Yok canım pek kızmaz ona araları çok iyidirAma yardımcı olsan iyi olur falan der. Ama kayınvalidem çok kızıyor ona Her gün arayıp azarlıyor Bazen talimat veriyor şöyle yap böyle yap diye. Yok anacım adamda potansiyel yok:44: Geçenlerde kahvaltı hazırlamış güyaaa bana buzdolabının her köşesine reçel dökmüş nasıl becerdi anlamadım. En üstten en alta kadar:44:Bu ne dedim hemen "aman sana hazırlayanda kabahat" diyip üste çıktı. O yüzden ne yapsın ne uğrasın mutfağa,beceriksiz adam
ayyyyyy şu atama muhabbeti beni boğdu kardeşime söylüyorum dinlemiyo,git memur ol diyorum,şu kadar laf dinleyeceğine
Tayinleri nasıl oluyor canım, rahat mı? Yoksa bir farkı yok mu?
Bu arada canım bilirsin sen, ceylin vardı o nerelerde. evlenecekti bir askerle, aileler arası kültür uyuşmazlığı vardı. İsmini mi değiştirdi yoksa gelmiyor mu? Merak ettim.
paylaşıcam gelinliğimi evimi hel bir atlatsam hayırlısıyla eylülde nikah yapıcas 8-9 ekim çnakkalede düğün ve kına gecesi 15 ekim burdurda düğün daha nereye balayına gidices belli değilbildiğiniz tavsiye edebilceğiniz güzel bir yer varmı:82:nişanlım karpuz kaldıran diye askeri bir kamp varmış orası olurmu acaba diyor balayı suiti varmış tabi çıkmama durumuda çok yüksekmiş
saol canımcım..10 gün sonra falan izne gelecek inşbakalım...ama işte ben direkt önümüzdeki yılı bekliyorum....
saol canım evet öyleydi doktorda 38di..eve gelince hemen fitil şurup verdim..uyuyo şimdi rahatladı..geceden beri vız vızdı zaten...oğluşum 4üne 7 aylık olcak teyzesiof ona 7 ay bana 7 yıl gibi..çok zor bi bebek..milyonlarca kez şükür halimize ama işte kolikti, hep huzursuz hep huysuzdu..sebepsiz yere yani..afralı tafralı inatçı bir kişiliktir kendisi...en nefret ettiğim kişiler akreplerden çıkar derdim akrep annesi oldum yeni yeni düzeliyo gibiyiz bakalım..ama işte kucağımdan inmiyo cicozum napayım işte sağlıklı sıhhatli olsun diyorum.........etraftan bir Buğra beş bebeğe bedel diyolar düşün ben de bir sorana bin ah işittirdim iyi ki olmuş zuzum herşeye tüm zorluklara değer işte....sen de annesin değil mi
benm eş de aynı...hiç bişeye karışmıyor...cevabı hazır.sen 3 de eve geliyorsun ben 6 da...ama insan bir salata yapmazmı,sofra kurup kaldırırken yardım etmez mi(
ahh benim tembel kocam
matematikti dimi hatırladığım kadarıyla:Süff yazık ya çok üzülüyorum da ne lafı yiyor canım onu anlamadım
evet canım 0,1 le atanamadı,sözleşmeliyi bekliyo...aman babam çalışsaydın cart curt diyoda o yüzden...ay erkek arkadaşıda eşimin bi alt devresi:)bizim düğünde tanıştılar nişan için atama bekliyolar
matematik yüksek kapatmış diye duydum canım, sıkmasın canını. seçim var alırlar yine bi sürü atama yaparlar. bu arada ben de kurum değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor.
evet canım bende anneyim haziran 2 yaşına girecek bir prensesim var.bizde kolik olmadı o yönden sakin bir bebekti ama aşırı hareketliydi 5 aylıkken koltukta tutunarak ayakta duruyordu 9 aylıkkende yürümeye başladı benim bittiğim an o an oldu ogünden beri peşindeyim 1 dk oturan bir bebek değil şaşıyorum helak oluyorum peşinde ben size yazarken oda suanda kafamın omzumun üstünde geziyor tüm gün böyleyiz yaniemmeye çok düşkündü daha doğrusu ben alıştırdım biraz gece saat başı emerdi benim uyku hayal olurdu 15 ay emzirdim sonra süte geçti yne saat başı kalkıyordum son 1 aya kadar şimdi 3 e düşürdü en azından biraz daha uyuyorum eskiye göre şimdide 2 yaş sendromlarında çok asabi herşeye sinirleniyo ağlıyo tüm gün her dedğim olsun istiyo güç savaşı halindeyiz kendini ispatlamaya çalışıyo
ayyyyyy şu atama muhabbeti beni boğdu kardeşime söylüyorum dinlemiyo,git memur ol diyorum,şu kadar laf dinleyeceğine
evet canım 0,1 le atanamadı,sözleşmeliyi bekliyo...aman babam çalışsaydın cart curt diyoda o yüzden...ay erkek arkadaşıda eşimin bi alt devresi:)bizim düğünde tanıştılar nişan için atama bekliyolar
anaaaaaaaa kadere bak..kırk yıl düşşünsen aklına gelmezne güzel...artıkın bacanaklar astlık üstlük triplerine de girerler
Bebeğimi uyutayım derken ben uyuya kalmışım, yeni uyandım,burası da açık kalmış,
Size bol sohbetler, iyi geceler...
misafirhanedemi kalmış acaba hep?
sayfanın yanında estetikcerrahiankara diye reklam çıkıyo ya kızlar,acaba bana bir mesajmı diye düşünüyorum
kılıç ve gül nelere kadir demi:)arkadaşlarımdan biri gelmedi mecburen kardeşlerimiz tuttu al sonunda bu oldu:)
Bebeğimi uyutayım derken ben uyuya kalmışım, yeni uyandım,burası da açık kalmış,
Size bol sohbetler, iyi geceler...
Canım sözleşmelide olur kesin,yakın zamanda kılavuzu yayınlarlar,bu atamanın neredeyse yarısı sözleşmeden kadroya geçenlerdi...Bu işler sabır birazda. Bende ilk sözleşmeli atandım sonra 3 ay sonra kadroya geçtim şükürler olsun. Ben Mardinin dağ köylerine bir başıma atanmışım 2 sene önce 83 puanla şimdi 78 le urfa merkeze atandılar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?