benimde hep hayalimde gerçekte oldu okudum ama çalışamıyorum.tercih yaparken hocalr gel okul öncesi de yazalım dediler yok dedim ben edebiyat okuyacağım lise öğretmeni olacağım,okul okuyup çocuk bakıcılığı mı yapacağım dedimne kadar ayıp etmişim şimdi keşke onu okusaymışım diyorum anam ağladı 4 sene osmanlıca azerice uygurca türkmence bilmenece bak şimdi de koçiş sayesinde vede oturuyorm okul öncesi olsaydı şimdi çalışıyo olurdum
benimde hep hayalimde gerçekte oldu okudum ama çalışamıyorum.tercih yaparken hocalr gel okul öncesi de yazalım dediler yok dedim ben edebiyat okuyacağım lise öğretmeni olacağım,okul okuyup çocuk bakıcılığı mı yapacağım dedimne kadar ayıp etmişim şimdi keşke onu okusaymışım diyorum anam ağladı 4 sene osmanlıca azerice uygurca türkmence bilmenece bak şimdi de koçiş sayesinde vede oturuyorm okul öncesi olsaydı şimdi çalışıyo olurdum
haha deli:)afferin özii sen hepimizden akıllı çıkmışsın...çok pis gaza geldim arayacam beyimi:)oğlum dicem çok pis hastayım sana,aşkından ölüyorum,bir sana birde uykuya doyamadım diyecem
işin kötüsü çoğu şeyi unuttum çok moralim bozuluyo bu duruma evi taşıyayımda notlarımı döküp ders çalışacağım ya.her ne kadar çalışmasamda bilgilerim her daim taze dursunayyyyyyy ayşeeeee bacıııımmm ne güzel anlattın duygularımı sırf edebiyat okuyacam diye o güzelim puanımı heder ettim. hep edebiyat tercih ettim.idealistim yane çektim ben o eski türk edebiyatından o arapçadan osmanlıcadan offffff anam offffff
işin kötüsü çoğu şeyi unuttum çok moralim bozuluyo bu duruma evi taşıyayımda notlarımı döküp ders çalışacağım ya.her ne kadar çalışmasamda bilgilerim her daim taze dursun
biliyorum canım liseden yeni çıkmışım taaa o zamanın duygu ve düşünceleri... elbette her bölümün kendine göre zorluğu var.ben kolaylığından dolayı değil şimdi çalışma imkanım olurdu ondan keşke okul öncesi okusaydım diyorum.ama şu da bir gerçekki edebiyat bölümü gerçekten zor bir bölüm şahsen ben gitmeden önce bilmiyordum öyle olduğunu, bilsem 1 kere daha düşünürdüm herhalde öyle 4 sene de uzatmadan bitiren azdır edebiyatıCanım emin ol o çocuk bakıcıları da (! )çok uğraştılar okurken...Onların içinden de anası ağlayan vardır belki
ayyyy kızlar bize azerice öğretsenizeeeeee
bu sefer kesin kaçtım
biliyorum canım o liseden yeni çıkmışım taaa o zamanın duygu ve düşünceleri... elbette her bölümün kendine göre zorluğu var.ben kolaylığından dolayı değil şimdi çalışma imkanım olurdu ondan keşke okul öncesi okusaydım diyorum.ama şu da bir gerçekki edebiyat bölümü gerçekten zor bir bölüm şahsen ben gitmeden önce bilmiyordum öyle olduğunu, bilsem 1 kere daha düşünürdüm herhalde öyle 4 sene de uzatmadan bitiren azdır edebiyatı
kariyeri de yaptım kocişi de kaptımama gelin görün ki adam karakol komutanı oldu başımıza,eş götürülemeyen yere 2 yıl yastığına sarılıcaz artık napalım, allahtan kariyer var yoksa kafayı yerdim ben eşim yokken.ısıtmıyor ama en azından yorgunluktan sızıyorum
2 sene sonra da çoçukta yaptım karyerde dersin inş. canımkariyeri de yaptım kocişi de kaptımama gelin görün ki adam karakol komutanı oldu başımıza,eş götürülemeyen yere 2 yıl yastığına sarılıcaz artık napalım, allahtan kariyer var yoksa kafayı yerdim ben eşim yokken.ısıtmıyor ama en azından yorgunluktan sızıyorum
iyi geceler canım çocukların çok şanslılarKızlar ben kaçtım. erkenciyim 7'buçukta dersim başlıyor. 6'da ayaktayım...Uykumu almalıyım ki çocuklarımın karşısına enerjik çıkayımBeni yorgun ve uykusuzken beğenmiyorlar
iyi geceler canım çocukların çok şanslılar
ben şanslıyım valla adanada kışın bile doğru düzgün yağmur yağmadığı için mezuniyetim de düğünümde de hava acayip sıcaktı tabi ilerleyen saatlerde nemden akan makyajımla bozulan saçımı saymazsak
tavsiyedir..koltuklarınızı parçaları ayrılan cinsinden alın..ben çok rahat ettim taşınırken..gayet şık we deri.. bir arkadaş geldi buraya daha yeni büyük olduğu için we ayrılmadığı ,için parçaları deriyi yırtmışlar içeri alırken..yazık ama..bir de yeni evliler..hiç kullanmadan hayırladılar..
ben sadece yatak odamdan memnun değilim ..çok gösterişli we her bir parçasını sararken 3 kişi tuttuk..zaman we emek kaybı..
ben de eşya konusunda biraz acemice davrandım yeni evli olduğum için bir hevesle birsürü gereksiz şey almışım malesef..
