Asker Eşleri

esımın aılesı zorluyor. yapın dıye. allahtan esımde şimdi ıstemıyor. evlılıgın tadını cıkarmak daha mantıklı gelıyor suan

zaten nişanlanırsın,düğün ne zaman dıye sık bogaz ederler..
Düğün yaparsın hadi bebek ne zaman yapın derler..
Daha yenı evlısın bıanem,gezin tozun valla..Benım eşim cok ıstıyor ama düşününce ıkımızde daha vaktının oldugunun farkına varıyoruz..Cunku bebiş oldumu tum hayatın bıcak gıbı kesılıyor canım..

benım bır derdım var arkadaslar. eşim cok kıskanıyor benı. ve bu benı cok sıkıyor. evlenmeden önce çalıştıracagını söyledı ama sımdı edırneyı bılmıyorsun sen sokaklar dolmuş serserilerle dıyo. bırakamam senı onların ıcıne dıyo ama evde kös kös sıkılıyorum

Canım benım ya,aslında erkeklerın cogu aynı seylerı söyler..Tabıkı senın yasadıgının boyutunu bılemıyorum canım ama eger öyle dıorsa fazlada üsteleme ıstersen,bıraz zamana bırak..Sonra tatlı dılle tekrar konuyu acarsın.

merhaba aranıza yenı gırdım yanı yenı evlıyım ve esım piyade astsubay çavuş. sızlerle dertleşmeye ıhtıyacm var
hg canım aramıza tam yerine geldin şekerim........

bende asker esıyım astsubay benım esımm ıstanbuldayızz suann
hg canım sende ..........
Böyle görünce malatya,van içim bı tuhaf oluyor..
Bu önumuzdekı tayınlerde bızde doğu beklıyoruz,bakalm ne olcak??
özebus sen gel benle diyarbakıra şekerim.....

şırnakta lojman var canım ama digerlerini bilmiorum bak siirttede var eşde götürülüyo oraya........

günaydın şekerlerim akşam şiddetli bir baş agrım vardı ve çok erken yattım ...ama uykumu aldım baş agrımda geçti ...
herkese güzel bir hafta diliyorum heycanlıyım çarşamba sabahı eşim geliyo.............

günaydınn canlarım... aramıza yep yeni arkadaşlar katılmış hepsine hoşgeldin diyorummm. kendinize ii bakın.

Geçmiş olsun canım benim..Hemde hadi gözün aydın..
Bende soguk algınlıgı malum..kafamçokkarıştı
Aslında Diyarbakır olcak gibi de geliyor tayınımız ama
bakcez bakalım :dance:a.s.
Sanada güzel bı hafat diliyorummmma.s.

rüyanaz kuşum çok geçmiş olsun. baş ağrısı çok kötü olurr. neyseki eşin geliyormuş çok sevindimm. kızlar neden facebook ta okeye gelmiyorsunuzzx

canım nereyi istiyosanız orası olsun hakkınızda hayırlısı......

rüyanaz kuşum çok geçmiş olsun. baş ağrısı çok kötü olurr. neyseki eşin geliyormuş çok sevindimm. kızlar neden facebook ta okeye gelmiyorsunuzzx

canım çok saol ben okey nerde onu bile bilimom şeker...ama bende facede kedi besliom kedim var çok tatlı sende ekle ben sana davet atarım............

ayyy okey mi? bayılırımm. ancak gel gör ki bu feyzbukun yeni halini hiç sevemedim. o yüzden girmiyorum artık pek. haftadaaan haftaya. bak okey varmış haberim olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…