Asker Eşleri

mrb hanımlar kandiliniz mübarek olsun...
eşim hala dönmedi hergün iki gün sonra geliyoruz diyor ama bu iki gün hiç bitmiyor 20 gündür iki gün sonra gelecekler giderlerken de iki günlük görev diye gitmişlerdi zaten oglumuz bir aylık oluyor yarın aşımız var hiç dayanamıyorum bebegime birde aglarken dudaklarını büzüyor ya kahroluyorum resmen neyse bakalım yarın ola hayrola.....

kıyamam canım ya, eşin de üzülüyordur gelemiyorum diye, o 2 günler hiç bitmiyor zaten.

inş.bu sefer gelir serpilcim aşıya bende dayanıyordum hatta eşim tutuyordu ama hemşire beni çağırdı hayır sen tutacaksın dedi banao günden sonra alıştım yavaş yaval zaten bizim aşılar da bitti artık.

oooo süper yaaa..o spora benim de öyle çok ihtiyacım var kiiii
gevşedim yayıldım yağlandım..bıngıl bıngıl heryerim..ayrıca üstüme yapışan 7 kiloyu da atmam lazım plates mi yapıyosun

kızlar dün mardin nusaybinde eşimin eski askerlerden çok sewdiği daha 3 gün önce konuştuğu biri hainlerin mayınına basarak hayatını kaybetti..çok üzüldük eşim özellikle..çocuk askerliğini siirtte yapmıştı bişey olmadı..kendi memleketinde yakaladı ölüm..

Allah rahmet eylesin dememe bile gerek yok..şehit zaten...
off poffff

çok üzüldüm canım, allah ailesine sabır versin.

canımcım ne üstüne alındın tabi sen kariyer de yaptın koca da:90:

oooo süper yaaa..o spora benim de öyle çok ihtiyacım var kiiii
gevşedim yayıldım yağlandım..bıngıl bıngıl heryerim..ayrıca üstüme yapışan 7 kiloyu da atmam lazım plates mi yapıyosun
callanetics yapıyorum cnm 45 dk onun dışında bisiklet sürüyorum arada ev taşıyayım platesede başlayacağım.spor alışkanlık yapıyo başladı mı bırakımyorsun vucutta öyle rahatlıyorki

Allah rahmet eylesin ailesine de sabır versin

callanetics yapıyorum cnm 45 dk onun dışında bisiklet sürüyorum arada ev taşıyayım platesede başlayacağım.spor alışkanlık yapıyo başladı mı bırakımyorsun vucutta öyle rahatlıyorki

helal yani küçük kzından nasıl zaman bulup spor yapıyorsun ne güzl ya ben de itestiyorum spor yapmak..zayıf olduğum için pek meyilli değilim ama hafif göbük war onun için mücadele etsem diyorum..ama birinin beni gaza getirmesi lazım sanırım :97: spor en başta sağlıklı yaşam demek..kilolu zayıf herkesin yapması lazım..

Son düzenleme:
öğlen uykusuna yattığı zaman yapıyorum canım.spor süper bişey ya beni çok rahatlatıyor stresimi atıyorum,rahatlıyorum hiç bir zamanda bırakmam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…