Asker Eşleri

bende de trendyol markafoni çıkıyor ben mesajı aldım ve bugün gerekeni yaptım hiç kaçmaz hahahahaha... bugün eşim nöbete giderken kredi kartını aldı çantamdan (alışveriş merkezlerini tükettim internetten siparişe dadandım) artık internet üzerinden alışveriş yapamayacaksın dedi ve kaçtı. 5 dk sonra aradım çatlak kocacım üzerindeki numaraları aldım dedim hahahaha dumura uğradı adam...ya dedim koçum sen kimle dans ettiğini daha öğrenemedin mi diye

afferim çekirge doğru yoldasın

ay darısı kardeşimin başına olsun inşallah derincim ya çok emek verdi kuzum,valla bizimkide hakkari yüksekovayı koydu kafaya:)

Bilmezmiyim canım en iyi bilenlerden biri de benim heralde. 1 hafta evden dışarı çıkmadan ders çalıştığımı bilirim,balkona çıkınca gözlerimi açamazdım ışık görünce...15 bine yakın sözleşmeli alım olur gibi. Kardeşinde gelir sıra. Ayrıca artık Hakkari ve Şırnak çok fazla açık olmuyor. Senelerdir oraya atama yaptılar, bu sıralar Urfa çok revaşta Alımların çoğu Urfa'dan oluyor. Okul çok,öğretmen açığı fazla...

madeofhonor, uzman alımı yaparlar mı acaba orman bakanlığına? ben maliye için uğraştım ama hep elendim mülakatlarda

madeofhonor, uzman alımı yaparlar mı acaba orman bakanlığına? ben maliye için uğraştım ama hep elendim mülakatlarda

ay kuzum kıyamam sana bu dönemde asker kızı olarak inşallah şansın olur,ormanı bilmiyorum ama çalışma ve sosyal güvenlik deli gibi uzman yada müfettiş alıyo baksana bi oraya...

nasip bakalım bencede şanslı...biz birbirimizi memurlarda bulmuştuk hatırlıyomusun hakim olcaktık

heeeee hatırlamaz mıyım sene 2007 dimi..yoksa 6 mıydı...off ondan sonra yıllar çok hızlı geçti ya..bir an durup düşününce sanki 2007 8 bilemedin 9dayız gibi hissediyorum...30a 3 kaldı..inanamıyorum..şaşırıyorum..üzülüyorum...
ya ben hala atamadım o fikri kafamdan..belki de o yüzden bunca zamandır böyle çalışmadan durabildim bir tane yere bile iş başvurusunda bulunmadım biliyo musun yapılan son üç sınava da giremedim hamileleik doğum vs.....yani canoşum okul biteli olacak 5 yıl..elimde var diploma, staj belgesi bir de girip çıktığım üç sınav..nası ama
yaş 35e çıkacak diyolar..bi de bu yıl avukatlardan da bayağı alım olcak..dene bence..hakimlik güzel iş beeeeaaaaa

bu atama olayı beni de gerdi yıllardır bu kadar düşmemiştir puanlar sanırım ama yok işte yok çalışmayınca olmuyor

2006 ydı:)sen nişanlıydın bense aşık:)ben sonra sınavları kocişle buluşmak için babama yalan olarak kullanmıştım hatırlarsan gençlik işte:)anacım bir gaz lazım bana ama çalışırkende o gazı almam balığın kavağa çıkması gibi bişey...hmuk değişti,borçlar değişti,ticaret değişti haberin olsun...anacım evlenmeden bi iki sene dersaneye gitcektik sen o zaman gör bizi...koca kaçıyodu sankigüzel olmazmı birtane yaaaa avukat hazırlasın dosyadaki herşeyi sende bi zahmet karar ver benim favorim savcılık,direk takipsizlik ver

ay kuzum kıyamam sana bu dönemde asker kızı olarak inşallah şansın olur,ormanı bilmiyorum ama çalışma ve sosyal güvenlik deli gibi uzman yada müfettiş alıyo baksana bi oraya...

canım çalışma bakanlığı taşraya almadı hiç ben mezun olduktan sonra. sgk dan da mülakattan postaladılar yine teftiş istemedm hiç çok geziyolar

aman işte aşk gerçekten insanın aklını başından alıyo aman bi evlenelim de hepsi olur diye düşünüyoduk ama işte ayrı şehirlerdeydik...napalım..gençlik işte.....ama ben bugün olsa yine aşk mı iş mi aşkı seçerdim ya hakim olsaydık da gocalarımızı bulamasaydık o daha kötü olurdu.....zavallı gocem de evlenmeden ne hayaller kuruyodu kimbilir..evlendiğimizden beri kredi ödüyo yavrım yaaaaa

canım çalışma bakanlığı taşraya almadı hiç ben mezun olduktan sonra. sgk dan da mülakattan postaladılar yine teftiş istemedm hiç çok geziyolar

bir sürü mülakata girdim hepsinde ilk sordukları eşimdi,sonra askeriyenin sınavlarına dadandım onlarında sordukları iş yerimdi,kimseye yaranamadım anlayacağın

sende bendensin demek atanmadan evlenmemek lazım hele çoçuktan sonra daha da zorlaşıyor

valla ben de kocanın kaçacağını düşünenlerdenim heralde okul biter bitmez hemen atladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…