.
mesela keşke sadece salon takımı alsaydım.. hem salon takımı hem de oturma grubu aldım ben. oturma grubumla yatak odam bellona , salonumu özel yaptırmıştım yerel bi mağazada ve gerçekten koltuklar çok büyük.salon koltuklarımın ikisi de 3lü benm ve yatak oluyor tabi iki tane berjer var. ve salonda ayrıca kocaman bir yemek masam var yetmezmiş gibi bir de mutfağa masa takımı aldımoturma odam da iki 3lü koltuk ve 2 tekli keşke köşe alsaymışım diyorum. beyaz eşyalarım da hepsi arçelik.şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl taşınacak bu ev diye.
ben de istemiyorum diyorum ama istediğim zaman da ya gelmezse diye korkmuyor değilimeşim de istemiyor erken diyor ama erken cidden daha 10 aylık evliyiz belki 2. yada 3. senemizde olabilir.kocam da duygusuz mu nedir ben bebek deyince kaçıyor adam:)
üzülme canm ya yaşanması gerekiyormuş demekki hayat herkese bişekilde öğretiyor bişeyleri. inşallah yine olacak stres yapmamak lazım hele bir iyileş ağrıların falan geçsin yine başlarsınız icraata:)
ayyy ağzım açık kaldı valla nasıl insanlar var allahım dünyada yaa bu nasıl bir vicdansızlıktır. üzme güzelim kendini. kocan ve sen istiyosan gerisi tırı vırı. sen de inadına 5 tane doğur kızzzzcanım bana hayırlı olsun bile demedi hamıleyım dedıgımde dahası gidip aldırcaksın o bebegı sizin daha evlılıgınız oturmadı hem oğluma zaten bmasraftın bide bebek olunca oğlum size nası bakacak dedi
ben o kadından herseyı beklıyorum
yaaa kızlar dün çok komik bişey oldu...dün bi arkadaşımıza yemeğe davetliydik benim kociş nedense baya gergindi gündüzden beri. neyse yemekte sohpet muhabbet laf döndü dolaştı yemeklere geldi. neymiş efendim ben artık patlıcan yemeği yapmıyormuşum diye beni bi azarladı millettin içinde bide memleket meselesiymiş gibi masaya vuruyor" ben artık patlıcan yemek istiyorum" diye ciddi ciddi.. ay güle güle öldüm. bi de ben gülüyorum diye sinirlendi. eve geldik akşam hala benle kavga ediyor patlıcan için sonra surat astı gitti yattı. ben hala gülüyorum. bu gün bir kazan patlıcan yapacam. hayır yani anlıyorum bişelere canı sıkılmış belli ama acısını benden çıkardığı kavga meselesi çok komikti. hala gülüyorum doğru uzun zamandır patlıcan yemeği yapmadım... pişman değilim
siz haftaya görün beni, geldikleri zaman neler anlatacağım daha, çok fena gelinimdir
benm kaynanamda umursamaz ötesi bir kadın bu kadar da olmaz daha beni bir kere aramış değil o derece yani aman karışmasın da bana varsın böyle olsun:) ha yine bir elti uydurmuşlar sana yaniaman takmıyorum ben eltimi görümcemi ya uzağız zaten iyiki de uzağız..
aranızdaki en terbiyesiz ve seviyesiz olarak bende hemen konuya dahil olmak istiyorum:)benim kaynanatör beni hiç sevmez hoş bende kendisine ölmüyorum,bigün benim yanımda oğluna dediki sana öğretmen al demiştim şimdi böyle sürünürsün,bunu duydum sustum bunun üstüne doktor alaydın parası olurdu en azından dedi ahaa dedi made atık kurt:)evet anne ne kadar haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum şimdi vardım çulsuz oğluna alsaydım bi doktor ne güzel olurdu dedim sustu
kızlar burda bi gök gürlüyo anlatamam
slm kızlar
bu topiğe bayılıyorum uzun zamandan beri takip ediyorum yazmasam da mutlaka hergün okuyoum. bende nişanlıyım nişanlım üsteğmen... 17 temmuz da düğünümüz var.kafamdaki bi çok soru işaretini bu topik sayesinde netleştirdim.farkında olmasanıza da biçok kişiye yol gösteriyosunuz. TEŞEKKÜRLERR
balayı için kamp yazacak olan arkadaşlar kesinlikle tek tercih yapın biz bodrum yazmıştık ve geldi hatta biz bir hafta ertelettik o kadar yani,ama eğer ikinci bir şık yazarsanız direk oraya gönderiyorlar...bodrum kampı çok güzeldi biz daha sonra özdereyede gittik orada güzeldi...kamp için sizden davetiye istiyorlar(balayı kampı isteğinde)biz o zaman bastırmamıştık daha iğrenç bi karta 7 tl vermiştim tam dört yıl önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?