kızlarrrrr günaydınnnn
minareden atlarım kandilinizi kutlarım
mrb hanımlar kandiliniz mübarek olsun...
eşim hala dönmedi hergün iki gün sonra geliyoruz diyor ama bu iki gün hiç bitmiyor 20 gündür iki gün sonra gelecekler giderlerken de iki günlük görev diye gitmişlerdi zaten oglumuz bir aylık oluyor yarın aşımız var hiç dayanamıyorum bebegime birde aglarken dudaklarını büzüyor ya kahroluyorum resmen neyse bakalım yarın ola hayrola.....
inş.bu sefer gelir serpilcim aşıya bende dayanıyordum hatta eşim tutuyordu ama hemşire beni çağırdı hayır sen tutacaksın dedi banamrb hanımlar kandiliniz mübarek olsun...
eşim hala dönmedi hergün iki gün sonra geliyoruz diyor ama bu iki gün hiç bitmiyor 20 gündür iki gün sonra gelecekler giderlerken de iki günlük görev diye gitmişlerdi zaten oglumuz bir aylık oluyor yarın aşımız var hiç dayanamıyorum bebegime birde aglarken dudaklarını büzüyor ya kahroluyorum resmen neyse bakalım yarın ola hayrola.....
tünaydın canım iyiyim sporumu yaptım mayıştım uykum geldi vucut rahatlayınca:93:günaydın ayşeceylin nasılsın
kızlar dün mardin nusaybinde eşimin eski askerlerden çok sewdiği daha 3 gün önce konuştuğu biri hainlerin mayınına basarak hayatını kaybetti..çok üzüldük eşim özellikle..çocuk askerliğini siirtte yapmıştı bişey olmadı..kendi memleketinde yakaladı ölüm..
kızlar dün mardin nusaybinde eşimin eski askerlerden çok sewdiği daha 3 gün önce konuştuğu biri hainlerin mayınına basarak hayatını kaybetti..çok üzüldük eşim özellikle..çocuk askerliğini siirtte yapmıştı bişey olmadı..kendi memleketinde yakaladı ölüm..
kariyeri de yaptım kocişi de kaptımama gelin görün ki adam karakol komutanı oldu başımıza,eş götürülemeyen yere 2 yıl yastığına sarılıcaz artık napalım, allahtan kariyer var yoksa kafayı yerdim ben eşim yokken.ısıtmıyor ama en azından yorgunluktan sızıyorum
callanetics yapıyorum cnm 45 dk onun dışında bisiklet sürüyorum arada ev taşıyayım platesede başlayacağım.spor alışkanlık yapıyo başladı mı bırakımyorsun vucutta öyle rahatlıyorkioooo süper yaaa..o spora benim de öyle çok ihtiyacım var kiiii
gevşedim yayıldım yağlandım..bıngıl bıngıl heryerim..ayrıca üstüme yapışan 7 kiloyu da atmam lazımplates mi yapıyosun
canımcım ne üstüne alındıntabi sen kariyer de yaptın koca da:90:
callanetics yapıyorum cnm 45 dk onun dışında bisiklet sürüyorum arada ev taşıyayım platesede başlayacağım.spor alışkanlık yapıyo başladı mı bırakımyorsun vucutta öyle rahatlıyorki
öğlen uykusuna yattığı zaman yapıyorum canım.spor süper bişey ya beni çok rahatlatıyor stresimi atıyorum,rahatlıyorum hiç bir zamanda bırakmam sanırımhelal yani küçük kzından nasıl zaman bulup spor yapıyorsunne güzl ya ben de itestiyorum spor yapmak..zayıf olduğum için pek istekli değilim ama hafif göbük war onun için mücadele etsem diyorum..ama birinin beni gaza getirmesi lazım sanırım :97:
öğlen uykusuna yattığı zaman yapıyorum canım.spor süper bişey ya beni çok rahatlatıyor stresimi atıyorum,rahatlıyorum hiç bir zamanda bırakmam sanırım
temeli baleye dayanıyor tüm kaslarını çalıştırıyor esneme hareketleri yoğunlukta biraz zorlayıcı bir egzersiz ama alışıyor vucudun zamanla canımcallanetics nasıl bişey ki bakiim netten
temeli baleye dayanıyor tüm kaslarını çalıştırıyor esneme hareketleri yoğunlukta biraz zorlayıcı bir egzersiz ama alışıyor vucudun zamanla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?