?
karacıyız canım. istihkam eşimin sınıfı. az kaldı emekliliğine ama biraz zor gibi. kızımız 5,5 yaşında. seneye okula başlayacak. gözlemlerime dayanarak söylüyorum çocuk okutanlar kolay kolay emekli olamıyorlar. artık bakalım. şimdilik 5 yıl buradayız gibi. ama Malatya güzel bir şehir. Erzincan'dan sonra ilaç gibi geldi. tabii Ankara'da olmayı isterdim. senin eşinin sınıfı ne?

cnm biz jandarmayız.teknik sınıf.yardımcı sınıf yani.
anladım canım. kolaylıklar diliyorum. şu kuvvet, bu kuvvet, şu sınıf, bu sınıf farketmiyor. hepimizin eşlerinin işi zor valla. Sadece onların mı? laf aramızda bizi ne kadar öpüp başlarına koysalar azdır. Haksız mıyım ama? kaç kadın bir adamın peşinden diyar diyar sürüklenir. her gittiğin yerde yeni bir ortam. hele ki çalışıyorsan kendini kabul ettirme dönemi. asker eşlerine çoğu insan önyargılı maalesef. bunları kırma uğraşı. Sonra çocuklarının zırt pırt bölünen eğitim hayatı. ev ara, lojman sırasına yazıl, eşyaların kamyon tepelerinde. kırık, dökük. saymakla bitmez yani. hepimizin sıkıntıları ortak.
sen çalışıyor musun tatlım Van'da?

suayaz evet tayinlerde bir sorun çıkmıyor.ikimizde aynı kurumdan oldugumuz için sorun çıkarmıyolar...

özebus cnm valla haklısın ama napalım.dogdugun yermi doydugun yermi?hem TÜRK bayragının dalgalandıgı heryer bizim.

ah canım. hakkınızda hayırlısı olsun umarım. ama burası cidden fena değil. yani kaçıncı bölgeyi yapmadınız. eşinin durumu ne bilmiyorum ama bana ilaç gibi geldi erzincan'dan sonra. gerçi şu hale bak. erzincan'dan malatya'ya. ben artık bıktım vallahi. eşime dedim ki geçen "emekli olunca güneye yerleşelim." ben ankaralıyım. aşığıyım ankaranın. ama orası da bozuldu. hızla ist. olmaya doğru gidiyor. kaçıcem vallahi bu diyarlardan. küçük bir güney kasabasına yerleşicem. büyük şehire yakın olucak ama o hengameden uzak. ohhhh. gel keyfim gel. hihoyyyt

özebus cnm valla haklısın ama napalım.dogdugun yermi doydugun yermi?hem TÜRK bayragının dalgalandıgı heryer bizim.

Tabiki.. Gidecegim yerlerde nelerle karsılasacagımı bılmıyorum,birde bu taraflarda bıle asker eşlerıne ön yargı sözkonusu..Gerci tanıyınca farkedıyorlar bazı seylerı ama yınede böyle seylerle vs karsılasmak üzücü..

aman bu arada bide çocuk yapıverelim diyorum büyüsün burda :))) erken kalkan yol alırmış demi :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…