vay beee..neyse hiç yabancılık çekmez ortama vs.. mali durumlar, ortamlar, mesailer hepsini biliyo olarak evlenir..şanslı bence
bende de trendyol markafoni çıkıyor ben mesajı aldım ve bugün gerekeni yaptım hiç kaçmaz hahahahaha... bugün eşim nöbete giderken kredi kartını aldı çantamdan (alışveriş merkezlerini tükettim internetten siparişe dadandım) artık internet üzerinden alışveriş yapamayacaksın dedi ve kaçtı. 5 dk sonra aradım çatlak kocacım üzerindeki numaraları aldım dedim hahahaha dumura uğradı adam...ya dedim koçum sen kimle dans ettiğini daha öğrenemedin mi diye
ay darısı kardeşimin başına olsun inşallah derincim ya çok emek verdi kuzum,valla bizimkide hakkari yüksekovayı koydu kafaya:)
madeofhonor, uzman alımı yaparlar mı acaba orman bakanlığına? ben maliye için uğraştım ama hep elendim mülakatlarda
afferim çekirge doğru yoldasın
nasip bakalım bencede şanslı...biz birbirimizi memurlarda bulmuştuk hatırlıyomusun hakim olcaktık
heeeee hatırlamaz mıyım sene 2007 dimi..yoksa 6 mıydı...off ondan sonra yıllar çok hızlı geçti ya..bir an durup düşününce sanki 2007 8 bilemedin 9dayız gibi hissediyorum...30a 3 kaldı..inanamıyorum..şaşırıyorum..üzülüyorum...
ya ben hala atamadım o fikri kafamdan..belki de o yüzden bunca zamandır böyle çalışmadan durabildimbir tane yere bile iş başvurusunda bulunmadım biliyo musun yapılan son üç sınava da giremedim hamileleik doğum vs.....yani canoşum okul biteli olacak 5 yıl..elimde var diploma, staj belgesi bir de girip çıktığım üç sınav..nası ama
yaş 35e çıkacak diyolar..bi de bu yıl avukatlardan da bayağı alım olcak..dene bence..hakimlik güzel iş beeeeaaaaa
kızlar bu arada biz yıllardır tanışıyos ama hala yüz yüze görüşemedik
bu atama olayı beni de gerdi yıllardır bu kadar düşmemiştir puanlar sanırım ama yok işte yok çalışmayınca olmuyor
ay kuzum kıyamam sana bu dönemde asker kızı olarak inşallah şansın olur,ormanı bilmiyorum ama çalışma ve sosyal güvenlik deli gibi uzman yada müfettiş alıyo baksana bi oraya...
2006 ydı:)sen nişanlıydın bense aşık:)ben sonra sınavları kocişle buluşmak için babama yalan olarak kullanmıştım hatırlarsan gençlik işte:)anacım bir gaz lazım bana ama çalışırkende o gazı almam balığın kavağa çıkması gibi bişey...hmuk değişti,borçlar değişti,ticaret değişti haberin olsun...anacım evlenmeden bi iki sene dersaneye gitcektik sen o zaman gör bizi...koca kaçıyodu sankigüzel olmazmı birtane yaaaa avukat hazırlasın dosyadaki herşeyi sende bi zahmet karar ver benim favorim savcılık,direk takipsizlik ver
kıyamamm canımm ama herşey nasip biliyosun,bu seferki olur belkiii
canım çalışma bakanlığı taşraya almadı hiç ben mezun olduktan sonra. sgk dan da mülakattan postaladılar yineteftiş istemedm hiç çok geziyolar
heeeee hatırlamaz mıyım sene 2007 dimi..yoksa 6 mıydı...off ondan sonra yıllar çok hızlı geçti ya..bir an durup düşününce sanki 2007 8 bilemedin 9dayız gibi hissediyorum...30a 3 kaldı..inanamıyorum..şaşırıyorum..üzülüyorum...
ya ben hala atamadım o fikri kafamdan..belki de o yüzden bunca zamandır böyle çalışmadan durabildimbir tane yere bile iş başvurusunda bulunmadım biliyo musun yapılan son üç sınava da giremedim hamileleik doğum vs.....yani canoşum okul biteli olacak 5 yıl..elimde var diploma, staj belgesi bir de girip çıktığım üç sınav..nası ama
yaş 35e çıkacak diyolar..bi de bu yıl avukatlardan da bayağı alım olcak..dene bence..hakimlik güzel iş beeeeaaaaa
sende bendensin demek atanmadan evlenmemek lazımhele çoçuktan sonra daha da zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?