Asker Eşleri

misafirhanedemi kalmış acaba hep?

Tayinleri nasıl oluyor canım, rahat mı? Yoksa bir farkı yok mu?

canım tayinleri çok sık oluyordu benim bildiğim, her yıl tayin olan bile vardı. 2 yılda bir tayin gelir. yurtdışı da şansına çıkarsa işte. her kurmaya çıkmıyor.

Bu arada canım bilirsin sen, ceylin vardı o nerelerde. evlenecekti bir askerle, aileler arası kültür uyuşmazlığı vardı. İsmini mi değiştirdi yoksa gelmiyor mu? Merak ettim.

canım görüşüyoruz özelden arasıra, ben de merak ediyorum kızcağızı, hastaydı onlarla uğraşıyordu, sevgilisiyle de arası limoniydi yanlış hatırlamıyorsam. inş iyidir canım benim ya, bişeyi yoktur:26: epeydir girmiyor ceylin merak ediyorum ben de.

okyonuscum karpuzkaldıran ben çocukken çok güzeldi. ama şu anda durum vahimmiş. balayı çiftlerine genelde marmaris aksazı veriyorlarmış, çok güzel bi yer. doğa mükemmel,sakin bi yer. ama marmaris merkeze biraz uzak.arabanız var mı canım?gece hayatı falan yok yani pek.ama zaten balayında gerek olmuyor
bodurumu da tavsiye ederim,merkezde olduğu için eğlencesi boldur. gece müzik sesinden uyuma sorunu yaşamadığınız sürece rahattır. bi yandan srdar ortaç bi yandan fatih ürek sesleri gelir. denizi çok iyi değil ama kampın yeri çok güzel. bunun dışında biz antalyaya gitmiştik,lara plajında bi otele.bayıldık.bu sene de aynı standartlarda bi otel arıyoruz fethiye tarafında.

birtanecim geçmiş olsunnn inş kısa zamanda düzelir tatlım. kardeşim de bebekken 39-40 derece olmuştu ve evde babam yoktıu.annem panikten ağlamaya başladı. ben kaptım kardeşimi soktum soğuk duşa,kendine geldi.sonra hemen hastaneye taşıdım kucağımda. 13 yaşındaydım, normal canım bunlar,üzülme sen güçlü ol.

matematikti dimi hatırladığım kadarıyla:Süff yazık ya çok üzülüyorum da ne lafı yiyor canım onu anlamadım

evet canım 0,1 le atanamadı,sözleşmeliyi bekliyo...aman babam çalışsaydın cart curt diyoda o yüzden...ay erkek arkadaşıda eşimin bi alt devresi:)bizim düğünde tanıştılar nişan için atama bekliyolar

matematik yüksek kapatmış diye duydum canım, sıkmasın canını. seçim var alırlar yine bi sürü atama yaparlar. bu arada ben de kurum değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor.

Allah bağışlasın fotolarınızı gördüm çok güzelsiniz maşallah off gece uykusuna ben de hasretim..erken yatamıyorum..sonra işte iki üç saatlik uykularla idare ediyorum aylardır...olsun ya ben bir an önce yürüsün de kucağımdan insin istiyorum..normal bebek gibi de durmuyo..adeta dans ediyo zıplıyo bisiklet çeviriyo cucağımda...bu saatlerde artık kendimi tırın altında kalan süte batırılmış püskevit gibi hissediyorum işte artık bebeklikten çocukluğa geçiyor annesi olacak öyle sorunlar....yüzbin tane dertleri de olsa bi gülüşleriyle hayat değişiyo yaaa

ayyyyyy şu atama muhabbeti beni boğdu kardeşime söylüyorum dinlemiyo,git memur ol diyorum,şu kadar laf dinleyeceğine

tatlıcım branşı neydi.ne zzaman mezun oldu ..inşş eylül atamasında olur....yok yok o kadar emek vermiş niye düz memur olsun zuzum

tatlıcım branşı neydi.ne zzaman mezun oldu ..inşş eylül atamasında olur....yok yok o kadar emek vermiş niye düz memur olsun zuzum[/QUOTE]

matematik öğretmenliği mezunu canım,düz memurluk diyoruzda devlet her yıl görevde yükselme yada ünvan değişikliği sınavı yapıyo yani o bir basamak sonra hopp kendi kadrona...

anaaaaaaaa kadere bak..kırk yıl düşşünsen aklına gelmez ne güzel...artıkın bacanaklar astlık üstlük triplerine de girerler

birtane canım teşekkür ederim. evet bir gülüşleri dünyaya bedel sağlıklı olsunlar da bizim yorgunluğumuz önemli değil

Bebeğimi uyutayım derken ben uyuya kalmışım, yeni uyandım, burası da açık kalmış,
Size bol sohbetler, iyi geceler...

misafirhanedemi kalmış acaba hep?

Canım sözleşmelide olur kesin,yakın zamanda kılavuzu yayınlarlar,bu atamanın neredeyse yarısı sözleşmeden kadroya geçenlerdi...Bu işler sabır birazda. Bende ilk sözleşmeli atandım sonra 3 ay sonra kadroya geçtim şükürler olsun. Ben Mardinin dağ köylerine bir başıma atanmışım 2 sene önce 83 puanla şimdi 78 le urfa merkeze atandılar:44:

ay darısı kardeşimin başına olsun inşallah derincim ya çok emek verdi kuzum,valla bizimkide hakkari yüksekovayı koydu kafaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…