ah canım. bizim kaderimiz bu. dışardan bakanlar bizleri bir elimiz yağda bir elimiz balda zannediyorlar. ama herbirimiz gurbet ellerdeyiz. bu işler kolay mı ki.suayaz cnm evet sivaslıyım.şuan eşimle beraber vandayız. daha 3 yılımız var burda(
karacıyız canım. istihkam eşimin sınıfı. az kaldı emekliliğine ama biraz zor gibi. kızımız 5,5 yaşında. seneye okula başlayacak. gözlemlerime dayanarak söylüyorum çocuk okutanlar kolay kolay emekli olamıyorlar. artık bakalım. şimdilik 5 yıl buradayız gibi. ama Malatya güzel bir şehir. Erzincan'dan sonra ilaç gibi geldi. tabii Ankara'da olmayı isterdim. senin eşinin sınıfı ne?suayaz çok dgoru sölüyorsun.karacımısınız siz.eşinin sınıfı ne?
tatlım kolay gelsin sizede. malum istanbulun şartları zor a.s.bende asker esıyım astsubay benım esımm ıstanbuldayızz suann
anladım canım. kolaylıklar diliyorum. şu kuvvet, bu kuvvet, şu sınıf, bu sınıf farketmiyor. hepimizin eşlerinin işi zor valla. Sadece onların mı? laf aramızda bizi ne kadar öpüp başlarına koysalar azdır. Haksız mıyım ama? kaç kadın bir adamın peşinden diyar diyar sürüklenir. her gittiğin yerde yeni bir ortam. hele ki çalışıyorsan kendini kabul ettirme dönemi. asker eşlerine çoğu insan önyargılı maalesef. bunları kırma uğraşı. Sonra çocuklarının zırt pırt bölünen eğitim hayatı. ev ara, lojman sırasına yazıl, eşyaların kamyon tepelerinde. kırık, dökük. saymakla bitmez yani. hepimizin sıkıntıları ortak.cnm biz jandarmayız.teknik sınıf.yardımcı sınıf yani.
özebus cnm valla haklısın ama napalım.dogdugun yermi doydugun yermi?hem TÜRK bayragının dalgalandıgı heryer bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?