Asker Eşleri

evet valla başında kafak yelleri esiyor insanın hala öyle benm :) yeni yeni kendime geliyorum..

valla ben de kocanın kaçacağını düşünenlerdenim heralde okul biter bitmez hemen atladım:)

türk dili ve edebiyatı 2007 mezunuyum.ama edebiyatçılık falan kalmadı

lisedeyken hayalimdi edebiyat okumak..össden sonra babam o kadar diretti ki öğretmen ol diye..nerdeyse aylarca küs gibiydik ben hukuk okuyorum sebebiyle..kendisi de emekli öğretmendir..rahat olacağımı düşünmüştür zahir:44: aman nerden ne yazdım

hatun kişiler siz en azından okulu bitirip evlendiniz ya ben 3. sınıfa geçtiğim sene evlendim pardon atladım

tabi ki yaww..bakın bulmuşuz gocaları ohh
bissürü tanıdığım var süper kariyer yapmış ama evde kalmışlar
artıkın soğuk gecelerde kariyerlerine sarılıp uyur onlar:90:

benimde hep hayalimde gerçekte oldu okudum ama çalışamıyorum.tercih yaparken hocalr gel okul öncesi de yazalım dediler yok dedim ben edebiyat okuyacağım lise öğretmeni olacağım,okul okuyup çocuk bakıcılığı mı yapacağım dedim ne kadar ayıp etmişim şimdi keşke onu okusaymışım diyorum anam ağladı 4 sene osmanlıca azerice uygurca türkmence bilmenecebak şimdi de koçiş sayesinde vede oturuyorm okul öncesi olsaydı şimdi çalışıyo olurdum

Son düzenleme:

haha deli:)afferin özii sen hepimizden akıllı çıkmışsın...çok pis gaza geldim arayacam beyimi:)oğlum dicem çok pis hastayım sana,aşkından ölüyorum,bir sana birde uykuya doyamadım diyecem

bu arada benim gözler oldu bit:93:
dün gece de uyutmamıştı yumurcak..bu gece de uyku yok ben en iyisi gideyim..hepinize iyi geceler..iyi ki varsınız

benim arkadaşlarımın hepsi evde kaldı zaten 3 kişi evlendi koca sınıftanbunalım takılıyorlar şimdi nerden bulacaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…