Asker Eşleri

özebus ne gülüyon kızzz:))) sende yeni evliydin demi yoksa yanlışmı hatırlıyom.sizde yokmu böle bi niyet :)))

sızlere bırsey sormak ıstıyorum. bu yıl tayıncıyız doguda yasam nasıl? eslerınızle görüşebılıyormuydunuz? benım esım piyade astsubay çavuş. tercıhlerde genelde hakkarı sırnak tuncelı var acaba burlarda lojman varmı

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benım eşim Tuncelıde görev yaptı,lojman varmıs orada ama eş götürülebiliyor mu bılmıyorum tatlım..a.s.

Kızlar hepinize hayranım eşlerinizin görevinden dolayı ,zorlkları göğüslemenizden dolayı

Tesekkurler Egem a.s.
Eşlerımız ne iş yaparlarsa yapsınlar ne sartlarda calısırlarsa calıssınlar bız kadınlar her zaman onların yanındayız a.s.

yagmurcum dur daha çok yenisiniz.hem şimdiden böle karamsarlıga kapılırsan olmaz.eş götürülmez diye bişey yok sanırım.lojman varsa gidersin.ama sivilde hayat biraz zor gibi.hayırlısı olsun böle panikleme hemen cnm...

sana gelince özebus hımmmmmmmmm :))) bende 6 aylık evliyim kızzzz :)) aman napim burda yalnızlıktan sıkılıyoruz.yapcaz bi çocuk inşallah :)))

Ayyy sende çiçeği burnundasın demekka.s.
Ben kendımı hazır hıssetmıyorum yaa,aslında bazen cok sıkılıyorum olsamı acaba dıyorum ama yok yok daha erken,bırde tayın cıkarsa karnım burnumda naparım??

esımın aılesı zorluyor. yapın dıye. allahtan esımde şimdi ıstemıyor. evlılıgın tadını cıkarmak daha mantıklı gelıyor suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…