Asker Eşleri

ayyyyyyy ayşeeeee bacıııımmm ne güzel anlattın duygularımı sırf edebiyat okuyacam diye o güzelim puanımı heder ettim. hep edebiyat tercih ettim.idealistim ya ne çektim ben o eski türk edebiyatından o arapçadan osmanlıcadan offffff anam offffff

babam da bana şimdi Buğranın avukatı diyo..yok canım benim idealim hiç öğretmenlik olmadı..edebiyat aşığıydım o ara..neyse kaçtım byyss
ara ara madecim..bissürü aşk dolu cümle sööle..biz doğru düzgün konuşamıyoz bile yaa..zaten iki kişi kalıyolar konteynırda..sürekli giren çıkan..

Canım emin ol o çocuk bakıcıları da (! )çok uğraştılar okurken...Onların içinden de anası ağlayan vardır belki

işin kötüsü çoğu şeyi unuttum çok moralim bozuluyo bu duruma evi taşıyayımda notlarımı döküp ders çalışacağım ya.her ne kadar çalışmasamda bilgilerim her daim taze dursun

işin kötüsü çoğu şeyi unuttum çok moralim bozuluyo bu duruma evi taşıyayımda notlarımı döküp ders çalışacağım ya.her ne kadar çalışmasamda bilgilerim her daim taze dursun

tatlişkom hangi birini aklımızda tutcaz...işime yarayacak kısmı yeter bana...çözüm dergisinin konu anlatımlı edebiyat kitabı çok güzel tavsiye ederim. 9,10,11, sınıflar için çok güzel özellikle

Canım emin ol o çocuk bakıcıları da (! )çok uğraştılar okurken...Onların içinden de anası ağlayan vardır belki
biliyorum canım liseden yeni çıkmışım taaa o zamanın duygu ve düşünceleri... elbette her bölümün kendine göre zorluğu var.ben kolaylığından dolayı değil şimdi çalışma imkanım olurdu ondan keşke okul öncesi okusaydım diyorum.ama şu da bir gerçekki edebiyat bölümü gerçekten zor bir bölüm şahsen ben gitmeden önce bilmiyordum öyle olduğunu, bilsem 1 kere daha düşünürdüm herhalde öyle 4 sene de uzatmadan bitiren azdır edebiyatı

Son düzenleme:

Evet zor bir bölüm olduğunu biliyorum bende. Dediğin gibi her bölümün kendine göre sıkıntıları vardı.

kariyeri de yaptım kocişi de kaptım ama gelin görün ki adam karakol komutanı oldu başımıza,eş götürülemeyen yere 2 yıl yastığına sarılıcaz artık napalım, allahtan kariyer var yoksa kafayı yerdim ben eşim yokken.ısıtmıyor ama en azından yorgunluktan sızıyorum

ayy çok hoşsun canım...

2 sene sonra da çoçukta yaptım karyerde dersin inş. canım

Kızlar ben kaçtım. erkenciyim 7'buçukta dersim başlıyor. 6'da ayaktayım...Uykumu almalıyım ki çocuklarımın karşısına enerjik çıkayım Beni yorgun ve uykusuzken beğenmiyorlar

ah güzel adanam öyledir. bende düğünümde saçlarımı açık bırakmayı çok istemiştim haziranın ortasında oluğu için maalesef topuz yaptırdım o sıcakta saç baş kalmazdı valla

ya ben kocaman aldım hepsini bide yatağımı bazasız aldım kimse bana bişey demediki cahilliğime geldi yani baza olsa ne çok işime yarardı halbuki.

bende kara kara düşünüyorum. alt komşumun tayini çıktı onlarda 9 aylk evliler ve şimdi eşyalarını sattılar çünkü eş götürülemeyecek bi yere çıktı tayin. ben satmam tabiki ev alırız allahın izniyle ama bende gidersem nereye sığacak bunlar bilmiyorum

aman benimki bebek bebek diye ortalarda dolaşıyor bende daha dur hele bi tam bir yıl olsun diyorum ama nafile çok istiyo valla napacam bilmiyorum

ayyy ağzım açık kaldı valla nasıl insanlar var allahım dünyada yaa bu nasıl bir vicdansızlıktır. üzme güzelim kendini. kocan ve sen istiyosan gerisi tırı vırı. sen de inadına 5 tane doğur kızzzz[/QUOTE]
allahım yaaa olamaz böyle bişey şimdide benim ağzım açık kaldı valla

ne yaptın canım merak ettim yaptınmı patlıcan yedimi kocişin

siz haftaya görün beni, geldikleri zaman neler anlatacağım daha, çok fena gelinimdir

hehe bende hafta sonu görümceme gidicem kayınvalidemde orda bakalım ne inciler işitecem

benimkide beni hiç umursamaz nasıl olsa el kızıyım el kızıda dedi yani bana. ben 3 güne bi ararım sorarım ama o beni bi kere bile aramış değil bu güne kadar.

çok iyi yapmışsın süpersin valla

kızlar burda bi gök gürlüyo anlatamam

o gök burdada gürledi aynı saatlerde ne korkutucuydu yaaa:18::18::18::18:

selam felicityy ben yeni kasiope eski felisity . ismin dikkatimi çekti eski nikimi özlemişim.

balayı kampı diye bişeymi var. hiç haberim yok benim bundan yani bizde yapabilirdik bunu eşime hemen hesap sormalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…